Şimdi Ara

The Consultant (2023– ) | Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • edit = izlemeyin zaman kaybı.

    imdb
    The Consultant (TV Series 2023– ) - IMDb
    https://m.imdb.com/title/tt16152716/?ref_=nv_sr_srsg_3


    Gerilim türünde, patron-işçi ilişkileri üzerine.

    Waltz reiz oyunculuğu yeter. Abbott gibi saçma dizilerdekilere ders niteliğinde izlettirilmeli.

    The Consultant (2023– ) | Amazon




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Şubat 2023; 15:7:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yapay Zekanın Yanıtı

    The Consultant (2023)

    "The Consultant", Amazon Prime Video'da yayınlanan, başrollerinde Christoph Waltz ve Nat Wolff'un yer aldığı 2023 yapımı bir gizem dizisidir.

    Dizi, bir danışmanlık şirketinin CompWare adlı bir teknoloji şirketine gizemli bir danışmanı göndermesini konu alıyor. Danışman, şirketin verimini artırmakla görevlendirilmiştir, ancak onun gelişinden sonra işler karanlık bir hal alır.

    "The Consultant", gerilim ve komediyi harmanlayan bir dizi olduğu için eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır. Christoph Waltz'un danışman karakteri, izleyiciler tarafından özellikle beğenilmiştir.

    Dizi, iş dünyasının iç işleyişine ve güç dinamiklerine eleştirel bir bakış sunmaktadır. Ayrıca, iş yerinde akıl sağlığı ve etik konularını da araştırmaktadır.

    Anahtar Kelime Kullanımı:

    • "The Consultant" gizemli danışmanı konu alan bir dizidir.
    • Danışman, CompWare adlı bir teknoloji şirketine verimliliği artırmak için gönderilir.
    • Dizide, iş dünyasının iç işleyişine ve güç dinamiklerine eleştirel bir bakış sunulmaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yarın geliyor.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezon düştü, imdb puanı 7.1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Şubat 2023; 18:0:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 4 bölüm itibariyle çok saçma sahneleri var, ama ilgi de uyandırıyor, eğer daha saçma bir mevzuya bağlarlarsa pis söverim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi kafayla ve niye yazıldığı belli olmayan senaryo.
    en azından dizinin ne olduğunu merak edenler için;

    Elemanın biri birgün çıkıp geliyor, bir tür ikna yeteneği ile (bunu nasıl yaptığını açıklamıyorlar), şirkete el koyacağını söylüyor, şirket patronu bir şekilde ölünce, Consultant (danışman) dediğimiz karakter gelip el koyuyor. Amacı ney belli değil, şirketin ciroyu mu arttırmak, ego tatmini mi ... belli değil. Sonradan öğreniyoruzki bu karakter, meğerse iskeleti altından yapılmış (merdivenleri çıkamıyor tek başına ), Moskova'daki bir şirket ile bağlantısı da var, insan vücudunu yeniden mi yapıyorlar yoksa sadece kemikle altını mı yer değiştiriyorlar o da belli değil (evet çok saçma, amaç ney yani, kemikle altını yer değiştirince ) Yine son bölümde görüyoruzki kıza daktiloda birşeyler yazdırıyor, saatlerce, neden ? bu da açıklanmadı. Son bölüm son sahnede, adam aşağı düştü, yürüyüp gittiğini gördük, ama daha sonrasında şirkete gelmiş, topallayarak gidiyordu ?? Adamın adı Regus Patoff, Registered at the United States Patent Office yani Amerikan patent ofisine kayıtlı, bunun baş harflerinden oluşuyormuş, ee yani ?


    yav böyle saçma salak bir dizi çıktı işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Pek konuşulmuyor ama bu Amazon'un kalite de düşüyor hep. 1-2 elle tutulur şey dışında son birkaç yıl fiyasko özellikle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    netflix ve syfy 'dan iyi yine de.
    adamlarda kalite kontrol yok, hbo bunu çok iyi yapıyor. yav bir dizi yayınlamadan önce, aç oku şu senaryoyu. şu yukarda yazdığım spoiler mesajını kim okursa, anlar bunun çöp olduğunu. yazık, Waltz gibi adamın zamanını da çalmışlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaşırdım bu kadar gömmenize, ben enteresan şekilde baya beğendim diziyi. Amazon'un çöp yığını dizilerine göre baya baya güzel olmuş. Eleştirilecek yanları var tabii ki yine de.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.