Şimdi Ara

The Conjuring (2013) | James Wan | IMDB 7.5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
6.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlenecek listeme aldım bakalım elimdeki filmler bitince izlerim artık. Epeydir korku filmi izlemiyorum pek sarmıyor beni. Fragman ve imdb puanı etkiledi beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR deki vizyon tarihi 27 Eylül USA da çoktan vizyona girdi sizin yapacağınız işin...
  • Filmi şimdi izledim, güzeldi klasik korku filminden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim... 10 / 7.4
  • Dün izledim nekadar klasik konu olsada yönetmen ve oyuncular iyi iş çıkarmış benden tavsiye gece yüksek seste izleyin :D
  • Vera Farmiga.
  • Korku filmlerini pek sevmiyorum, ama fragman ve IMDB puanı iyi, yorumlar da iyiyse filmi izlemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Ağustos 2013; 18:20:20 >
  • fazla büyütmemek lazım sonra hüzrana uğruyorsunuz
  • son zmaanlarda izleidğim en iyi gerilim filmi
  • Filmi dün sinemada izledim. Evde izlesem bilmiyorum aynı etkiyi yaratırmıydı ama bence başarılı bir film. Aşırı bir korku öğesi yok ama pek çok sahnede gerildiğimi söyleyebilirim. Bence izlenesi bir yapım. Puanım 6.5/10. O da konusundan kaybediyor bence çok ama çok klasik.
  • Vera Ferminga duyguyu çok iyi aktarabilien bir oyuncu olmasına karşın filmde ki performansı hiç hoşuma gitmedi zira Bates motelde bile çok daha iyi performans sergiliyor.Lili Taylor ise bana kalırsa filmin yıldızıydı.Filme geçersek bol zookenli ve çok klasik bir konuya sahip olsa da iyi bir gerilim filmi.Bazı sahneler oldukça iyi yapılmış.Puanım sana 6,5/10.
  • 720/1080p bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

720/1080p bekleniyor

Aynen. 720p çıksın bende izlicem filmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinemada dublaj yok dimi beyler
  • Patrick reyizi Watchmen'den biliriz Taaa kaç sene oldu.Bence bu adamda Batman'i oynayabilirdi.
  • Konu biraz klişe lakin filmi farklı kılan gerçek bir hikayeden uyarlama olması, şöyle evde tek başına gecenin bir yarısı izleyince insan ara ara ürperiyor,

Tavsiye ederim bende, IMDB puanı da gayet iyi,
  • Arkadaşlar sinemaya girerken yaş sınırlaması soruyorlarmı ya ??
  • Adamı gerim gerim geren bir film izleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psi20

Adamı gerim gerim geren bir film izleyin :)

Evet ha korkucam ha korkucam diye film bitti Şaka bir yana yaşanmış öykü olması geriyor,bir kaç sahne korkuttu ama onun dışında yeter çıkmak istiyorum diyecek kadar korkunç bir film değildi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.