Şimdi Ara

The Conjuring (2013) | James Wan | IMDB 7.5 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • James Wan'ı görünce heyecanlanıp girdim. Saw ve Dead Silence çok çok başarılı iki filmdi.
    Ama malum sitelerde henüz sinema çekimi var.Adam akıllı düşsün de öyle izleyeyim. Acayip heyecanlandım yalnız yorumları da okuyunca.
  • Malum ortamlara düşünce birisi bu mesajı alıntılasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

James Wan'ı görünce heyecanlanıp girdim. Saw ve Dead Silence çok çok başarılı iki filmdi.
    Ama malum sitelerde henüz sinema çekimi var.Adam akıllı düşsün de öyle izleyeyim. Acayip heyecanlandım yalnız yorumları da okuyunca.

aynen kesinlikle.. ben de merakla bekliyorum.
  • Sinemada izledim, gerçekten hoşuma gitmişti. Diğer türlerine göre korku unsurları detayı bence insanı fazla geren düzeydeydi.

Hayaletler tarafından ele geçirilen eşyaların olduğu müzenin gerçekten olması ve Annabelle bebeğinin gerçek oluşu ürkütücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Sinemada izledim, gerçekten hoşuma gitmişti. Diğer türlerine göre korku unsurları detayı bence insanı fazla geren düzeydeydi.

Hayaletler tarafından ele geçirilen eşyaların olduğu müzenin gerçekten olması ve Annabelle bebeğinin gerçek oluşu ürkütücü.

Anabella bebeğinden bir film daha çıkabilir bence.Oturuşu bakışları harbi ürkütücü.

• Bunun 2. filmide çıkar.
  • Arkadaşlar malum sitelerde kaliteli versiyonları çıkınca bu menşını biri alıntılayabilir mi hayrına?
    Ben zaten belli aralıklarla bakıyorum sitelere ama bu şekilde daha da garanti olur.
    Şu filmi layıkıyla izlemek istiyorum, sinema çekimi falanla değil.
  • 720p ve 1080p nete düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

720p ve 1080p nete düştü.

Teşekkürler kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyeceğim filmler arasında , mesajım bulunsun.
  • Filmin ilk 39 dakikasını seyrettim ve resmen tüylerim diken diken oldu. Heralde seyrettiğim en korkunç film. Normalde etkilenmem ancak bu filmin devamını izleyemedim.
  • quote:

720p ve 1080p nete düştü.

hocam sağ olasın, şu an pain and gain ve the conjuring i yify sürüm olarak çekiyorum

-izledikten sonra yorum atıcam
  • korktuğum söylenemez ama inanılmaz geren bir film, kısacası verdiğim paraya acımadım ona seviniyorum :)
  • Beni fazlasıyla germeyi başardı ki, ben kolay kolay korkmam bu tip filmlerden.
    Bazı sahnelerde tvden gözümü kaçırdığım bile oldu.
    Belkide konunun gerçek hikaye oluşu yüzünden bukadar tırsmış olabilirim.
    Tavsiye ederim, izlemeyi düşünenler var ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

Beni fazlasıyla germeyi başardı ki, ben kolay kolay korkmam bu tip filmlerden.

O halde, korku filmlerinden etkilenen biri olarak bu filmi izlemek pek de kolay olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Ekim 2013; 15:31:26 >
  • İndirmeye başlıyorum
  • quote:

quote:

O halde, korku filmlerinden etkilenen biri olarak bu filmi izlemek pek de kolay olmayacak.

Ozaman sana garanti veriyorum. kesinlikle etkileneceğin bir sahne olacak
    ayrıca yeri değil ama açtığın konular ve emeğin için teşekkür ederim. Eline sağlık

• Uzun zamandır gerilim filmi izlemiyorum, bu film bu kadar iyiyse bir şans verelim bakalım..
  • quote:

quote:

quote:

Ozaman sana garanti veriyorum. kesinlikle etkileneceğin bir sahne olacak
    ayrıca yeri değil ama açtığın konular ve emeğin için teşekkür ederim. Eline sağlık

Asıl ben teşekkür ederim. Konu açmayı seviyorum, ama konulara yazılan mesajları okumayı daha çok seviyorum.

• BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM hadi bakalım, izledikten sonra editlicem

edit: olm çok korktum lan ama harikaydı, hem gerildim 3-5 sahnesinde de birden korktum
    iyide küfür ettim

-o dolabın üstünden atlama sahnesinde falan iyi korktum james wan sıkıntılı bi abi galiba, gerilmekten kaslarım sıkıştı anasını satıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 10 Ekim 2013; 10:16:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.