Şimdi Ara

The Conjuring (2013) | James Wan | IMDB 7.5 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM hadi bakalım, izledikten sonra editlicem

edit: olm çok korktum lan ama harikaydı, hem gerildim 3-5 sahnesinde de birden korktum
    iyide küfür ettim

-o dolabın üstünden atlama sahnesinde falan iyi korktum james wan sıkıntılı bi abi galiba, gerilmekten kaslarım sıkıştı anasını satıyım

Gerile gerile fim sayesinde kas da yapıyoruz desene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 10 Ekim 2013; 11:06:08 >

• Az önce karanlik bir odada fimdi bitirdim.. Ben ki korku filmlerinde fazla gerilmem korkmam ama bu film resmen Titretti beni yani tüylerim diken diken oldu bazi yerlerde....

Hem ses sisteminde hem tek başima hemde karanlik oda da izleyince filmden alinmasi gerekenleri fazlasiyla almiş oldum... Kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum.. Filmin hikayesi 1971 yilinda Gerçekleşmiş, Gerçek bi hikayeye ve Kişilere dayaniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 10 Ekim 2013; 19:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM hadi bakalım, izledikten sonra editlicem

edit: olm çok korktum lan ama harikaydı, hem gerildim 3-5 sahnesinde de birden korktum
    iyide küfür ettim

-o dolabın üstünden atlama sahnesinde falan iyi korktum james wan sıkıntılı bi abi galiba, gerilmekten kaslarım sıkıştı anasını satıyım

o sahnede sinema salonu topluca zıplamıştı

• Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum, cezadan dolayı ancak yazabiliyorum.
    Filme gelince; kesinlikle çok başarılı. Hani bazı filmler vardır, verilen emeği görebilirsin, oyunculuk kalitesini keza; bu da öyle bir filmdi.
    Fazlasıyla gerdi, özellikle konunun gerçek hikayeye dayanıyor oluşu, o oyuncak bebeğin gerçek oluşu insanı ürpertmeye yetiyor.

En korktuğum sahne de polisin hizmetçi kızı gördüğü an odaya gittikten sonra arkasından çıkması. Yerimden zıpladım korkudan.
  • İnmeye başladı izledikten sonra editleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 11 Ekim 2013; 12:06:17 >
  • James Wan müthiş bir yönetmen gerçekten ..

Korku-gerilim türünün son dönemde çıkardığı en iyi yönetmendir.Gelmiş geçmişte en iyi korku filmi yönetmenlerinden sayılabilir.Çünkü Testere Serisi ve Korku Seansı olağan üstü derecede başarılı filmlerdi.Ruhlar Bölgesi ve Ölüm Sessizliğide atmosfer açısından oldukça kalite filmlerdi.Tek büyük hatası korku filmi dışında gidip Hızlı ve Öfkeli serisine film çekicek olmasıdır.Daha yaşıda çok genç umarım uzun süreler daha korku filmi sektörüne hizmet eder.Böyle kaliteli yönetmenler kolay çıkmıyor doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Filmin ilk 39 dakikasını seyrettim ve resmen tüylerim diken diken oldu. Heralde seyrettiğim en korkunç film. Normalde etkilenmem ancak bu filmin devamını izleyemedim.

Dayanamayıp bugün filmin devamını gündüz gözüyle, ses sistemi kullanmadan izledim ve ancak katlanabildim. Hiiiç lafı dolandırmaya gerek yok, korkuyoruz James Wan reyis...
  • Çoktan indirdim ama izlemeye korkuyorum baya korkunç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

James Wan müthiş bir yönetmen gerçekten ..

Korku-gerilim türünün son dönemde çıkardığı en iyi yönetmendir.Gelmiş geçmişte en iyi korku filmi yönetmenlerinden sayılabilir.Çünkü Testere Serisi ve Korku Seansı olağan üstü derecede başarılı filmlerdi.Ruhlar Bölgesi ve Ölüm Sessizliğide atmosfer açısından oldukça kalite filmlerdi.Tek büyük hatası korku filmi dışında gidip Hızlı ve Öfkeli serisine film çekicek olmasıdır.Daha yaşıda çok genç umarım uzun süreler daha korku filmi sektörüne hizmet eder.Böyle kaliteli yönetmenler kolay çıkmıyor doğrusu.

Hızlı ve Öfkeli 7 filminde de korkmaya hazır olalım o halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

James Wan müthiş bir yönetmen gerçekten ..

Hızlı ve Öfkeli 7 filminde de korkmaya hazır olalım o halde.

Jason da varki yandık bittik

• Sinemada izlediğim halde filmi hiçte korkunç bulmadım.Oldukça iyi ama korkmaktan ziyade sadece gerildim.O kadarda abartmayın.Belkide ben korku sınırını aştım artık etkilenmiyorum.
  • Bir arkadaşım çok övdüğü için izledim ve beğenmedim klişeler ile dolu bir filmdi ;

Yine lanetli bir ev , olaylara gerçek süsü vermek için başında ve sonunda açıklamalar , küçük kızlar , şeytan çıkarma hiç bir şey işe yaramamasına rağmen sonunda 'yok dayanıklısın , kendine gel' gibi laflar ile kontrolü eline almalar bırakın bunları artık bir de yönetmen korku filmleri konusunda uzman hala yıllardan beri aynı şeyleri görüyoruz.

Film korkunç falan da değildi izleyicilerin ve yapımcılar anlamadığı nokta da bu filmi izlerken bir çok sahne oluyor tabi ki gerileceğiz , yerimizden hoplayacağız bunlar korkunun belirtisi değil yanınızda oturan biri durup dururken vuruyormuş gibi yapsa yine yerinizden zıplarsınız ya da bir ara modaydı bağıran giftler bunları da görünce zıplıyoruz korkunç oldukları için mi korktuğumuz için mi hayır aniden olduğu için.Korku filmi dediğinin konusu korkunç olacak film bittiği zaman bile aklınıza gelip sizi gerecek ama bunlar ne yazık ki yok.IMDB'de 7.7 puan nasıl almış aklım almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bir arkadaşım çok övdüğü için izledim ve beğenmedim klişeler ile dolu bir filmdi ;

Yine lanetli bir ev , olaylara gerçek süsü vermek için başında ve sonunda açıklamalar , küçük kızlar , şeytan çıkarma hiç bir şey işe yaramamasına rağmen sonunda 'yok dayanıklısın , kendine gel' gibi laflar ile kontrolü eline almalar bırakın bunları artık bir de yönetmen korku filmleri konusunda uzman hala yıllardan beri aynı şeyleri görüyoruz.

Film korkunç falan da değildi izleyicilerin ve yapımcılar anlamadığı nokta da bu filmi izlerken bir çok sahne oluyor tabi ki gerileceğiz , yerimizden hoplayacağız bunlar korkunun belirtisi değil yanınızda oturan biri durup dururken vuruyormuş gibi yapsa yine yerinizden zıplarsınız ya da bir ara modaydı bağıran giftler bunları da görünce zıplıyoruz korkunç oldukları için mi korktuğumuz için mi hayır aniden olduğu için.Korku filmi dediğinin konusu korkunç olacak film bittiği zaman bile aklınıza gelip sizi gerecek ama bunlar ne yazık ki yok.IMDB'de 7.7 puan nasıl almış aklım almıyor.

haklısın kardeş, çok klişe doluydu.

-james wan'la görüştüm, bi daha ki filmde şeytanın içinden insan çıkaracaklarını söyledi.
    bir de disney landta dönecekmiş film, küçük kızlar yerine at ve eşek koyacaklarmış, izlenir herhalde çok klişe değil bence..

• 2 gün oldu hala etkisindeyim tuvalatten koşarak çıktım az önce
  • çok süper ama ben etkilenmiyorum bana dabbeyi açın ondan daha çok etkileniyorum çünkü din meselesi onlari çok farklı bi inançlari bence ed warren karısına bizim dabbeyi izletcen bence çok pis tırsar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bir arkadaşım çok övdüğü için izledim ve beğenmedim klişeler ile dolu bir filmdi ;

Ben bu filmi fazla büyütmelerinin nedeni olarak bir yönetmenin ilk 10 listesinde adı geçtiği için olduğunu düşünüyorum. Sonuçta fikirleri etkiliyor.

Dediğin gibi klasik bir film. Ama başarılı ve kaliteli bir yapım hakkını yememek lazım. Ben de klişe dolu buldum ama anlatış şekli farklı bir yapımdı.

• Bu türde filmleri çokça izleyip bir de discovery channel'da 2007 yılında bolca bölümleri gösterilen haunting serisini izlemişseniz elbette korkmazsınız. Ama filmde insanı geren ve aniden korkutan sahneler güzeldi. Mesela evin annesi bodrum katına inince bir anda kapının kapanması ve o panik haliyle kibriti arayıp yakması ve sonra el çırpma sahnesi, bu bir çığlık değildi, aniden çıkan yaratık değildi basit ama etkili bir korkutmaydı. Müzikleri başarılı, oyuncular iyi, film bittikten sonra filme konu olan ailenin gerçek resimleri ve o sırada çalan müzikle korkuya doyduğunuzu anlıyorsunuz. İmdb puanı gereken düzeyde, ya bu film tırışka, vakit kaybı korkmadım ben söylemlerine aldırmayın, youtube, sözlükler ve diğer forum yorumlarıda kötü değil. Filme sahip olan gece vakti sennheiser kalitesinde bir kulaklıkla izlerse hakkını verir.

• son zamanlarda izlediğim en sağlam korku filmi.
  • An itibarı ile filmi izledim. Son dönemde izlediğim en sağlam korku filmi ama bir Insidious değil tabi ki...
  • Şuanda indiriyorum.Umarım dediğiniz kadar iyidir.Zira çok iyi denilen filmlerde korkmayı bırak gülmekten öldüğüm sahneler oldu.
    Bu Insidious filminin fragmanına baktım.Gerçektende iyi mi gerilim olarak yoksa diğer klasikler gibi mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 14 Ekim 2013; 5:04:37 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.