Şimdi Ara

The Conjuring 2 (2016) | James Wan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
3
Favori
6.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü kısmetse giderim. İlk filmi kadar kaliteli olsa bile yeterdi benim için malum korku filmlerinin devam filmleri pek iyi gitmiyor. Puanları gayet iyi ilk filmlden daha iyi bile olabilir.
  • Arkadaş duvardan çıkmanında bir edebi adabı olmalı ama,o ne öyle çıkıyon bi anda
    Efektleri kime yaptırıyosa bu wan işi biliyo hakikaten.
    Keşke şu elemana bi silent hill filmi çektirseler.
  • Oyunda Hideo Kojima, filmde James Wan aga
  • Up beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Film ne zaman girdi vizyona arkadaşlar? Halen devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Film ne zaman girdi vizyona arkadaşlar? Halen devam ediyor mu?

Bugün girdi hocam 10.06.2016 captain america kalktı bu geldi onun yerine

• Izleyenlerden yorum alalim :)

• Geçen gün ilk filmi tekrar izledim, bu filmemi yoksa Sihirbazlar çetesinemi gitsem karar veremedim ama sinemada hiç korku deneyimi yaşamadığım için buna gideceğim muhtemelen. Haftaya Dwayne ın komedi filmi çıkıyor iyi olacak onada gidilir

• Birincisini evde gece full karaikta izlemistim gayet iyiydi. Bunu sinemada izleyebilirim belli olmaz.

Bu arada korku seviyorsaniz youtube a, " short horror movies" yazip arkaniza yaslanin..

• Az önce çıktım gayet iyiydi film. Çok fazla jumpscare vardı ama bazıları gerçekten de tam yerinde kullanılmış. Özellikle

Su basma sahnesi, kadının portrenin ardından saldırması, küçük kızın gitmeleri için oyun oynadığı sahne bir de kadının kocası Ed'in ölümünü gördüğü sahneler baya başarılıydı.

Kısaca gidin izleyin, korku filmi seviyorsanız çok büyük ihtimalle herkese önereceğiniz bir film olur.
  • Sinemada gidin kesinlikle.

1.siyle aynı kalitede belki de daha iyi.

James wan bu işi hakikatten biliyor. Çok kaliteli bir yapım.
  • Bugün gidecektik bir aksilik oldu yarın iftardan sonra bekle beni batshebaaa
  • Up

• ula bir kız arkadaşım olaydı da gideydim
  • Ben ilk yarısı bitmeden çıktım filmden ...korktum evet ,ben korktum .

• Filmden yeni geldim. James Wan yapıyor abi. Efsane korkutuyor adam.
    Ama gel gelelim ki korku filminde bile telefonunun ışığını gözümüze sokan, haşır huşur mısır yiyen, sahne ardından yanındakiyle yorum getiren, fısır fısır konuşan, yan koltuklarda koltuğa daankk diye sırtını dayayıp koltukları sallayan mahluklar seyir zevkinin içine etti resmen. 22.00 seansında bile şöyle tipler var ya, deli oluyorum. Küfür etmemek için zor tuttum kendimi.

Film 10/10 gidin izleyin derim. Hayatımda izlediğim en iyi ikinci korku filmi. İlki de zaten birinci The Conjuring'ti..
  • İlk filmi seyrettim paranormal activity(ilk) kadar etkilemedi beni ama korkutucuydu,ruhlar bölgesini beğenmedim zaten korkutmadı(ilk),bu masıl merak ediyorum.
  • İzledim. Son zamanlarda doğru düzgün korku filmi çıkmadığını düşünürsek oldukça başarılı bir filmdi.

En çok kadının gölgesinin duvarda yürüyüp kendi portresinin arkasına geçtiği sahne gerdi beni. Ed'in tamir için su basan yere indiği sahne de güzeldi. Tek beğenmediğim yanı sonu oldu. Ruhun cehenneme gitmesi biraz basit olmuş ismini buldu ve seni cehenneme yolluyorum dedi. Daha güzel bir şey yapabilirlerdi. Bir de Ed'in olduğu filmin son sahnesinde bir jumpscare gelecek diye bekledim ama gelmedi.
  • Aynı durumu bende yaşadım. 22:00 seansına aldım o kadar da ama fayda etmedi. Sesli sesli mısır yiyen, film boyu susmak bilmeyen, telefonuyla uğraşan.. Allah belasını versin bu zihniyetin ya..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.