Şimdi Ara

The Conjuring 2 (2016) | James Wan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
3
Favori
6.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:Gerçekten piyasadaki sayılı korku filmlerinden.Korku filmi sevmeyen insanlar bile izlemeli bence çok dehşet birşey 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 13 Haziran 2016; 19:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gitcem yakında
  • Up

• hele o kapıya vurma sahnesinde hocam, bi sahne bu kadar insanı gerer yaa

• Abi vallahi kaç gündür ekşiden ve burdan yorumları okuyorum , çok fena canım çekiyor, arkadaşla cuma diye sözleştik :(
  • bizde arkadaşlarla izliycez bizim buradaki sinemaya beklıyoruz izleyen arkadaşlara bi sorum var ilk filmdeki gibi şeytan kötü ruh çıkarma sekansı varmı ?
  • punkemre P kullanıcısına yanıt

benzer tarzda gerçekleşiyor.
  • Ben de bugün izledim, çok sağlam bir filmdi.

Ed'in suya daldığı sahneler, ruh mu şeytan mı ne desem bilemedim onun duvardan geçip portreyle birleştiği sahne güzeldi. Haçların döndüğü kısım da baya gerilim verdi. Ayrıca ben o eğri bugru adam şarkısını baya sevdim ya var mıdır youtubeda falan

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt

çadırla itfaiye oyuncağıda baya sağlamdı + rahibe

• James Wan yine döktürmüş. Duygusal olarak karakterlerin yansıtılışı çok başarılıydı. 2-3 yerde baya sağlam zıpladım. Kesinlikle ilk film kalitesine yakışır bir devam yapımı olmuş.Puanım 9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 14 Haziran 2016; 0:19:00 >

• Hocam 2 sinide dedim hele o sondaki ed çadıra girerken baya gerdi

• Up

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Valla ben hiç tırsmam genelde hatta saw,halowen,jasonlara gülen biriyim ama paranormal activitiyi evde yalnız seyretmiştim 1-2 gün etkisinde bırakmıştı,halkada hakikaten etkileyiciydi çünkü ondada silent hilldeki psikolojik korku öğeleri vardı.
    Seyredebilirsenparanormal activitynin ilk bölümünü seyret,oyun olarakta silent hilli oyna korkarsın hemde çok.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyosun galiba, conjuringle karşılaştırdığın filmlere bak. Birde utanmadan sawdan hiç korkmadım güldüm diyo, asıl ben sana güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Valla ben hiç tırsmam genelde hatta saw,halowen,jasonlara gülen biriyim ama paranormal activitiyi evde yalnız seyretmiştim 1-2 gün etkisinde bırakmıştı,halkada hakikaten etkileyiciydi çünkü ondada silent hilldeki psikolojik korku öğeleri vardı.
    Seyredebilirsenparanormal activitynin ilk bölümünü seyret,oyun olarakta silent hilli oyna korkarsın hemde çok.

Benim yaş 36 genç. Kusura bakma bunları hit 17 yaşındaki bebelere anlat

• cezaalp kullanıcısına yanıt
    Saw korku filmi değilki adamları parçalayılor onun türü gore(vahşet),gerilime giriyo daha çok belli zamanda hayat mücadelesi var.

Korku kişiye göre değişir ben eli bıçaklı,baltalılardan deil psikolojik korkudan korkarım,diğerleri bana komik geliyor,sinema sanattır herkes kendine göre belirler buda böyle bir şey.
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Ne güzel aynı yaştayız işte,silent hill ilk 3 serisini hiçbir filmde bulamazssın,oyuna odaklandığın için daha çok etkileniyorsun.
    Sana kalmış ben fikrimi söyledim.
  • Film efsaneydi. Portre sahnesinde acayip gerildim , filmin birkaç yerinde neredeyse yerimden zıplayacaktım.ayrica kesinlikle sinemada izleyin ilk filmi bilgisayar da izlemiştim bunu sinemada izledim sinemada çok daha güzel oluyor

• Ne dehşet bir filmdi be arkadaş. Konu etine dolgun ama asla karışık değil. İzleyin izlettirin.

• Korku türünde yapilan en iyi film diyebilirim.Film gercekten geriyor insani,ilk filmde cok basariliydi bu onun bir tık ustu olmus.

Vera Farmiga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 15 Haziran 2016; 0:46:30 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.