Şimdi Ara

The Conjuring 2 (2016) | James Wan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
3
Favori
6.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film bütçesinin (20m$) 16 katı hasılat elde etmişti. Filme ikinciye gitmeyi düşünüyorum.

• Film aşırı korkutucu.
    Özellikle birkaç yerde sıçradım yerimden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü 16.4m$ hasılat. Haftasonu 2.5 3 kat daha fazla yapar.
  • sırada bu var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gayet güzel ben begendim. Sadece son kısmını daha farklı olabilirdi. Puanım 7,5/10.
  • Yorumlar iyi yönde bakalım korkutacak mı .

• Black-Viper kullanıcısına yanıt
    şüpheniz olmasın

Filme gidecek olan arkadaşlar, asıl credit sahnesi gelene kadar çıkmayın.
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Vay süper oldu hocam :)). Bakalım credic kısmına kadar durabilecez mi :))

• Bence 1 kadar korkunç değildi ama yine yapmış yapıcağını James Wan puanım:8.7/10

• Up bu konu niye böyle sakin kimse yok yoksa ana konu burası değilmi?

• yine yapmış reis..

• arkadaş gitmiş 1 den bile daha iyiydi diyor. giden arkadaşlar kıyslarsak 1 mi 2 mi? 1 gerçekten muhteşemdi buda öyledir eminin fragman bile muhteşem james reis gerçekten yapıyor

• internete henüz düşmemiş baktım bazı yerlerde var ama hikaye sinema çekimi rezalet 1 yerde buldum izlenilecek gibi değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

arkadaş gitmiş 1 den bile daha iyiydi diyor. giden arkadaşlar kıyslarsak 1 mi 2 mi? 1 gerçekten muhteşemdi buda öyledir eminin fragman bile muhteşem james reis gerçekten yapıyor

Aynı 1 gibi kalite akıyor hocam sinemada izlemeni tavsiye ederim pc de pek zevki çıkmaz hele o bam güm yerleri ayak sesleri

• quote:

Orijinalden alıntı: katleden1995

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

arkadaş gitmiş 1 den bile daha iyiydi diyor. giden arkadaşlar kıyslarsak 1 mi 2 mi? 1 gerçekten muhteşemdi buda öyledir eminin fragman bile muhteşem james reis gerçekten yapıyor

Aynı 1 gibi kalite akıyor hocam sinemada izlemeni tavsiye ederim pc de pek zevki çıkmaz hele o bam güm yerleri ayak sesleri

Ben sinemada izlerim zaten hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

1'den daha korkutucu geldi bana. Gerçi ilk filmi evde, bunu sinemada izledim kıyas yapmam ne kadar doğru bilemedim jumpscare daha fazla. Ama kalite olarak bakarsak ilk film sanki daha iyiydi. Mesela ilk filmdeki
    alkış sahnesi
    kadar epik bir sekans yoktu ama ilk filme göre daha iyi yanları da vardı.

Valla o kadar merak ettimki kalkıp evden şimdi sinemaya gidesim geldi netten bulsan şimdi izleyecem meraktan ama nete henüz düşmedi normal olarak. Peki size şunu sorim şu ana kadar izlediğiniz en korkunç ürkütücü film hangisidir. Benim halka 1 amerikan versiyonu tabi katılmazdı. Sinemada izlemiştim gerçekten yatamadım birkaç gün abartısız söylüyorum.

• Aynen korku seansı 1 gerçekten başkaydı. Sence 1/2 den bir tık öndemi hocam?

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Hocam her iki filmde apayrı ürkütücü ve korkutucular. Hangisi önde gibi ayrım yapmaya ne gerek var. İlk filme puanım 10/10 ise buna da 10/10'dur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Hocam her iki filmde apayrı ürkütücü ve korkutucular. Hangisi önde gibi ayrım yapmaya ne gerek var. İlk filme puanım 10/10 ise buna da 10/10'dur yani.

Anladığım kadarıyla 2'de 1 kadar başarılı ve muhteşem o zaman gidilir bu filme..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.