Bildirim
The Bourne Legacy (2012) (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Matt Damon olsun olmasın bu filmin her türlü gideri var (Fragmana bakarak konuşuyorum). Fragman beni etkiledi, mutlaka sinemada izleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 12 Mart 2012; 17:42:46 >_____________________________ Atar, gider, zılgıt, bilimum hakaret isteyen PM atsın. 7/24 hizmetinizdeyim.

-
Matt Damon ın olmaması üzücü. Ama Jeremy Renner da beğendiğim bir oyuncu. Fragman da güzel, bekliyoruz... _____________________________ -

MTV’ye konuşan Gilroy, ilk üç Bourne filminde gerçekleşen olayların Legacy’de nasıl geçeceğinden bahsediyor:
“Öncesinde yaşanan her şey gerçekti. Hiçbir şey rüya değildi. Siz neler olduğunu bildiğinizi düşünüyorsunuz. Dünyayı gördüğünüzü düşünüyorsunuz ve bu film size bunun ötesinde daha büyük bir dünya ve daha büyük bir komplo olduğunu söylüyor. Diğer üç filmde gerçekleşen olayların etkisi hala sürüyor ama bu filmde yer almıyor. Ultimatum’da gerçekleşen olaylar bu filme kapıları açmıştır. Çünkü Jason Bourne hikayesi ortaya çıkıyor. Daha fazla gizlenmenin imkansız olması, daha büyük bir komplo için sorunlara yol açıyor. Ultimatum bu filmin başlangıcının arka planını oluşturuyor aslında.”
Gilroy, Jeremy Renner’ın canlandırdığı karakterle Matt Damon’ın canlandırdığı Jason Bourne arasındaki farkları anlatıyor:
“İkinci filmin tamamı bir özür dileme aslında. Bu adam ahlaki olarak kim olduğu ile ne yaptığı arasındaki çatışmayla mücadele etmeye çalışıyor. Legacy’de ise başroldeki karakterin hiçbir ahlaki çatışması yok. Jeremy Renner’ın karakteri hafıza kaybının tam tersini yaşıyor; nereden geldiğini kesinlikle biliyor. Eğer yolculuğunu tamamlayamazsa neler olacağının farkında. Karakterler birbirinden çok farklı ama bu film izleyicileri tatmin edecek bir film olacak.”
Bu filmin başarılı olmasını çok istiyorum. çünkü bu film de başarılı olursa diğer robert ludlum kitaplarının filmleri de çekilecektir. the matarese circle kitabını okuyorum bugünlerde ve kitap çok güzel özellikle onun filmini isterim. o kitapla ilgili proje var ama askıda şimdilik bu başarılı olursa o filmin yapımı da hızlanır. _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
Matt Damon ın olmaması üzücü. Ama Jeremy Renner da beğendiğim bir oyuncu. Fragman da güzel, bekliyoruz...
Aynen, Edward norton da var ayrıca
Matt olsaydı mükemmel olurdu o ayrı..
_____________________________ Technische Universitat Wien - ArchitekturDexter | HannibalAnger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set -
Bourne ile bağlantı kuracaklar galiba ve böyle gerçekten güzel olur. Ancak fragmanı beğenmedim, belirteyim. _____________________________
蘇科|烈火國
我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
群雄四分:
水善|土強|火烈|气和
-
Keşke oyuncu değişmeseydi şu adamı nedense hiç sevmiyorum çok sinir bozucu geliyor tipi
_____________________________ -
james bond filmlerine benzemiş, halbuki bizim jason bourne'umuz halktan biri gibiydi, aşırıya kaçmaz , eldeki imkanları kullanır, arkasında ingiliz MI5 yoktur , kendisi başlı başına bir örgüttür....
seriyi baştan izledim de matt damon olmadan olmaz süper enerjisi var adamın.ama serinin hatrına çıkınca izlicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
William ShakespeareEn iyi filmler Listem -
Teaser fena değil. Ayrıca Müdür Pope'da oynuyor
_____________________________ AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evohttps://steamcommunity.com/id/katates/
Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin! -
Bence çok güzel bir şey yapmalılar, çünkü 3.filmi IMDB Top 250'de, devam filmi çıkarıp, seriyi berbat etmezler umarım. Fragman fena değil gibi, ama yine de oyuncu değişikliği olduğu için düşünüyor insan.
_____________________________ İmzam kural dışı değildir -
Trailer'da tv de Matt Damon görünüyor Jason Bourne olduğu belirtiliyor peki Jeremy Renner hangi konumda ve nasıl bağlanacak ? Enteresan. _____________________________ Xbox Live : EkinTR
Steam : Outlaw-E
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chelsea FC
Trailer'da tv de Matt Damon görünüyor Jason Bourne olduğu belirtiliyor peki Jeremy Renner hangi konumda ve nasıl bağlanacak ? Enteresan.
bende bunu merak ediyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: !antidote!
quote:
Orijinalden alıntı: Chelsea FC
Trailer'da tv de Matt Damon görünüyor Jason Bourne olduğu belirtiliyor peki Jeremy Renner hangi konumda ve nasıl bağlanacak ? Enteresan.
bende bunu merak ediyorum.
Bourne tek değildi diyor fragmanda, dikkat ederseniz. Treadstone'uj bir parçası olan başka bir ajanın hikayesi. Bourne ile bağlayacaklar hikayeyi ama. Aynı zaman diliminde, Bourne başka bir şey yapıyorken bu başka bir şey yapıyor.
Tıpkı 2. filmin sonunu 3. filme bağladıkları gibi bunu da hikayeye o şekilde bağlayacaklar sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
蘇科|烈火國
我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
群雄四分:
水善|土強|火烈|气和
-
Şu film varya şu film harikaa ötesi bir film
Bir çok yerde bu konunun konuşulduğunu gördüm. Bourne'u Matt Damon oynamıyorsa izlemem diyen çok kişi vardı. Sanılanın aksine fragmanda gösterilen Jeremy Renner adlı kişi Bourne değil Aaron Cross rolünde oynuyor. Yani bu filmde Bourne'nun efsanesi devam ediyor. Kendisi değil
.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim
Bir çok yerde bu konunun konuşulduğunu gördüm. Bourne'u Matt Damon oynamıyorsa izlemem diyen çok kişi vardı. Sanılanın aksine fragmanda gösterilen Jeremy Renner adlı kişi Bourne değil Aaron Cross rolünde oynuyor. Yani bu filmde Bourne'nun efsanesi devam ediyor. Kendisi değil
.
Güzel tanımlama.
水善|土強|火烈|气和
-
Yapımcı 5. filmde Matt Damon'ın seriye dönebileceğini söylemiş.
jeremy renner da kalacakmış kadroda.
http://www.imdb.com/news/ni30933308/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 27 Haziran 2012; 20:27:15 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı