Bildirim
The Bourne Legacy (2012) (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
bunu bourne'nin devamı değilde başka bir aksiyon filmi gibi izlemek lazım o zaman daha çok zevk alırız
_____________________________ -

_____________________________ ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5 -
edward nortonun sakalsiz halini özlemedim değil harika bir film bizi bekliyor _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Teaser geldi.
fazla beklentim yok bu filmden.. tamam kendi çapında fena bir aksiyon gibi durmuyor lakin maalesef bir jason bourne değil.
"There was never just one." sözüyle "Jason Bourne nerede?" diye soranlara cevap vermiş.
İzleyip görmek lazım nasıl bir film olacak, Jason Bourne'u aratmayabilir de.
edit: Jeremy Renner'ın oynadığı karakter de Jason Bourne gibi kaçak mı? Senaryo hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi? Kitap ile alakası yok sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the breaking_point -- 8 Şubat 2012; 23:21:48 >_____________________________
-
Daha önce okuduğum haberlerde 1. ve 2. bölüm kitapla benzerdi ama 3. bölüm hiç benzemiyormuş çünkü 3. kitapta Bourne yaşlanmış hali varmış, sanırım bundan sonra hiç kitaba bağlı kalmayacaklar _____________________________ -
Nasıl bi trailer bu, daha ilk saniyede soundtrack'ı duyunca aklıma inception geçti. Bir an ne oluyor, nereye tıkladım hangi film bu diye bakmaya başladım. Hele sonunda ki THE BOURNE LEGACY yazısını o şekilde gördükten sonra kafam daha bi karıştı. Trailer bittiken sonra ki ilk işim yönetmenin kim olduğuna bakmaktı _____________________________ -
bu hafta iki fragman beni feci şaşırttı. ilki spider-man ikinciside bu. ikisindende beklentim yoktu ama fragmanları feci derecede filmlere ısındırdı beni. matt damonsız nasıl izleriz nasıl alışırız gibi düşünüyordum ama çok başka olacak ve bizi fena içine çekecek gibi duruyor. _____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
Fragman sardi benide saglam aksiyon olacak gibi . . _____________________________ -
quote:
quote:
Teaser geldi.
fazla beklentim yok bu filmden.. tamam kendi çapında fena bir aksiyon gibi durmuyor lakin maalesef bir jason bourne değil.
+1
millet yazmış,aksiyon ,edward norton falan...
bunlar bile kurtarmaz,
evet güzel film olabilir,ama bourne serisi gibi olamaz,ilk 3 filmde sadece aksiyon ya da matt damon yoktu,herşeyden biraz vardı
quote:
Orijinalden alıntı: aytacesmebasi
Daha önce okuduğum haberlerde 1. ve 2. bölüm kitapla benzerdi ama 3. bölüm hiç benzemiyormuş çünkü 3. kitapta Bourne yaşlanmış hali varmış, sanırım bundan sonra hiç kitaba bağlı kalmayacaklar
kitapları 7 tane,
dediğin doğru,kitaba göre gitseydi,jason bourne 50li yaşlarda,dilbilimci olarak üniversitede çalışan bir hocayı canlandırması gerekiyordu,
ama film sektörü farklı olduğu için senaryoyu kendileri yazmış
bu hafta iki fragman beni feci şaşırttı. ilki spider-man ikinciside bu. ikisindende beklentim yoktu ama fragmanları feci derecede filmlere ısındırdı beni. matt damonsız nasıl izleriz nasıl alışırız gibi düşünüyordum ama çok başka olacak ve bizi fena içine çekecek gibi duruyor.
Ben de ikisini izledim. Ama hiç de şaşırtmadı, ikisi de kötü olacak. Hele Örümcek-Adam berbat olacak, bu da sıradan bir aksiyon filminden öteye geçemeyecek._____________________________
蘇科|烈火國
我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
群雄四分:
水善|土強|火烈|气和
-
Matt damon'un filmi bu o yoksa izlemeyede gerek yok. _____________________________
-
Matt damon yok diye böyle bir kadroyu ziyan edemem. _____________________________ Amd Ryzen 5 2600 - Amd Ryzen Wraith Rgb Cooler - Asus Rog Strix Rtx 2060 - Kingston Hyperx Predator 16GB 3200Mhz - Fsp 600w 80 - Steelseries Apex 150 - Steelseries Rival 600 - Nzxt H500i - LG 34uc79g 144HZ 1ms Curved - 4 TB HDD - 240 SSD -
Matt Damon iyi alışmıştık
Şimdi 1 - 2 film de bu adamla yaparlar
Müzikleri ben de cok beğendim
Fragman sonuçta reklam.
Film aynı güzellikte olur mu orası muamma işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Şubat 2012; 20:37:51 >_____________________________ Profili gizli olan bana da özel mesaj atmasin. -
Ön yargılı yaklaşmıştım Matt Damon yok diye ama fragman hiç de fena görünmüyor. _____________________________ -
Yahu arkadaş bir filminde içine etmeyin, Allah aşkına ya. _____________________________ -
Matt Damon olmaması
_____________________________ -
quote:
quote:
Teaser geldi.
Dikkat edersen hiç bir zaman bir tane yoktu diyor ayrı bir aksiyon filmi olacak demektir buda zaten. Sadece isim aynı_____________________________ Katılım zamanı: 31 Ocak 2007
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı