Şimdi Ara

The Book of Eli (2010) IMDB:7.0 | Denzel Washington - Gary Oldman (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SPOILER!!
    Propongda olayı bi kenara kaliteli bir filmi atmosferi olsun dövüşleri olsun hoştu.

Adam başından beri kördü.Sonunda dikkat ederseniz Tanrı'ya yolunda ona verdiği güç için teşekkür ediyor. Bildiğiniz gibi kör insanlarda diğer duyular daha çok gelişmiştir.
    *Kedi miyavlamadan ateş etmedi
    *Çok uzaktaki arabaları duydu
    *Hırsızların koklayarak buldu
    *Sniperlar ateş etmeden ateş etmedi.
  • Etkileyici olmak istemem ama zaten çoğu arkadaşla aynı fikirdeyiz film zaman kaybı cidden..İzleyeli iki hafta kadar oldu aklımda kalan çok fazla yer yok filmle ilgili yada beni etkilemedi film bilemiyorum..Elinizde başka film varsa izleyin yoksa son çare filan olabilir ancak herhalde
  • 4/10'luk bir film üstünde durmaya değmez.
  • Basit bir film. Konu çok bayat, işleniş basit, kurgu denen birşey yok, aksiyonda az, ama atmosferler falan izlenilebilir kılıyor.

5/10
  • Up olsun filmi izleidm.

ben izlerken sıkılmadım hatta beğendim filmi. misyoner bir film olduğu açık tartışmak anlamsız.

amaaaaaa filmimi beğenmeme rağmen eli film başından beri körse saçmalığın daniskası o zaman. kör alfabesini biliyor sandım ben. kesin körse saçmalık.. he birde 30 yılda alcatraza anca ulaştıysa heralde sırtı alcatraza dönük vaziyette yolculuğa başlayıp dünyayı turladı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 9 Kasım 2010; 19:45:40 >
  • iğrenç bi film bunu izlicenize aynı tarza the road var muhteşem bi film
  • yorumların aksine ben beğendim..fena film değil.
  • Güzel bir filmdi Hoşuma gitti, Sıkılmadan izledim.
  • İzlemek istediğim filmlerin arasında. Denzel Washington varsa izlenir zaten
  • Biraz önce izledim izlediğime bin pişmanım vakit kaybından başka bişey değil 2/10
  • şuanda Bluray olarak izledim

fena değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Biraz önce izledim izlediğime bin pişmanım vakit kaybından başka bişey değil 2/10

Yanlıs fılmı ızlemıssın demekten kendımı alı koyamadım ınan o fılme 2/10 dedıysen ya fılm ızlemıyorsun yada sadece basyapıtları ızlıyorsun baska secenek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Biraz önce izledim izlediğime bin pişmanım vakit kaybından başka bişey değil 2/10

Yanlıs fılmı ızlemıssın demekten kendımı alı koyamadım ınan o fılme 2/10 dedıysen ya fılm ızlemıyorsun yada sadece basyapıtları ızlıyorsun baska secenek yok bence

Sadece başyapıtları izlemiyorum elbette her telden film izlerim ama bu film herkese hitap eden bir film değil özelliklede bana hiç hitap etmiyor güzel başladı ama kötü devem etti final zaten tam bir hayal kırıklığı. Tartışmaya gerek yok sonuçta zevk meselesi beğenmek zorunda değilim beğenmiş olanada bir lafım yok

• dinle ilgili bir kaç kelime geçerse filmde hemen Propoganda oluyor bence propoganda falan yok kitabın incil olduğunu filmin sonunda anladım aksiyon sahneleri hariç fena film değildi. 10/5
  • Vay be yıllar nasıl da geçmiş. Neyse hort.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim ve beğendim. Tavsiyede ederim.

Biraz kısa geldi hikaye. Herşey çabucak olup bitiyor. Distopik havası gayet iyi. 2010 değilde, 2000'lerde çekilmiş filmler gibi görsel kalitesi.

Puanım 10/7.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.