Şimdi Ara

The Big Bang Theory mi South Park mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi?Bu tarz olmak şartıyla varsa tavsiyeleriniz..

• pek birbirlerine benzemiyorlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

pek birbirlerine benzemiyorlar ama

komedi anlamında..
  • Dostum ikisi birbirine benzemiyorlar ama imkanın varsa ikisinide izle
  • İkisi de oldukça komik dizilerdir. Ancak dizilerin komedi anlayışları arasında dağlar kadar fark var.
  • The Big Bang Theory
  • South Park çok fazla siyasi karıştırarak komedi yapıyor ve bencede kesinlikle The Big Bang Theory
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komedi anlamında South Park'tır. Yanlış anlaşılmasın, Big Bang'de kötü değil, eğlenceli bir dizi ama 4. sezondayım en fazla 2-3 kere yardırmıştır. Oysa South Park'ta Kanye West'in geçtiği gayfish bölümü yada wow'la ilgili olan bölümlerde altıma sıçmıştım resmen.

Bir de Big Bang'in şöyle bir eksikliği var, pek çok espriyi anlamak için Star Trek gibi benim daha önce sadece adını duyduğum pek çok şeyi bilmek zorundasın. Belki de o yüzden çok komik gelmemiştir. South Park'ta bu durum biraz daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypislick16

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

pek birbirlerine benzemiyorlar ama

komedi anlamında..

south park ı izlemeye bir türlü başlayamadım.sadece cnbc e ve e2 denk geldiğim zaman izliyorum.yeterince komik olduğunu düşünüyorum.

big bang in tamamını izledim,bana komik geliyor açıkçası ama how i met your motherdaki barney'e yada two and a half men de güldüğüm kadar güldürmüyor.

karar senin.eger izlemediysen two and a half men ve himym ı izlemeni tavsiye ederim

• Tavsiye istiyorsan bunlar dışında My Name is Earl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

Tavsiye istiyorsan bunlar dışında My Name is Earl..

My Name is Earl'e bi türlü ısınamadım bir kaç bölüm izledim ama ortam içine çekmedi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

Tavsiye istiyorsan bunlar dışında My Name is Earl..

My Name is Earl'e bi türlü ısınamadım bir kaç bölüm izledim ama ortam içine çekmedi beni

Hocam bence biraz sabret komedi filmlerinde sabır ister çünkü karakterleri tanıman gerekir bence sabrettiğine değecek harika bir dizi
  • Konu güncel ayrıca south parka başlarsam kaçıncı sezondan başlayayım?Eski bölümleri iyi mi?
  • Big Bang Theory'nin 2. sezonundayım iyi gidiyor. 4 sezonu 10 günde bitirirsin en geç. Şimdi South Park'ı indirmeye başladım ilk 2 sezonunu buldum indiriyorum o bitince başlıcam.
  • İki diziyi de izliyorum fakat The Big Bang Theory, South Park'ın yakınına yaklaşamaz.
  • South Park daha fazla güldürür. Yerinde olsam ikisinide izlerdim.
  • South Park'a hakarettir bu.South Park izle.
  • The IT Crowd ikisinden de iyidir gözümde.
  • real madrid mi tampa bay rangers mı ?
  • South Park'ı bir iki bölüm izlemişliğim var.Ben pek beğenmemiştim.O yüzden The Big Bang Theory diyorum.
    Tavsiye içinde ana konuyu kullanmalısın.

http://forum.donanimhaber.com/m_38743914/mpage_9//tm.htm#51394910
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.