Komedi anlamında South Park'tır. Yanlış anlaşılmasın, Big Bang'de kötü değil, eğlenceli bir dizi ama 4. sezondayım en fazla 2-3 kere yardırmıştır. Oysa South Park'ta Kanye West'in geçtiği gayfish bölümü yada wow'la ilgili olan bölümlerde altıma sıçmıştım resmen.
Bir de Big Bang'in şöyle bir eksikliği var, pek çok espriyi anlamak için Star Trek gibi benim daha önce sadece adını duyduğum pek çok şeyi bilmek zorundasın. Belki de o yüzden çok komik gelmemiştir. South Park'ta bu durum biraz daha az.
south park ı izlemeye bir türlü başlayamadım.sadece cnbc e ve e2 denk geldiğim zaman izliyorum.yeterince komik olduğunu düşünüyorum.
big bang in tamamını izledim,bana komik geliyor açıkçası ama how i met your motherdaki barney'e yada two and a half men de güldüğüm kadar güldürmüyor.
karar senin.eger izlemediysen two and a half men ve himym ı izlemeni tavsiye ederim
Tavsiye istiyorsan bunlar dışında My Name is Earl..
quote:
Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr
My Name is Earl'e bi türlü ısınamadım bir kaç bölüm izledim ama ortam içine çekmedi beni
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
quote:
Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr
My Name is Earl'e bi türlü ısınamadım bir kaç bölüm izledim ama ortam içine çekmedi beni
Hocam bence biraz sabret komedi filmlerinde sabır ister çünkü karakterleri tanıman gerekir bence sabrettiğine değecek harika bir dizi
Konu güncel ayrıca south parka başlarsam kaçıncı sezondan başlayayım?Eski bölümleri iyi mi?
Big Bang Theory'nin 2. sezonundayım iyi gidiyor. 4 sezonu 10 günde bitirirsin en geç. Şimdi South Park'ı indirmeye başladım ilk 2 sezonunu buldum indiriyorum o bitince başlıcam.
İki diziyi de izliyorum fakat The Big Bang Theory, South Park'ın yakınına yaklaşamaz.
South Park daha fazla güldürür. Yerinde olsam ikisinide izlerdim.
South Park'a hakarettir bu.South Park izle.
The IT Crowd ikisinden de iyidir gözümde.
real madrid mi tampa bay rangers mı ?
South Park'ı bir iki bölüm izlemişliğim var.Ben pek beğenmemiştim.O yüzden The Big Bang Theory diyorum. Tavsiye içinde ana konuyu kullanmalısın.