Şimdi Ara

The Big Bang Theory (2007-2019) | (317. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.344
Cevap
36
Favori
189.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncular dizi disinda hic duyulmadi gorulmedi. Iclerinde birkac filmde oynayanlar oldu ancak adlarini duyuramadilar 2.sinif amerikan sabah kusagi dizilerinde devam edeceklerdir. Ya da dizi yeniden baslayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğruya doğru hiç birinde yetenek yok. bizim standart her dizide gördüğümüz beş para etmeyen oyuncular ne ise bunlar da amerika da o. jim in de tbbt dışında ödül aldığı bir yapım yok.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • 6 yıllık serüvenimize bugün son koyduk. Dile kolay 6 yıl takip ettik ve son bölümü görmekte nasip oldu. Tek üzüldüğüm Raj oldu Stuart bile daha çok söz sahibiydi. Diğer diziler gibi herkeksin bir araya geldiği toplu teşekkür ettiği bir final sanki daha güzel olurdu.
  • ne olursa olsun çok seviyordum bu diziyi
    hayatları çok farklı da olsa kendi arkadaşlarım gibi hissediyordum
    finali de çok güzel yaptılar
    özliycez
  • Herkesin malumu son sezonlara doğru çöküşe geçse de(ki bu kadar uzun süren her yapımın kaderi bu) güzel bir şekilde finalle veda ettiler, hele young sheldon'ın sezon finali de bununla birleşince daha da duygusal bir veda hissettirdi.

Raj hariç her karaktere mutlu bir son çizilmesi üzdü açıkçası, sonunda howard-bernadette çiftinin bebeklerinin gösterilmesi de yaşandı. Asansörün çalışması da garip bir burukluk yaşattı :) Zorlama da olsa sheldon'ın sonunda arkadaşlarına hak ettiği sevgi ve saygıyı göstermesi de güzeldi.

Sadece yeni bölüm gelmeyeceği için değil diziyi ilk izlerken ki zamanlarım,o dönemlerde yaşadıklarım aklıma geldiği için de buruk bi mutluluk yaşıyorum açıkçası.

Bunlar tek tek kız arkadaş edinip sırayla evlendikleri anda dizinin olayı orjinalliği değişiyordu.Karakterlerin orjinalliği evlenince biraz değişti,mesela Wolowitz bence çok erken evlendirildi böyle olunca ilk sezonlardaki kız tavlamaya uğraşan adam biranda değişti.

Birde hep merak ediyorum,bunlar çoğu bölümde illaki yemek yiyorlar,hep hazır yemekler çoğunluğu da galiba Çin yemekleri,bunların yediği yemekleri yazan bir kaynak var mı acaba...?

Değişik ilginç şeyler yiyip içiyorlar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 24 Mayıs 2019; 12:17:21 >

The Big Bang Theory (2007-2019)

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

konu sahibi zahmet edip konunun tabutuna çivisini çakacak mı?

The Big Bang Theory (2007-2019)
    Henüz hazır değilim hocam

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    çok duygusuz bir mesaj atmışım ama ben resmi yazışmalardan sorumlu memurum cenaze kaldırmak bizim işimiz.şimdi cevap olarak soft kitty warm kitty şarkısını yazacaktım ama daha da duygusuz olacağını farkettim.

bunun doğrusu dizi bölümüne girenlerin ula dizi bitti adam 11. sezonda kalmış bakan çeken yok dedirtmemek için(ve millet girsin diye) dediğim gibi yaparsın ama mesaj atanlara soru sor ya da şu sezonda şu sahne diye al gel YT'den bir şekilde başlığı öldürme çünkü benim de başlıklarım var konu sahibinde biter olay.

• en itibari ile bitirmiş bulunuyorum. 10. sezon finali yaptıktan sonra izlemeye başlamıştım nerdeyse 2 sene...

dizi finali nasıl yapılır görsün malum dizinin fanları

çok duygusuz bir mesaj atmışım ama ben resmi yazışmalardan sorumlu memurum cenaze kaldırmak bizim işimiz.şimdi cevap olarak soft kitty warm kitty şarkısını yazacaktım ama daha da duygusuz olacağını farkettim.

bunun doğrusu dizi bölümüne girenlerin ula dizi bitti adam 11. sezonda kalmış bakan çeken yok dedirtmemek için(ve millet girsin diye) dediğim gibi yaparsın ama mesaj atanlara soru sor ya da şu sezonda şu sahne diye al gel YT'den bir şekilde başlığı öldürme çünkü benim de başlıklarım var konu sahibinde biter olay.
    Haklısın dostum fakat dizi bölümü eskisi kadar aktif değil. Ben de eskisi gibi Anakonu nitelği taşıyan konuları başlatmıyorum. Konunun çivisini gece yarısı çakarım.

"I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazimdegill

en itibari ile bitirmiş bulunuyorum. 10. sezon finali yaptıktan sonra izlemeye başlamıştım nerdeyse 2 sene...

dizi finali nasıl yapılır görsün malum dizinin fanları
    yürü be..

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Haklısın dostum fakat dizi bölümü eskisi kadar aktif değil. Ben de eskisi gibi Anakonu nitelği taşıyan konuları başlatmıyorum. Konunun çivisini gece yarısı çakarım.

Alıntıları Göster
    illa ki eski kalite yok ama devam ediyoruz bir şekilde.matrix 2'de kabul edebileceğimiz yaşam biçimleri var diyor ya mimar işte biz de bir şeyler kabul edip devam ediyoruz moral bozmaya gerek yok sonuçta dizi süper aç aç bir daha izle başı güzel sonu güzel ben gurur duyuyorum bu dizinin fanı olmaktan.konusu bozdu falan dediler ama o adamların hepsi bir gün parka gitse bütün bölüm ve piknik yapsa ben yine izlerdim eminim komik olurdu.anca yaşlandı bıktı adamlar 12 sezon kolay değil yoksa gönül bitmesini istemezdi tabi.benim çevir çevir bir daha izle felsefem olduğu için bu dizide yeter bu kadar çevirecek bölüm.ben normalde bi izlediğimi bir daha izlemem ama bi bu dizi bir de 12 maymun ama onda az bölüm var bunda çok.

• quote:

illa ki eski kalite yok ama devam ediyoruz bir şekilde.matrix 2'de kabul edebileceğimiz yaşam biçimleri var diyor ya mimar işte biz de bir şeyler kabul edip devam ediyoruz moral bozmaya gerek yok sonuçta dizi süper aç aç bir daha izle başı güzel sonu güzel ben gurur duyuyorum bu dizinin fanı olmaktan.konusu bozdu falan dediler ama o adamların hepsi bir gün parka gitse bütün bölüm ve piknik yapsa ben yine izlerdim eminim komik olurdu.anca yaşlandı bıktı adamlar 12 sezon kolay değil yoksa gönül bitmesini istemezdi tabi.benim çevir çevir bir daha izle felsefem olduğu için bu dizide yeter bu kadar çevirecek bölüm.ben normalde bi izlediğimi bir daha izlemem ama bi bu dizi bir de 12 maymun ama onda az bölüm var bunda çok.

Alıntıları Göster
    Sayacağın ve saydığın bütün dizileri izledim. 12 Monkeys hem film olarak hem dizi olarak baya güzel. Powers, 12 Monkeys, 11.22.63, Chuck. İzle seversin

• Finali çok güzel yaptılar , sanki ben de aileden biri gibi hissediyordum kendimi ve içimde bir burukluk oluşmadı değil. Güzel anılarımda olacaksın TBBT. Böyle bir diziyi 2008 yılından beri izlemek üniversitede bu diziyle başlamak ve şimdi bitmesi değişik bir duygu. Özleyeceğim karakterleri arada bir açıp yağdetmek gerekecek. Güle güle TBBT hep anılarımda olacaksın.

Yalnız bazı yerlerde bir tane özel bölüm olduğunu yazmışlar ama hiçbir yerde bulamadım varsa bir link. vs atabilecek var mı ?

Az önce son bölümü izleyerek bitirdim. Her sezon başında karakterleri canlandıranların kilo aldığını, saçının döküldüğünü, olgunlaştığını gözlemlerdim artık bitti ve elimizde kalan Young Sheldon oldu.

Şöyle 2-3 sene sonra tekrar başlamayı kesinlikle düşünüyorum.

• Küçükken CNBC-E'de izlerdim bazı bölümlerini, bi kaç ay önce sıfırdan başladım ve bitireli bi 15-20 dakika oldu. İzlediğim en iyi dizilerden biri kesinlikle. Eğer komedi istiyorsanız kesinlikle izleyin. Dile kolay 12 koca sezon. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi bi süre geçtikten sonra rahatlıkla tekrar izlenir.

Bu arada diziye dair en çok şaşırdığım karakter Beverly ki kendisi Christine Baranski olur. The Good Wife'da ki karakteri ve buradaki karakterini kafamda kesiştiremiyorum resmen.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.