Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı
    Yorum yapmak için erken tabiki. Benim kafamı kurcalayan şey Robert Downey Jr. 3. filmdeki hali. Yani çok yaşlı olacak. Uyum sağlayabileceğinden bir şüphem yok ama göze hoş gelir mi bilemiyorum.

Zannetmiyorum, o kadar büyük bir problem olmaz. Şu an 48 yaşında, her şey planlandığı gibi gider, üçüncü film 2017 gibi gelirse, sen ona 52 de işte. Normal koşullarda düşünüldüğü zaman dört yıl sonrası çok da ileri değil, hem adam Iron Man'i oynuyor, ayrıca sinema dünyasında artık teknoloji de üst seviye. Bunlar bir kenara, işin asıl ve önemli kısmı şu; adamın bir eli yağda bir eli balda, 2008'de Iron Man rolü teklifini aldıktan sonra adamın hayatı tam manasıyla değişti, Hollywood'un en çok kazananı ve 75 milyon dolar gibi müthiş bir gelirden bahsediyoruz, kalan iki Avengers filmi için de sağlam bir kontrata imza attı, şu sıralar yaşlanması için hiçbir sebep yok bence.

Haklısın İron Man ve Sherlock Holmes çok iyi geldi adama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Yorum yapmak için erken tabiki. Benim kafamı kurcalayan şey Robert Downey Jr. 3. filmdeki hali. Yani çok yaşlı olacak. Uyum sağlayabileceğinden bir şüphem yok ama göze hoş gelir mi bilemiyorum.

Zannetmiyorum, o kadar büyük bir problem olmaz. Şu an 48 yaşında, her şey planlandığı gibi gider, üçüncü film 2017 gibi gelirse, sen ona 52 de işte. Normal koşullarda düşünüldüğü zaman dört yıl sonrası çok da ileri değil, hem adam Iron Man'i oynuyor, ayrıca sinema dünyasında artık teknoloji de üst seviye. Bunlar bir kenara, işin asıl ve önemli kısmı şu; adamın bir eli yağda bir eli balda, 2008'de Iron Man rolü teklifini aldıktan sonra adamın hayatı tam manasıyla değişti, Hollywood'un en çok kazananı ve 75 milyon dolar gibi müthiş bir gelirden bahsediyoruz, kalan iki Avengers filmi için de sağlam bir kontrata imza attı, şu sıralar yaşlanması için hiçbir sebep yok bence.

Haklısın İron Man ve Sherlock Holmes çok iyi geldi adama.

İlaç gibi geldi lafi cuk oturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insan dusundukce sabirsizlaniyor

• keşke demir adam rolünü Johnny Depp oynasa. avengers 3 den sonra rolü johnnye versin ler. yada marvelde bir kahraman rolü versin ler. iyi yakışır. avengers da olanlar dan.

• şuraya bak ultron u yapan ant man ama avengers 2 de rolü yok.
    Zaten Spiderman den de bi haber alamiyoz. batman ve supermane karşılık bi avengers 2 de yarım saat gözükmesi lazım

• Spiderman ve demir adam diyolaglari simdiden klasik olur

• Acıklanan kötü karakter ultron nedır necıdır bılmıyorum ama buyuk ıhtımal her ne kadar güclü zekalı bısey olsada klasik marvel filmi olur bızımkıler paketlerse eger 3.filmi izlemem bile.Arkadas en azından 2.filmde hüsrana ugrasınlar baya bi kayıp versınler zayıf gorunsunler, gözden düşssünler.3 filmde yavastan yavasta toparlanıp son hamleyı caksınlar ne bılıyım yada baska bısey yapsınlar.Sıkıldık artık hep aynı hikaye filmın fragmanın kötü adamları oyle bi gosterıyorlar ki tamam bu sefer hiç sansları yok dıyorsun ornegın ıron man 3 gibi hüsrana ugruyoruz.Buna bi çare lazım.Batman serisi gibi olsa en azından oda idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

keşke demir adam rolünü Johnny Depp oynasa. avengers 3 den sonra rolü johnnye versin ler. yada marvelde bir kahraman rolü versin ler. iyi yakışır. avengers da olanlar dan.

Bunu bunu alın bunu dışarıya.Alın bunu dışarıya
    Jonhny depp diyo yahu :D şaka gibi
    Robert Downey'e hakaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 23 Temmuz 2013; 5:42:51 >

• Hep spider-man i avengers ta gormek isyiyorum cokmu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

keşke demir adam rolünü Johnny Depp oynasa. avengers 3 den sonra rolü johnnye versin ler. yada marvelde bir kahraman rolü versin ler. iyi yakışır. avengers da olanlar dan.

Bunu bunu alın bunu dışarıya.Alın bunu dışarıya
    Jonhny depp diyo yahu :D şaka gibi
    Robert Downey'e hakaret

Sanki Robert Downey çizgiromana değilde çizgiroman Robert'a göre uyarlanmış. Daha iyisi çıkmaz

• Hala Spider-Man ve X-Menler de olsun yazan arkadaşlar var buna imkan yok en azından şimdilik Spider-Man'ın lisans hakları Sony , X-Men'in ise Fox da.Ama Disney bu hızla giderse ne kadar Marvel karakteri varsa hepsini toplayacak.Warner'ın da DC karakterlerinin filmlerine abanmasını bekliyorum hem artık iyice çocuk çoluğa , salak espirilere salan Marvel evrenini daha ciddi oturaklı DC evreni sollayabilir.
  • Thor filminin başlarında Thor'u pataklamak için gönderilen adam Luke'a çok benziyor.
  • thor 2 de bomba olacak.
  • Age of Ultron Çizgi Romanına başladım.

Bu Marvel'in işi gücü geleceği bozmak. Adamların hangi Çizgi Romanını okusam gelecek değişmiş. Onu eski haline döndürmeye çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Age of Ultron Çizgi Romanına başladım.

Bu Marvel'in işi gücü geleceği bozmak. Adamların hangi Çizgi Romanını okusam gelecek değişmiş. Onu eski haline döndürmeye çalışıyorlar.

Ben de başlayacağım yakında. Aman spoiler verme!
  • quote:

quote:

Serinin cogunu okudum .Superdı.Ama sinemada telif hakları sıkıntısı oldugu ıcın sınırlamak zorunda kalacaklar.
    Zaten kokunu degıstırerek basladdılar.Ultronu Hank pym degıl tony stark ıcat edecekmıs.Comıc-con da gosterilen teaserda ıron man maskesi ultrona donusturmusler.

(telıf hakları yuzunden serinin ıkı ana karakterı oynayamayacak wolverine ve sue storm)

• bu video avengers 1 ın alternatıf baslangıc vıdeosu.Aslında cıvıl war a ortam hazırlanmıs.Olaylardan 2 gun sonrasında marıa hıll kahramanlara guvenmedıgını anlatıyor.Zaten cıvıl war da shıeld baskanı olarak kahramanları tutuklamaya baslıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

bu video avengers 1 ın alternatıf baslangıc vıdeosu.Aslında cıvıl war a ortam hazırlanmıs.Olaylardan 2 gun sonrasında marıa hıll kahramanlara guvenmedıgını anlatıyor.Zaten cıvıl war da shıeld baskanı olarak kahramanları tutuklamaya baslıyor

İyiymiş aslında.

• Wolverine'den mutsuz ayrılınca , şuraya bir bakalm dedim ... Hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

quote:

Serinin cogunu okudum .Superdı.Ama sinemada telif hakları sıkıntısı oldugu ıcın sınırlamak zorunda kalacaklar.
    Zaten kokunu degıstırerek basladdılar.Ultronu Hank pym degıl tony stark ıcat edecekmıs.Comıc-con da gosterilen teaserda ıron man maskesi ultrona donusturmusler.

(telıf hakları yuzunden serinin ıkı ana karakterı oynayamayacak wolverine ve sue storm)

Her yerde söyleniyor zaten sadece serinin ismini alacaklarmış hemen hemen. Yani çok fazla değişiklik var hikayede. Ve ayrıca Tony Stark hakkındaki bilinmezkik sona eriyor. 3. filmde zirhlari yok etti nasıl dönecek diyordu herkes demek ki yapay zekalı iron man yaparak dönecek. Zeka da Jarvis olmasın düşer bayılırım Jarvis şeytani bir dusmana dönüşürse

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.