Şimdi Ara

The Avengers (2012) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide captain americanın maskesi hiç hoşuma gitmedi daha güzel yapabilirlerdi kanatlarda çizgi romandaki gibi olmalıydı filmde yapıştırmışlar maskeye
  • Birazdan gitmeyi düşünüyorum.

Sizce 3 boyutlu izlemeye değer mi?
    3 boyutlu keyfi için ideal bir film mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||

quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Orijinalden alıntı: ax

şimdi çıktım seanstan ilk yorumu yapayım.açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım.senaryo vasat karakterlerin işlenişi zayıf.aksiyon var ama beni kesmedi.özellikle captain america karakteri çok zayıf kalmış.thorda biraz zayıf yansılıtılmış.baktığımızda hulk en güçlü karakter gibi duruyor.zaten onun ve ironmanin sahneleri filmi kurtarıyor.sanırım en iyi yapılan karakter ironman.o olmasa film sıkardı insanı...

Herkes bundan şikayet ediyor zaten. Iron Man ve Hulk çok ön plana atılmış ama Marvel'ın en çok popülarite kazanan karakterleri, bundan 2 yıl önce Captain America, Thor veya Black Widow'u tanıyan yoktu perdede.

Klasik yorumcular , uzun süre beklediğimiz filmleri ilk izleyenler (izlediklerini iddia edenler desek daha doğru olur) kesinlikle ve kesinlikle beğenmezler ve olumsuz yorum yaparlar , doğanın kanunu bu

Aynen öyle kardeşim, imzamı atar kaçarım yorumuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 5 Mayıs 2012; 17:39:21 >
  • Çok iyi değildi aşırı kötü de değildi.

-Stark kulesi'ni en sonunda gözükürken birtek A harfi kalmıştı.Kesinlikle Avengers olacak kulenin adı.
    -Hawkeye abartılmış bencede.
    -Mark Ruffalo Hulk'a iyi gitmiş

Edit:
    Dönerci sahnesini göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 5 Mayıs 2012; 18:21:29 >
  • Lanet olsun böyle sinema salonuna 3D diye gittik gözlükte mi sıkıntı vardı yoksa filmde mi analayamadığım sebepten ötürü filmi bulanık bulanık izledim salonda benim gibi olan kişi sayısı hayli fazlaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Birazdan gitmeyi düşünüyorum.

Sizce 3 boyutlu izlemeye değer mi?
    3 boyutlu keyfi için ideal bir film mi?

3d istiyorsan mutlaka imax olsun derim
  • Hawkeye abartılmamış az bile olmuş bence , çizgi roman okuyanlar bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 5 Mayıs 2012; 19:05:50 >
  • Kaçırılmaması gereken bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hawkeye abartılmamış az bile olmuş bence , çizgi roman okuyanlar bilir.

Zaten yorumlarda eski marvecilerin ve yeni neslin yorumari hemen fark ediliyor.

Onceden hersey hayal gucumuz ile sinirliydi simdi film teknolojisi ile mesela ben hep Thanos u devasa beklerdim bu o kadar iri degildi
  • Filmi Capitol Spectrum'da izledim.Kesinlikle muhteşemdi.3D de herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Görevliler gayet ilgiliydi.Burdan teşekkür ediyorum hepsine.Filme gitmeyen arkadaşlara öneririm.

Film içinse cidden iyi filmdi.Özellikle 2. bölümü.Salon kahkahalara boğuldu.Yalnız Lord of the Ring e yapılan göndermede sadece ben güldüm koca salonda.İyi rezil olduk.Malesef dönerci sahnesini kaçırmışım.Hatta kardeşımle şu diyolog geçti.

-Abi hadi kalkalım artık ne bekliyosun?
    -Dur yahu marvel filmin sonuna ek bölüm koymayı sever.

Biraz bekledikten sonra.

-Hadi kalkalım bu saatten sonra çıkmaz zaten deli sancak millet.

Bu baskıyla kalktım.Keşke bekleseymişim :/
  • Çağırdığım herkes napcaz çocuk filminde diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

quote:

Hawkeye abartılmamış az bile olmuş bence , çizgi roman okuyanlar bilir.

Zaten yorumlarda eski marvecilerin ve yeni neslin yorumari hemen fark ediliyor.

Onceden hersey hayal gucumuz ile sinirliydi simdi film teknolojisi ile mesela ben hep Thanos u devasa beklerdim bu o kadar iri degildi

Katılıyorum dostum .

Net belli olmuyor ama boyutu normalde Hulk boyutlarında Thanos'un en azından çizgi romanlarda.Thanos geldiği zaman bu kadar kolay yendikleri bir film yapmazlar umarım.
  • arkadaşlar avengers serisinden sonra civil war filmini yapacaklarmis. Bilgisi olan var mi. MarVelin yüzüklerim efendisine benzer bir üçleme olarak yapacakları söyleniyordu. 1-Çivil War 2-Chaos war 3- world war Hulk. çekebilirler mi ya bu kadar kahramanı birarada.
  • Filmden yeni geldim. Yıllardır beklediğim bir filmdi, dolayısıyla da beklentilerim çok yüksekti ama film beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Tek kelimeyle muhteşemdi. Filmi beğenmeyen arkadaşların filmden beklentilerini çok merak ediyorum.
  • @wakara
    Filmi izlemediysen bakma
    Cast'ın sonunda Thanos'u gösterdiler,hani film içerisinde Loki'ye orduyu veren eleman.Muhtemelen infinity gaunlet ile ilgili bir film çekilecek.Arch enemy Thaos olucak.2013 diyorlar tarih bakalım.

@Sylargray
    Katılıyorum.Bu filmi beğenmeyenler ya hiçbir Marvel karakterini,filmini,çizgi romanını bilmeyen topluluk ya da sinema düşmanı

• hulk'un loki'yi hırpaladığı sahne neydi öyle tüm salon koptu
  • @wakara Civil War'ın geleceğini sanmam neredeyse tüm Marvel kahramanların hakkını bir şirketin satın alması lazım da öyle çekecek hem o kadar karakteri dengeli kullanmak bir filmde çok zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

Flimgece çıktı güzel bi flim ama thor ironman şavaşırken yıldırım vurduğun ironman hiç bişey olmadı şaçma yarıtanrı olan thor güçü çok az göstermişler aralarında en güçlü hulk gözüküyo flim hulk herkez bekliyo ironman bile

Kardeş ne anlatıyorsun ? Hangi dil bu ?
  • quote:

@wakara Civil War'ın geleceğini sanmam neredeyse tüm Marvel kahramanların hakkını bir şirketin satın alması lazım da öyle çekecek hem o kadar karakteri dengeli kullanmak bir filmde çok zor olur.

çekılemez dıye bısey yok. yıllar once avengers ıcınde oyle dıyorlardır emınım. marvelın zaten tum kahramanlar. hak da onun. denge meselesıne gelınce. cızgı romandakı gıbı kımın ne kadar rolu varsa o kadar cıkar soyler yapar. zaten hemen hepsı maskelı olacagı ıcın fazla unlu oynatmazlar. koyarlar kostumların ıcıne jımnastıkçılerı tamam. herseyı ben mı akıl edıcem. marvel tum kahramnalarını cıvıl war romanında var zaten. bu fılmı yaparlassrsa kıyamete kadar heralde kımse o fılmın rekorunu gecemez.
  • arkadaşlar yarından sonra filme gidicem de birşeyi merak ediyorum.Thor ve Iron man neden kapışıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.