Şimdi Ara

The Ascent [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    evet fiyat kesinlikle bu tür oyunlarda engel teşkil ediyor. Şu an gamepass de mevcut olması güzel bir alternatif sağlamış onu da yazayım da belki bilmeyen vardır o da görür.

  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt

    Game Pass tamamen aklımdan çıkmış doğru söylüyorsunuz. Bu arada Game Pass sayesinde daha fazla kişiye ulaştığına eminim. Bende listeme ekleyeyim de oynarım bir ara :)

  • Gamepass bu tarz oyunlar için birebir . hele bizim gibi ekonomilerde yaşayanlar adına.

  • Oyuna yeni bir güncelleme geldi ve transmog sistemi eklediler. Bunun yanı sıra çeşitli düzenlemeler yapmışlar. Geliştiriciyi tebrik etmek lazım çünkü kendilerine destek olan oyuncu grubuyla sürekli iletişim halinde kaldılar ve geri bildirimler doğrultusunda oyunu geliştirdiler. Oyunun Dünyası ve Cyberpunk atmosferi çok iyiydi fakat fiyatı ulaşılabilirliği konusunda etkili oldu. Steam' den almıştım çünkü tüm güncellemeler önce Steam' e daha sonrada Game Pass sürümüne geliyor ve arası uzun sürüyor. Bu nedenle Steam üzerinden oynadım. 2022 de yeni içeriklerle desteklenmeye devam edecek olsada bu yılın hakkı teslim edilmeyen oyunlarındandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk çıktığı zaman indirip oynamaya başlamıştım, başka oyunlar falan derken oyunla aram açıldı ama bugün %100 olarak tüm kupaları alıp bitirdim. Bir kısmını da 'couch co-op' modunda oynadım. Atmosferi, sesleri, dünyası gayet hoş. İzometrik sistem de tam bana göre olduğu için %100 bitirdim. Tarzı sevenler kaçırmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna ilk başladığımda bırakmıştım, şimdi baştan tekrar başladım bu sefer oyunu bırakamıyoru. Gerçekten inanılmaz bir emek var oyunda.


    The Ascent [PC ANA KONU]ArCeyDu3youtube
    The Ascent (Xbox Series X)(4K) under 2 minutes #2
    https://www.youtube.com/watch?v=xAFq3whZz28
  • 2020 den beri bu tarz oyunların arttığını görmek müthiş. 1980lerde Cyberia, Crusader, 1990larda Syndicate & Syndicate Wars la örneklerinden deli keyif aldığımız oyunların devamı olabilen tek tük oyun kalmıştı Deus ex gibi. Cyberpunk 2077, Cloudpunk, Ruiner la başlayan yeni dönem furyanın iddialı yapımlarından birisi The Ascent. çok iyi olmuş o ilk kontakta saldıran tek tip yaratıklar haricinde. Denemedim denediğimde yazarım yorumlarımı. Türün meraklıları Vigilance 2099 u da takip edebilirler ;)

  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt

    elinize sağlık. Cyberpunk 2077'ye facia demek büyük haksızlık. Bu kadar büyük oyunların sorunları da büyük olur.

    Hatalar var mı var, Developer'ın vaadettikleri ile çıkan arasında çok fark var mı o da var ok. Ancak sci-fi hastası olan insanlar oyunun hikayesini bırakıp çevreyi biraz keşfetmeye başladığında o detaylar ve ambiance korkunç etkiliyor. Blade Runner 2019 süpriz yumurtaları, Blade Runner 2049 Enerji tarlaları dokunuşları bile şaheser benim için. Zamanla oturacak ve benim gibi türün meraklıları da keyifle oynamaya devam edecekler. Developer'ın sadece Türkçe alt yazı özeni bile ülkemizin her koşulda dışlandığı bir ortamda değer vermek için güzel bir neden.


    Sizi kastetmiyorum bizim ülkede bir şeye iyi derse herkes iyi diyor kötü derse de herkes kötü diyor. Özgün düşünceler yön veriyor geleceğe oysa daha çok.





  • Technics kullanıcısına yanıt

    :) Doğru söylüyorsunuz "cp2077-facia" plesenk oldu dilimize. Tabi bu benim özelimde biraz beklenti yüzünden oldu. Ortada oyun falan yokken 7 sene öncesinin sinematiğine vurulmamak lazımdı. Hype treni adamı mahvediyor. Çıktığı gibi değil de şimdi oynasam çok daha iyi yorumlardım eminim. Firmaya olan sinirim de söndü sayılır. Belki de 1 tur daha oynarım diğer 2 yoldan biriyle.

  • Oyuna gelen yeni güncellemeyle New Game+ modu eklenmiş. Böylece oyun sonu karakterinizle ve elde ettiğiniz tüm yeteneklerle sıfırdan yeni oyun başlatabiliyorsunuz. Değeri bilinmeyen ama yarattıkları Cyberpunk Dünya' sı ile çok güzel bir oyundu. New Game+ ile Veles' e tekrar uğramanın vakti geldi.The Ascent [PC ANA KONU] 


    The Ascent [PC ANA KONU]
    The Ascent [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: The Ascent :: CYBER WARRIOR PACK & NEW GAME+
    https://steamcommunity.com/games/979690/announcements/detail/3138449690556805605
  • Oyunu daha önce % 100 oranında tamamlamıştım ve dün tesadüfen tamamlanan oyunlar arasında olmadığını görünce biraz araştırdım, eklenen yeni başarımlar oyunun yeni ek paketine ait olduğu görülüyor. Gayet güzel bir Cyberpunk oyunudur, yeni içerikler ise şimdiden meraklandırmayı başardı. Bakalım neler ekleyecekler.The Ascent [PC ANA KONU] 

  • The Ascent [PC ANA KONU]Curve Gamesyoutube
    Indents! Gear up for an all new contract! The Cyber Heist DLC is coming August 18th! Final trailer coming at launch! Follow The Ascent on Twitter: https://twitter.com/AscentTheGame Join The Ascent Official Discord: https://discord.gg/hsepbYKrQE
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DCdzM2b9NnnY%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGIrZr5cGIhD_di8Idh4W_DCWXf2xA9lGMgFy

    Oyunun yeni ek paketi Cyber Heist 18 Ağustos tarihinde geliyor. The Ascent [PC ANA KONU] 


    Steam Sayfası


    The Ascent [PC ANA KONU]
    The Ascent [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    The Ascent - Cyber Heist on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1802470/The_Ascent__Cyber_Heist

    The Ascent [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 4 Ağustos 2022; 18:59:45 >




  • Oyuna ilk çıktığında Xbox'ta başlamış, kontrollerin kötülüğünden bırakmıştım. Şimdi PC'de tekrar başladım ve bayıldım. İyi ki gamepad ile zorlamamışım. Bu oyun tam klavye mouse oyunu. Combat zevkli. Ray tracing de inanılmaz görünüyor. Üstüne bir de Türkçe yama yaptım. Benim için yeni çıkan bir oyun gibi oldu. İzometrik oyun sevenler kaçırmasın derim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyun un gamepass daki versiyonu nedir nerden bakacağız ona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Linki aşağıdaki. Ayrıca Microsoft Store ve Xbox uygulamasından da bakabilirsin.


    https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/the-ascent/c27ql5jbkq8m

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    doğrudur gamepas var bende uygulamadan inidiriyorum zaten ama sürümü göremiyorum hiç bir yerde

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Sürüm derken Cyber Edition'ı kastediyorsan onu indirtmez ki. Sadece standart sürümü oynayabilirsin. Ekran görüntüsü koydum.


    -


    The Ascent [PC ANA KONU]
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Aynen işte standart sürümün versiyonu kaçtır görünmüyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Versiyonu kastediyormuşsun hocam. Ben de "edition" olarak sürüm sandım. Detaylarda yazmıyor maalesef.

  • the ascent | cyber heist için tr yama geldi mi gençler

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.