Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

"ne kadar teeneger adaylığı varsa yalayıp yutmuş" diye düzelteyim o zaman.

Ben de birçok şey öğrenmişimdir bu tarz dizilerden, gerçek olmasa kurgu bile olsa hoşuma gidiyor zaten. Rh null olayını ben de bilmiyordum, sanırım 50 farklı antijenlerin hiçbiri ve rhesus faktörü bulunmuyor bunların kanlarında. Başka çok farklı kanlar da vardı.
  • son bölüm güzeldi. bellamy ne yaparsa madi, octavia, diyoza yapar.
  • son sezonu pek iyi bulmadım malesef ama yineden Lost dan sonra o açığı kapatmaya en iyi yaklaşan bu dizi olmuştur benim için herzaman
  • 6.6

Güzel bir bölüm oldu bence artık yavaştan yeni gezegenin sırlarını öğreniyoruz, bu ışık meselesiyle ilgili bahsettikleri 'anomaly' neymiş en çok onu merak ediyorum şuan umarım kısa sürede açıklanır. Işığın fossilleştirdiği ağaçlardan çıkan özün de yaraları anında iyileştirmesi iyiymiş

Ahahaah Muprhy taktik falan veriyor, ya ne kadar çalışırsan çalış milleti kıllandırıyorsun işte Josephine (artık bi önemi kalmadı gerçi herkes biliyor)

Yav o herifin içine girenler neydi öyle? Sarmaşık mı yani onlar? Amaç ne falan?

Şu beyinlerin yüklendiği çipler sınırlı sayıda sanırım 'Lee' ailesini sildiklerine göre.

'Anomaly' her neyse Diyoza'yı falan da etkilemiş, galiba radyasyon korumasının dışında kalan herkesi etkiliyor.

Madi coştu herkesi öldürmeyi koydu kafaya.

Clarke'ın döneceğine dair bir belirti de verildi, e tabii ki dönecekti Clarke, yok dönmeyecek miydi? Gece host uyuduğunda asıl beyin ortaya çıkıyor gibi.

• 06x07 de çok iyi bölümdü. Eski mekanları ve karakterleri görmek güzeldi.
  • 6.7 Üç bininci mesajım bu bölüme denk gelmiş, vay be zaman nasıl da çılgınca akıp gidiyor.. bi yavaş ol be

Bu tarz zihnin içinde çatışmaların, cedelleşmelerin geçtiği bölümleri hep sevmişimdir, atmosferi harika oluyor. En son hatırladığım kadarıyla 'Blindspot' dizisinde de birkaç kere bu tarz bölümler olmuştu... hep hoşuma gider.

A.L.I.E'yi zamanında seviyordum şimdi gördüğümde de çok sevindim, sayesinde bizimki bedenine kavuşacak. Adam gibi adam A.L.I.E!

AHAHAHAH Josephine'i ilk öldürüşü harikaydı, tam Clarke'a yakıştı: kafayı kapı arasında patlatmak

Hayır şimdi bunlar o kadar şey yaşadıktan sonra hala birbirini tanımıyor mu? Bellamy tabii ki de Clarke'ın tamamen gittiğini düşündüğü için anlaşmayı kabul etti, öyle değil mi? Clarke da hemen pes ediyor, neyse ki Monty geldi de doğru yola koydu olayı. Yani mecbur gelecekti zaten, Clarke'sız dizi yürümezdi herhalde. Sonuç olarak kendisini gene kendi zihni kurtardı.

Josephine'in zihin organizyonu sağlammış, Clarke'a laf atıyordu ben de dedim bununki nasıl acaba, bildiğin her anı ansiklopedilemiş.

Bu arada şu Josephine'i oynayan kadın 40 yaşındaymış

Yani güzel bir geçiş bölümüydü diyebilirim.

Önümüzdeki bölüm şu her yeri fosil eden ışık muhabbetiyle ve sürekli bahsedilen 'Old Man' ile ilgili geçecek gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 20 Haziran 2019; 2:40:3 >

• Yalnız baya iyi bölümdü, iyi gidiyoruz bu sezon, beklentim hiç yoktu ama şaşırtıyor.
  • Diziye başlayıp bitirememe problemim bu dizi üstünde de boy gösteriyor...
  • Bu sezon gayet iyi gidiyor. Marcus'un oyuncu değiştirmesi kötü oldu. Desmond reyizi Lost'tan tanırız. Sağlam oyuncudur. Yılların ustasıdır. Bu dizide hiçbir zaman varlık gösteremedi, hep arkaplandaki karakter oldu. Herhalde kendisi de sıkıldı bu durumdan ve ayrılmak istedi. Açıkçası her ne kadar ön planda olmasa da Lost'tan tanıdığımız Desmond reyizi görmek Lost günlerini hatırlatıyordu. Üzdü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.9

Dizi bu sezon sanki daha da yavaş ilerliyor, 4 bölüm kaldı hala çözülen bir şey yok.

Octavia'dan bir beklentim kalmamıştı artık ama Anomaly muhabbetiyle geri getirdiler, iyi de oldu. Çılgın Bloodreina da artık 'ölü'.

Indra başgan da geldi, özlemiştik

Şimdi Marcus'u anladım herif inandığı bir ideoloji uğrunda ölmeyi seçti ama kalsaydın be reiz, sen olsan daha kolay Prime'lara son verilebilirdi, ondan sonra ölürdün ama işte...

Prime queen çıldıracak serumlar da gitti.

Anomaly olayı neymiş tam olarak bu sezon çözülür umarım. Octavia ne gördü, neyden kaçıyordu, nasıl iyileşti, Diyoza'ya ne oldu vs.(bu tarz bazı olaylar çok yavaş ilerleme kaydediyor dizide)

Clarke geri döndü diyebiliriz sanırım, bakalım Gabriel nasıl halledecek durumu.

• Bende akşam dizi sitesinden izledim mecburen halbuki torentden kaliteli bir şekilde indirmiştim.Nedendir bilmiyorum ama şu sıra popüler dizilerin bile altyazısı ya çıkmıyor yada çok geç çıkıyor.Örnek scream dizisi 3.sezon altyazısı yok veya Final Space 2.sezon 3.bölüm altyazı yok.
  • ne kaldı bilim kurgu adına ??

bu arada . kendileri de biliyor.

yakacaklar bu dünyayıda :))
  • 6.10

Şu Clarke'ı saran sarmaşık gibi ağaç kökü müdür nedir onun ne olduğunu anlatmışlar mıydı?

Abby gidip masum birini öldürüp sevgilisini geri getirsin sonra Clarke'ın öldüğünü sandığı için işbirliği yapan Murphy'yi tokatlasın... iyi iş.

Yalnız Raven usta gene çözdü olayı Sheidheda'yı silecek Flame'den, silemezse zaten katliam çıkacak.

Bu nedir abi sen git tüm milleti topla, yakacağım keseceğim de sonra git gene herkesin gözü önünde karısını geri getirebilecek diye yakmaktan vazgeç. Millet de hiç demiyor bunlar ne iş.

Hadi hayırlı olsun Clarke da geri geldi resmen. Yalnız Bellamy sağlam oynadı bu bölüm.

Bu sezon o istediğim tatmin edici bölümleri pek göremedim, her şey yavaş ilerliyor kaldı 3 bölüm zaten. Son 2 bölüm tatmin eder gibi.

• 6.11

Bu sezon çok durağan geçiyor yahu, yazacak bir şey yok her bölüm ara bölüm tadında... kaldı 2 bölüm artık patlasın ortalık!
    Anomaly olayında bir gram ilerleme de yok, müthiş sezon!!
  • Dizide bir sıkışmışlık hissi var. Eskisi gibi bir sonraki bölümü beklemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ContEmpor4ry

Dizide bir sıkışmışlık hissi var. Eskisi gibi bir sonraki bölümü beklemiyoruz.
    Konuları tükettilee artık. Kurtlar Vadisi gibi uzattılar da uzattılar. Artık bitmesi gerekiyor. 1 sezon daha bize ne izletecekler bilmiyorum. Prime muhabbetini bir sezon daha izlemem.

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    primelar bitti artık orası belli

sonraki sezon da belli muhtemelen
    anomaly
    olacak

başka saçma sapan şeyler yapmazlar inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

primelar bitti artık orası belli

sonraki sezon da belli muhtemelen
    anomaly
    olacak

başka saçma sapan şeyler yapmazlar inş
    O mevzudan çok ekmek çıkmaz bence. 3-4 bölüm anca. Bana biraz şeyi hatırlatıyor. Bilmiyorum izlediniz mi? Lost'ta kara bulut mevzusu vardı. Yıllarca tartışıldı. Buluta girersek ne olur falan. 6.sezonda açıkladılar. The 100'de de senelerdir ufaktan ufaktan bir Lost özentiliği sezmiyor değilim. Birçok benzer vakaya rastladım çünkü.

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    o zaman ne işleyecekler ki bence anomaly su an gözüken en mantıklı konu gibi zaten çok uzadı aynı şeyler farklı düşmanlarla tekrar ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

o zaman ne işleyecekler ki bence anomaly su an gözüken en mantıklı konu gibi zaten çok uzadı aynı şeyler farklı düşmanlarla tekrar ediyor
    Bence anomaly ana konunun bir parçası olarak işlenmeye devam eder. Yav bunlar esas gezegenin uydusunda yaşamıyorlar mıydı? Yani Sanctum aslında bir uydu değil mi? Ay gibi. Bence esas gezegene gidip orayı karıştıracaklar. Sonunda da bir şekilde dünyaya döneceklerini tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.