Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onla alakası yok. Ne zaman DİZİ KANALINDA yayınladığı sezonun yayın hakları biterse o zaman Netflix satın alabilir. Aynı Friends gibi.
  • 6.1

Gezegenle ilgili(gerçi uydu imiş) çoğu şey bilinmeden nasıl o kadar kişiyi yollayabiliyorlar ilginç, hiç akıllanmamışlar. Yer çekimi belli değil, atmosfer belli değil, radyasyon oranı belli değil vs... ayrıca çift güneşli bir sistem bu ve oldukça da yakın gözüküyor bunların indiği yerden. Cehennem gibi olması gerekmez mi oranın?

Dizide herkes birbirine trip atıyor, ha haksızlar mı bence değiller.

Murphy suya atladığında suda canavar çıkmasını bekleyen tek ben miyim?

O tuzaktaki kuleler nasıl bir radyasyon veriyor abi anlayan var mı? Bildiğin elektrik çarptı herife? Elektrik de bir radyasyondur derseniz eyvallah Nightblood'a elektrik çarpmıyor demek ki
    Yalnız Shaw iyi çocuktu ayrıca sağlam bir pilottu... üzdü.

Yeni mekana önceden gelenler güzel yer kurmuş gerçekten, ortadaki yükseltide yaşam alanı etraf tarla falan

Kane'i gene öldürmediler hadi bakalım ileride bir işe yarar illa ki.

asjdhasjkdhwjkehjk gemiyi de çaldırdılar

Havadan mı bulaşıyormuş yani bu çıldırma olayı, umarım işin bilimsel kısmını da çözmeye çalışıp açıklığa kavuştururlar.

• 6x1
  • 06x04

Uzun süre sonra çok iyi bir bölümdü.
  • 06x04 gerçekten kaliteli bir bölümdü. İşler baya karıştı.
  • null

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 2 Haziran 2019; 16:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sezon bitirdim.

1- Başroldeki Clark rolüne hiç ama hiç uymuyor. İnanılmaz itici, uyuz ve rol yapmayı beceremeyen bir tip.
    Bir Lexa veya Octavia bu role daha iyi giderdi.

2-Sürekli birilerinin birilerini satması, ihanet etmesi ve son anda pişman olup tekrar doğru yolu bulması gerçekten baydı, çok sıktı artık.

3-İlk sezonlarda karşımıza çıkan radyasyon etkisine maruz kalmış hayvanlar ve insanlar daha çok olsaydı belki iyi olabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    selamlar, diziyi ilk izlediğim andar beri clarke'a uyuzum. kızın her tarafından amatörlük akıyor. bide tosun gibi maşallah!

bu arada 5. sezonda düşman kim? birde 5 sezonu özet geçerseniz makbule geçer.

• Bir dizinin kalitesi bu kadar mı düşebilir, üzücü doğrusu. Yok mu sızan senaryo falan, hiç izlemek için vakit kaybetmeyelim.
  • babanın hayrına şu başlığı 6. sezon başladı dıye guncellesen başkan sana zahmet
  • Bu konudakileri anlamıyorum. Diziyi sevmiyorsanız neden hala izleyerek kendinize eziyet ediyorsunuz? Clarke'a uyuzmuş. Kadın başrol oyuncusu. O olmasa hepsi 1. sezonda ölmüştü dizi bitmişti. Oyuncuyu mu beğenmiyorsunuz? 6 sezon oldu artık, ya alışın ya da izlemeyi bırakın. 6. sezon şu an çok iyi ilerliyor, beğenmiyorsanız izlemezsiniz bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Bu konudakileri anlamıyorum. Diziyi sevmiyorsanız neden hala izleyerek kendinize eziyet ediyorsunuz? Clarke'a uyuzmuş. Kadın başrol oyuncusu. O olmasa hepsi 1. sezonda ölmüştü dizi bitmişti. Oyuncuyu mu beğenmiyorsunuz? 6 sezon oldu artık, ya alışın ya da izlemeyi bırakın. 6. sezon şu an çok iyi ilerliyor, beğenmiyorsanız izlemezsiniz bu kadar basit.

aynen öyle

şu karıyı beğenmiyor tosun diyorlar birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFakeDeilim -- 30 Mayıs 2019; 21:27:35 >

• 6.5

Eliza'nın Josephine karakterini canlandırması çok hoş oldu, sesi mesi nasıl değişti öyle can geldi diziye iyi oynuyor.
    Bölüm başındaki dansına da bayıldım

Bir an bu bölüm Clarke'ın Clark olmadığını anlayamayacaklar falan sandım ama yanıldım, geç de olsa anladılar...
    Aslında çok fazla belirti vardı özellikle Madi'nin okula gitmesine izin vermesi vs... ama kimin aklına gelirdi ki içine başka birinin girdiği

Diyoza ne hatunmuş arkadaş 200 yıldır falan hamile makinede yatıyordu, kalktı terör estiriyor o haliyle gene

qwejkqwjekqwjjkamld Josephine sağ elle yazınca nasıl olayı geçiştirmeye çalışıyor

Ayrıca bu Josephine flashbacklarde çok deli birine benzemiyordu neler oldu acaba da böyle biri olmuş, bir de acayip bilgili birine benziyor bizimkilerin dilini hemen çözmeye başladı birkaç diyalogtan sonra

Sezonun neredeyse yarısına geldik daha fazla uzamadan laboratuvara girip Primeların muhabbetini öğrenmeleri iyi oldu artık. Yalnız olay çok güzel ha host bulduktan sonra seni getirecek birileri varsa sonsuza kadar ara ara yaşayamasan da yaşayabiliyorsun. Sağ olsun Murphy Clarke'ın sonradan Nightblood olduğunu da ağzından kaçırdı, primelara karada ölüm olmaz artık

Hımm şu yeşil ışık olayı en ufak temasta insanı 50 yıl falan yaşlandırıyor galiba Octavia'nın eline bakılırsa, tüm mekanı da yerle bir edip kurutuyor gibi.

Murphy ya en sevdiğim karakter hemen nasıl da dinliyorum diyor

• Bu sezon toparladı dizi şuana kadar iyi gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Bu konudakileri anlamıyorum. Diziyi sevmiyorsanız neden hala izleyerek kendinize eziyet ediyorsunuz? Clarke'a uyuzmuş. Kadın başrol oyuncusu. O olmasa hepsi 1. sezonda ölmüştü dizi bitmişti. Oyuncuyu mu beğenmiyorsunuz? 6 sezon oldu artık, ya alışın ya da izlemeyi bırakın. 6. sezon şu an çok iyi ilerliyor, beğenmiyorsanız izlemezsiniz bu kadar basit.
    haklısın. 4 sezon sonunda izlemeye biraktim zaten. ama baştan beri uyuz olduğum karı clarke rolündeki (kötü oyunculuğun abidesi) eliza taylor dı. hatta ilk bi kaç bölümde bile diziyi bırakacaktım ama Octavia için devam etmiştim. sonra 3üncü sezonda iyicene bozunca ancak 4üncü sezona kadar izleyebildim. zaten 4üncü sezonda Octavia karakterine uyuz ettikleri için izleyecek ana karakter kalmayınca komple bıraktım izlemeyi.

• madeofrage kullanıcısına yanıt

Yeni sezonda bizimkilerin gittiği gezegende Prime adında Nighblood'a sahip kişiler var, bu kişiler bir çip sayesinde Nightblood'a sahip insanları host olarak kullanıp çipteki kişiyi hayata getirebiliyorlar. Kısaca olay bu, yani şimdilik Clarke öldü diyebiliriz, Clarke karakteri dizide yok./spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 31 Mayıs 2019; 20:44:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenFakeDeilim

Bu mesaj silindi.
    Bu diziyi sevenlererin, izleyenlerin çoğu bile Eliza Taylor'un oyunculuğunu kötü buluyor! (şöyle bi arka sayfalara bakarsan görürsün)
    yada anket filan yaparsan bizzat çoğunluğu görürsün! yanlız çocukları dahil etme o ankete.

Eliza Taylor Emmy'den, Oscar'dan, Cannes'dan, uluslararası bi organizasyondan veya herkesçe saygı duyulan bir kurumdan ödül aldı da, ben mi inkar ediyorum?

Göz var, izan var!

ama yine de ödül almış! (bi ahududu ödülü henüz almamış olsa da (!)
    ne kadar teeneger ödülü varsa yalayıp yutmuş 😂
    bende 10lu yaşlardayken Alişan'ın oyunculuğunu beğenirdim. 🤣 hey gidi günler hey! şimdi birer, kara komik anılar!

not: ben en azından arada bir saçmalıyorum, haklısın. ama the 100'ün senaristi gibi her sezon, her bölüm saçmalamıyorum. yada bu diziyi sevdim ama oyunculuğu kötüde olsa sırf başröl oyuncusu diye, eliza'yı sevmeliyim deyip kendimi şartlamadığım için saçmalamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 31 Mayıs 2019; 22:19:56 >

• Ciclista kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: madeofrage

Bu diziyi sevenlererin, izleyenlerin çoğu bile Eliza Taylor'un oyunculuğunu kötü buluyor! (şöyle bi arka sayfalara bakarsan görürsün)
    yada anket filan yaparsan bizzat çoğunluğu görürsün! yanlız çocukları dahil etme o ankete.

Eliza Taylor Emmy'den, Oscar'dan, Cannes'dan, uluslararası bi organizasyondan veya herkesçe saygı duyulan bir kurumdan ödül aldı da, ben mi inkar ediyorum?

Göz var, izan var!

ama yine de ödül almış! (bi ahududu ödülü henüz almamış olsa da (!)
    ne kadar teeneger ödülü varsa yalayıp yutmuş 😂
    bende 10lu yaşlardayken Alişan'ın oyunculuğunu beğenirdim. 🤣 hey gidi günler hey! şimdi birer, kara komik anılar!

not: ben en azından arada bir saçmalıyorum, haklısın. ama the 100'ün senaristi gibi her sezon, her bölüm saçmalamıyorum. yada bu diziyi sevdim ama oyunculuğu kötüde olsa sırf başröl oyuncusu diye, eliza'yı sevmeliyim deyip kendimi şartlamadığım için saçmalamıyorum.

Alıntıları Göster
    Yalnız Orada hep 'nominee' yazıyor 'winner' yazması lazım kazanmış olması için, aday olmuş ama kazanamamış zaten Choice TV ödüllerini siteden normal izleyiciler oyluyor diye hatırlıyorum, profesyoneller seçmiyor. Millet seçmemiş bile yani

Yani bana sorarsanız ben bilimkurgu hastası olduğum için devam ediyorum, sonuna kadar da izlerim. Başrol karakterine uyuz olsam da olmasam da sırf bilimkurgu elementleri için devam ederim Bu açıdan da oyunculuklar benim için yeterli ama "Ooo harika oyunculuk, iyi oyunculuk var." diyemem, her yerde gördüğümüz bu sektördeki sıradan oyunculardan biri.

Ayrıca "beğenmiyorsan izleme, zorlayan mı var?" gibi söylemlere de katılmıyorum, benim gibi sırf konu ilgisini çektiği için bir şekilde izliyor olabilir, başka karaktere bayılıyordur onun için izler vs vs birçok nedeni olabilir ve oyunculukla ilgili sevmediği olayı da gelip burada tartışabilir ama bizde maalesef tartışma dönemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 1 Haziran 2019; 1:28:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Yalnız Orada hep 'nominee' yazıyor 'winner' yazması lazım kazanmış olması için, aday olmuş ama kazanamamış zaten Choice TV ödüllerini siteden normal izleyiciler oyluyor diye hatırlıyorum, profesyoneller seçmiyor. Millet seçmemiş bile yani

Yani bana sorarsanız ben bilimkurgu hastası olduğum için devam ediyorum, sonuna kadar da izlerim. Başrol karakterine uyuz olsam da olmasam da sırf bilimkurgu elementleri için devam ederim Bu açıdan da oyunculuklar benim için yeterli ama "Ooo harika oyunculuk, iyi oyunculuk var." diyemem, her yerde gördüğümüz bu sektördeki sıradan oyunculardan biri.

Ayrıca "beğenmiyorsan izleme, zorlayan mı var?" gibi söylemlere de katılmıyorum, benim gibi sırf konu ilgisini çektiği için bir şekilde izliyor olabilir, başka karaktere bayılıyordur onun için izler vs vs birçok nedeni olabilir ve oyunculukla ilgili sevmediği olayı da gelip burada tartışabilir ama bizde maalesef tartışma dönemiyor...

Alıntıları Göster
    harbiden dikkat etmeyip sazan gibi atlamışım! işte nominee'nin anlamını bilmeyince. düzeltme için teşekkürler. zaten "teen choice award" yazısını görünce burdan yürürüm ben deyip bakmıştım. Fox'un organizasyonu olup 10-20 yaş arası ergenlerin oylarıyla seçiliyormuş.

ama işte, çoluk çocuk bile oy vermemiş! layık görmemiş uyuz Clarke ı 😁 daha nediym.
    ama, "ne kadar teeneger adaylığı varsa yalayıp yutmuş" diye düzelteyim o zaman.

son paragrafınıza bizzat imzamı atarım. çok doğru söylüyorsunuz.

işte benim de konu ilgimi çektiği için izlemiştim. zaten bilim kurgu hastasıyım. ama çok önemli bir şeyide bu dizi sayesinde öğrendim. daha önce rh null diye bir kan grubunu hiç duymamıştım. hatta ilk başta yanlış çevirilmiş veya kurgusal bişey zannetmiştim ama gerçekten öyle bir kan grubu varmış. ve sadece 50 kişide filan olabileceği sanılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 1 Haziran 2019; 0:17:22 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.