Bildirim
The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (71. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
hayırlısı -
3.sezonun başında diziyi bırakmıştım.Özellik fin karakterini çok sevmişdim o da gidince izlemekden vazgeçmişdim.Yıllar sonra tekrardan başladım şuan 5x7 deyim şuan herşey güzel gidiyor.Bazı tutarsızlıklar dışında bir problem görmüyorum.Octavianın geçmişde yaşadıklarından dolayı şuan ki kişiliğini yadırgamak zor.Karakter hikayeleri bence oldukça güzel ilerliyor.Bazı karakterler yok olup gitmiş tabi onu anlamadım.Eşcinsel oğlanımız bryan yok olmuş bir anda.Sonra ilk sezon larda ravenin ünlü bir arkadaşı vardı dizideki ismini hatırlamıyorum ama tanıdık bi aktör "Steve Talley" dizideki ismi Kyle Wick bu iki arkadaşa noldu anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon Targaryen -- 11 Mayıs 2019; 2:44:16 > -
-
clark a bbk atıyonuz da her seferinde herkesi kurtaran clark. clark olmasaydı dizi maks 1-2 sezon olurdu :)
bir ara octavia tutuklanıp hapisaneye giriyordu kurtulduk derken aklanmış tipini ..sevdiğimin muşmula suratlısı
yeni sezonlarda walking dead tarzı terk edilmiş gökdelenler olacak mı?
acıkcası hatırlamıyorum bir polis var hatırladıgım kadarı ile
başka kıtalardan seyahat, keşif veya işgal için gelecekler olacak mı?
olacak
ışık şehri var mı?
var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 11 Mayıs 2019; 12:24:29 > -
cevaplar için teşekkürler. ama tabi zevkler ve renkler meselesi.
benim için clark, hem karakter olarak kötü yazılmış hemde eliza taylor'un oyunculuk performansı kötü. iş ahlakı yok! 1. sezon zayıf olan kız 2 sezonda balık etli olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 2 Haziran 2019; 16:28:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bellamy'yi dağa gönderdiklerinde dedim herhalde gidici ama finn öldü. bence finn'in ölmesi süper oldu. hem clarke da bob morley'e kalmış oldu(heralde) zaten raven'ıda götürmüştü. başlarda belamy gıcık bi tipe benziyodu ama sonradan adam gibi adam çıktı! bide liderliği uyuz clarke kaptırmamış olsaydı, zeyna ile kardeş kardeş yönetirlerdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 11 Mayıs 2019; 19:18:10 >
Şuan güncele geldim sayılır 6x1 deyim.Finn kendini kolay kaybetti o yüzden öldü aslında ama davranışlarıyla olsun tipiyle falan baya sevmişdim adamı daha çok görmek isterdim dizide.Bellamyide 5 sezonda topladı kendini.Clarke karakter olarak iyi ama oynayan kişiyi hiç sevmedim bir türlü kilo veremedi cidden hepsi cillop gibiyken bi tek o kaldı balık etli olarak.Dizide bir adam varsa oda Monty'dir gerisi boştur -
null
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 2 Haziran 2019; 16:29:29 >
Dizide baya şaşırılcak olaylar olucak. 5.Sezonun sonlarına kadar Octavia'nın yaptıklarına hak veriyordum da en son olaylardan sonra kevaşe geberip gitse gram üzülmem -
Octavia'yı bende seviyordum ama 5.Sezonda yaptığı tek haraket gözümde bitirdi artık.Sende aynı düşüneceksindir büyük ihtimal bitir 5.sezonu falan anlarsın -
zannetmiyorum ama yinede 5inci sezondan sonra düşüncelerimi tekrar gözden geçiririm..
5inci sezon demişken Netflix'de şuan 4 sezon var. 5 ve 6ıncı sezonları nerden izleyebilir? siz nerden izliyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 13 Mayıs 2019; 8:47:30 >
Ben torrentden indirip izledim netden izlemek istersen dizibox gibi sitelerde bölümleri mevcut -
null
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 2 Haziran 2019; 16:30:2 >
Yeni sezon nasıl, devam etmeye değer mi? geçen yaz izleyecek birşey bulamayıp bu diziye başlamıştım CW kalitesine göre fena değilmiş diyip devam ettim ama 3. sezondan sonra tadı kaçtı yinede 5. sezon finaline kadar izledim, fakat resmen her sezon aynı şeyleri izliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 14 Mayıs 2019; 21:37:36 > -
Bence izlenmeye değer cw de izlediğim en iyi dizi diyebilirim.Cw standartlarına göre baya iyi. -
Muhtemelen 6.sezon tamamlandığında 5.sezonu yüklenir Netflix'e.quote:
Orijinalden alıntı: madeofrage
zannetmiyorum ama yinede 5inci sezondan sonra düşüncelerimi tekrar gözden geçiririm..
5inci sezon demişken Netflix'de şuan 4 sezon var. 5 ve 6ıncı sezonları nerden izleyebilir? siz nerden izliyorsunuz? -
Onla alakası yok. Büyük ihtimalle Digiturk yüzünden yayınlanamıyor. Digiturk'un dizi kanalında yayınlanıyor çünkü yeni bölümleri.quote:
Orijinalden alıntı: Akcura
Muhtemelen 6.sezon tamamlandığında 5.sezonu yüklenir Netflix'e.
Alıntıları Göster -
bende şuan 4.4 deyim. ama dizinin sürekli kendini tekrarlıyor olması beni acayip sinir etti. bi çok mantık hatası ve kötü oyunculuğun abidesi (bence torpilli) clarke a rağmen (hatta lexa'yı bile sırf daha fazla parlamasın diye öldürdüler) + ergen dizisi olmasına rağmen izlememem gerekir ama, izliyosam da sadece Netflix kolaylığından dolayı izliyorum demektir. yoksa başka bi platformdan sürekli yeni bi bölümü beklenecek bi dizi asla değil!quote:
Orijinalden alıntı: Zhongli
Yeni sezon nasıl, devam etmeye değer mi? geçen yaz izleyecek birşey bulamayıp bu diziye başlamıştım CW kalitesine göre fena değilmiş diyip devam ettim ama 3. sezondan sonra tadı kaçtı yinede 5. sezon finaline kadar izledim, fakat resmen her sezon aynı şeyleri izliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 15 Mayıs 2019; 16:30:43 >
Bein'de 4.sezonda var o zaman netflixte olmamalıydı. Bende diziyi izliyorum ama ekstra bi efor sarfedecek bir dizi olduğunu düşünmüyorum sizin gibi. 6.sezon bitimi 5.sezonun netflixe ekleneceğini de düşünüyorum hala. o yüzden netflixe geldikçe devam ederim diziye.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X