Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'mızla gurur duyuyoruz.The 100 dizisine bile çıktı...
  • 3 hafta ara veriyorsun, %90'ı boş bölüm getirip önümüze koyuyorsun. Ben mi kaçırdım anlamadım, gece kanını ne ara enjekte ettiler Clarke'a?
  • Noix~ kullanıcısına yanıt
    Aradan önceki bölümde...
  • Rezalet bir bölümle devam ediyor. Sanırım bende bırakırım sezon sonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The WD, Game of .. ve Black sails in yokluğunda (yokluktan yani) izliyorum.
  • Sacmalama konusunda dizi muazzam ilerliyor.

.

Oyumu butun insanligin sezon sonu yok olarak diziyle beraber bitmesine veriyorum.!.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölüm bi yere kadar çok güzeldi, açlık oyunları havasındaydı

sonra clarke çıktı ve içine etti bölümün. Amacım herkesi kurtarmak derken bi anda kendi klanını sokmuş sığınağa. İlla bişey yapacaktı da benim ondan beklentim echo nun yaptığı gibi gizliden gizliden rakipleri öldürmesiydi.
    Anlamadığım bi nokta da koskoca klanı kimse görmeden o sığınağa nasıl taşıdılar
  • Yav ilk sezondan beri bıktırdılar artık.Bi ittifak kuruyorlar bi savaşıyorlar sonra tekrar barışıyorlar.

• En sonunda bekledigim hareket ne oyle secilen sampiyonun klani kurtarmasi falan bu sacmaliga goz yummayacaklarini biliyordum en iyisini yaptilar ama kane gumburtuye gitti

• Beğenmiyorsanız izlemeyin arkadaşlar kimse silah zoruyla izletmiyordur herhalde

Aslında orayı tüm halkla paylaşmamaları daha iyi oldu. Zaten küçük bir yer o kadar çok insan dolarsa bir süre sonra kıtlık yaşanır uzun süre kalamazlar ki ne kadar orada kalacaklar acaba? Sonraki sezon orada geçmese bari. Octavia'yı bırakmaları biraz şeylik oldu Ama Bellamy'nin onu dışarıda bırakacağını sanmıyorum. Sonraki bölüm fragmanında Clarke Bellamy'e silah çekiyor ama vuramaz bundan eminim. Clarke-Bellamy istiyorum, çok mu şey istiyorum ya?

• bu bölüm güzeldi.

tüm klanlar beraber yaşayamazdı orada.böylesi iyi oldu.kane ile octavia dışarıda kaldı :)
    bu sığınağın havalandırması felan yok mu? bir yerden girerler illaki :)
    kapısını patlatırlar en kötü

• Cidden dizi artik sacma bir hal almaya basladi, umarim hepsi geberip giderde dizi final yapar.her sezon daha fazla sacmalamaya devam ediyorlar isleyecek konu bulamiyorsan zorlamayip final yap.

• hep aynı şeyler dizi çok tırt
  • Son bölüm iyiydi aslında, son düzlükte gaza basacaklar sanırım, başka çaresi yok dizinin

• yav izledikce sinirlerim bozuldu ulan neymis butun klanlardan 100 kisi gircekmis adamlar iceri girdiginde zaten kavga edecekler sen orman halkisin sen buz halkisin diye bide icerdeki 300 kisiyi disari atmasi var

• Ortalama bir bölüm daha, sırf izlemek için izliyorum, merakımdan
  • Bu sezon kabus gibi...Yazık ettiler sezona...
  • Ulan dizi surekli bi sonraki bolumde ne olur diye merak uyandiriyor

hepsi clarkein sucu bellamy sirf kiz kardesini kurtarmak icin acti kapiyi ise yaramaz dunyali kabilelerini yasatsan nolcak gereksiz vicdan kayniyor dizi

• Kaçıncı bölümde kaldığımı bile bilmiyorum. Bu sezon çok fena batırdılar, ne olacağını hiç merak etmiyorum. Diziyi başladığı gün izlemeye başlamıştım ama yazık oldu maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14x12

Dizi cidden şuan kötü bir süreçten geçiyor Umarm şu radyasyon dalgası geçtikten sonra toparlarlar. Birileri radyasyondan etkilenenler zombi gibi bir şeyler olur falan demiş öyle bir şey olsa da yeni bir aksiyon çıksa yoksa bu klan muhabbetinin cılkı çıktı çünkü Lexa varken Roan varken güzeldi klan muhabbeti. İnsan mount weather olaylarını özlemiyor değil yani. Gizemliydi o çalışmalar falan izlerken gerilim geliyordu ha birisi görecek ha yakalanacaklar falan şuan çok tekdüze ilerliyor tahmin ediliyor neler olacağı.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.