Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dean.

14x12

Dizi cidden şuan kötü bir süreçten geçiyor Umarm şu radyasyon dalgası geçtikten sonra toparlarlar. Birileri radyasyondan etkilenenler zombi gibi bir şeyler olur falan demiş öyle bir şey olsa da yeni bir aksiyon çıksa yoksa bu klan muhabbetinin cılkı çıktı çünkü Lexa varken Roan varken güzeldi klan muhabbeti. İnsan mount weather olaylarını özlemiyor değil yani. Gizemliydi o çalışmalar falan izlerken gerilim geliyordu ha birisi görecek ha yakalanacaklar falan şuan çok tekdüze ilerliyor tahmin ediliyor neler olacağı.

Hocam 10 yıl ilerden geliyorsunuz sanırım, zahmet olmazsa bir sorum olacak. Ekmek arası bor fiyatı ne kadar?

Şaka bir yana, eğer zombi olayına girerlerse mükemmel olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pike başkan olacaktı gereken ayarı verirdi. Bellamy denen mal kardeşi için insanlarını ölüme yolladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

14x12

Dizi cidden şuan kötü bir süreçten geçiyor Umarm şu radyasyon dalgası geçtikten sonra toparlarlar. Birileri radyasyondan etkilenenler zombi gibi bir şeyler olur falan demiş öyle bir şey olsa da yeni bir aksiyon çıksa yoksa bu klan muhabbetinin cılkı çıktı çünkü Lexa varken Roan varken güzeldi klan muhabbeti. İnsan mount weather olaylarını özlemiyor değil yani. Gizemliydi o çalışmalar falan izlerken gerilim geliyordu ha birisi görecek ha yakalanacaklar falan şuan çok tekdüze ilerliyor tahmin ediliyor neler olacağı.

Hocam 10 yıl ilerden geliyorsunuz sanırım, zahmet olmazsa bir sorum olacak. Ekmek arası bor fiyatı ne kadar?

Şaka bir yana, eğer zombi olayına girerlerse mükemmel olabilir.

Hocam ben de izlediğim sitede gördüm yorumlarda Ama cidden şuan yeni bir gizem eksik ya mystery havası gidiyor

• kaç bölümdür en sevdiğim dizilerimden birini ne hale getirdiler diye sövüyodum ama son bölüm iyiydi bence

yine birilerini feda ettiler ki bu benim habire söylediğim dizide en çok sevdiğim şey karar aşamasında empati kurmak filan güzel dram yaşatıyo :D
    Ark a geri dönme konusunun açılmasıda güzel oldu, ama tabi ki yine bi sorun çıkacak, rahat rahat izleyemeyecez. Bu da klişeleşti iyice, ne yaparlarsa yapsınlar illa bi terslik var, hiç bir iş yolunda gitmez mi arkadaş
  • 4.12

Raven ve diğerleri uzaya çıkacağına göre Abby ölebilir ya da Raven kendisine yaptığı işlemi ona da anlatır.

Ya bu radyosyan olayı ne kadar gerçek dışı bu dizide, Emori 1-2 saat maruz kaldı diye hemen kan kusmaya başladı. Ayrıca zaten havada şuanda bile ölümcül radyasyon var 2 saat ölümcül radyasyona maruz kalıp sonradan koruyucu elbiseyi giysen ne olur?

Jaha'ya kafa atacak sandım orada Octavia :D

O atın hali neydi öyle be :S

O değilde Echo heriflere kılıç sallarken ne kadar yalandan sallıyordu öyle ya Cüneyt Arkın'ın filmleri geldi aklıma.

İçeride keşke olaylar patlasaydı ya tüh, her bölüm ara bölüm gibi geliyor bir aksiyon olmadı bir türlü istediğim gibi.

Her işlerinde de garanti bir sorun çıkıyor, aha dedim kesin bir şey olacak adaya gidip gelemeyecekler.

Echo da kendine yer buldu :)

Clarke pek umutlu değil sondaki yüz ifadesine bakılırsa. Bu arada kadında nasıl mimik varsa kaşlarının arasında dört tane çizgi oluşuyor.

Konu kalmadı bildiğin ya muhtemelen zaman atlaması falan olacak. Yani merak uyandıracak bir ana konu yok, 'death wave' desek gelip geçecek millet içeride yaşayacak illa ki çatışmalar olur ama eee sonra?

Bizim takım da Ark'a gitti diyelim ana konu yok yani, bakalım 5. sezon için ne çıkaracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 21 Mayıs 2017; 3:22:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4x13

Clarke'ın yanındaki kız kim anlamadım sanırım bir tane daha nightblood varmış dünyada. Bellamyler niye dönmedi sığınak noldu bunlar hep soru işareti.
    Sanırım yeni uzay gemisinden anladığım kadarıyla uzaya gidebilen sadece bunlar değilmiş. Burası zaten mantıklı yani. Güzel oldu dizi o ilk sezonlardaki gizemi yaratamasa da merak uyandırabiliyor. Bekleyip göreceğiz.
  • 4. sezon finali

Çok iyiydi ya. Clarke'ın da Ark'a gitmesini isterdim ama hiç değilse hayatta kaldı. Yanındaki kimdi acaba?

Uzaya tek bizimkiler çıkmamış anlaşılan. Diğerleri kim çok merak ediyorum. Artı Bellamy ve diğerlerine ne oldu? 6 yıl boyunca ne yaşadılar? Octavia ve diğerleri nerede, onlara da ne oldu? Bunları 5. sezonda açıklarlar herhalde. Umarım fazla uzatmazlar ama.

Edit:
    Gelen gemi Ark'taki suçlular olabilirmiş. Yani Bellamy, Raven orada yalnız değildi. Sonraki sezon göreceğiz artık neler olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 25 Mayıs 2017; 15:20:33 >

• Bölümü sezon finali olduğunu bilmeden izledim, ben daha 23. bölümü filan görürüz diyodum sonlara doğru
    "6 yıl 7 gün sonra" yazısını
    görünce bi afalladım, lan dedim noluyo, niye hemen kapattılar konuyu :D ama güzel sürpriz oldu :D

o sonda gelen gemiyi görünce başta acaba uzaylı muhabbetine mi girecez diye düşündüm :D gemi çok fazla gelişmişti çünkü, çok profesyonel iniş yaptı
    sonra prisoners yazan biyer gösterdiler, muhtemelen bunları arka yollarken suçlularıda başka bi istasyona yollamışlar, ark tek değilmiş demek ki. Şimdi de onlar geri dönüyo.

1. sezon baya iyiydi, 2 efsaneydi, 3 de önceki sezon çıkarttığı çıtanın yüksekliğinin acısını çekti ama yine güzeldi. Bu sezonda en kötüsüydü, hiç sarmadı hikaye, ama iyi tarafı kısa sürdü, daha fazla uzatmadılar. Umarım gelecek sezon unuttururlar bu sezonu, gerçi çokta heyecanlandırmadı bitişi ama bekleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 25 Mayıs 2017; 15:44:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

4. sezon finali

Çok iyiydi ya. Clarke'ın da Ark'a gitmesini isterdim ama hiç değilse hayatta kaldı. Yanındaki kimdi acaba?

Uzaya tek bizimkiler çıkmamış anlaşılan. Diğerleri kim çok merak ediyorum. Artı Bellamy ve diğerlerine ne oldu? 6 yıl boyunca ne yaşadılar? Octavia ve diğerleri nerede, onlara da ne oldu? Bunları 5. sezonda açıklarlar herhalde. Umarım fazla uzatmazlar ama.

Edit:
    Gelen gemi Ark'taki suçlular olabilirmiş. Yani Bellamy, Raven orada yalnız değildi. Sonraki sezon göreceğiz artık neler olduğunu.

Hocam arktaki suçlulardan ziyade dünyadan bunlar en başta giderken yollanan suçlular olabilir mi alttaki arkadaş sanırım onu diyor. Çünkü arktakileri direkt salıyolardı boşluğa ve yaşama şansları yok yani. Eğer dünyadaki suçlularsa işler karışır rahat durmazlar gibi ve hakimiyeti almaya çalışırlar gibi ama işin ilginci nasıl bu kadar teknolojik olarak geliştikleri Bizimkiler 90 tane ayar yapıyo roketle geliyolar adamlar bildiğin sakin sakin geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 25 Mayıs 2017; 19:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dean. kullanıcısına yanıt

Olabilir bilemiyorum. İnternette birkaç yere baktım Ark'taki suçlular yazmışlar. 6 yıl olmuş Bellamy, Raven neden Dünyaya geri dönmüyor onu daha çok merak ettim. Ayrıca Octavia'ların yaşadığı yer 6 yıl boyunca 1200 kişiye yeterli gelecek mi? Clarke moloz yığınları olduğu için onlara ulaşamıyorum dedi sona doğru. Keşke sezon finali olmasaydı şimdi aylarca bekle.
  • Abi dizi moka sardi diyip izlemeyi birakanlari biraktiklarina pisman edecek bi bolumdu her sezon yeni bi belayla ugrasirlar sezon bitiyor nerde bu yeni bela derken...

.hop son bes dakikada cok guzel surpriz yapiyorlar ben daha cok arkta ve yeraltinda gecen 5 yilida bir sezon yaparlar diye dusunuyordum iyiki olmadi bu sezon biraz coptu ama bir sonraki sezon gumbur gumbur geliyor

• valla atlaya atlaya izledim gelecek sezon içinde çok ümitli değilim

• Bölüm sonu gelen geminin durumuna bakarsak ilk nükleer savaştan kurtulan ve teknolojik olarak ileri bir grup var. Clarkein bahsettiği radyasyon fırtınasından sonra Dünya'nın yaşanabilir bölgenin bir tek bunların mekanı kalmış gibi. Bu sefer medeni insanlar arasında bir kapışma göreceğiz gibi. Yeni sezonda büyük ihtimal bizimkiler uzaydan gelecek, sığınaktakiler içinse durum tahmini yapamıyorum. Büyük ihtimal onlar birbirlerini kesmiştir.
  • Benim izlediğim en iyi dizi sezon finallerinden biriydi açıkcası. Çok fazla soru işareti var, beklemesi zor olacak.

Birincisi o velet kim? Clarke'ın praimfayadan bulup kendi gecekanından verdiği birisi mi diye düşünüyorum ?
    Verilen röportajlara göre gelen o uzay üssü gene bir insan ırkı gibi duruyor. Röportajlarda "The100 dünyaya indiğinde onlar mahkumdu yerde yerliler vardı şimdi ise durum tam tersi." tarzı şeyler diyorlar.
    5yılın üzerinden 1 sene geçmiş Bellamygil dünyada başka yere inseydi de gelir Clarke'ı bulurlardı diye düşünüyorum. Acaba bu dünyaya inen yeni grup Ark istasyonuna gelip orda bizim elemanları esir felan mı aldı?
    En çok akılımı kurcalayan ise sığınaktakilerin durumu, acaba Octavia herşeyi batırdı da bir şeyler mi döndü? Clarke'ın annesi yaşıyor mu? Yani hadi uzaydakileri anlıyoruz da bizim sığınaktakilere ne olduğu baya muamma.
    Ayrıca ben o gecekanı taşıyan velet ve Clarke dışında da birilerinin hayatta olduğunu düşünüyorum;
    çünkü Clarke "kazdık" felan dedi bu işlem o velet ile yapılamayacak kadar zor bir işlem.

• quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

Benim izlediğim en iyi dizi sezon finallerinden biriydi açıkcası. Çok fazla soru işareti var, beklemesi zor olacak.

Birincisi o velet kim? Clarke'ın praimfayadan bulup kendi gecekanından verdiği birisi mi diye düşünüyorum ?
    Verilen röportajlara göre gelen o uzay üssü gene bir insan ırkı gibi duruyor. Röportajlarda "The100 dünyaya indiğinde onlar mahkumdu yerde yerliler vardı şimdi ise durum tam tersi." tarzı şeyler diyorlar.
    5yılın üzerinden 1 sene geçmiş Bellamygil dünyada başka yere inseydi de gelir Clarke'ı bulurlardı diye düşünüyorum. Acaba bu dünyaya inen yeni grup Ark istasyonuna gelip orda bizim elemanları esir felan mı aldı?
    En çok akılımı kurcalayan ise sığınaktakilerin durumu, acaba Octavia herşeyi batırdı da bir şeyler mi döndü? Clarke'ın annesi yaşıyor mu? Yani hadi uzaydakileri anlıyoruz da bizim sığınaktakilere ne olduğu baya muamma.
    Ayrıca ben o gecekanı taşıyan velet ve Clarke dışında da birilerinin hayatta olduğunu düşünüyorum;
    çünkü Clarke "kazdık" felan dedi bu işlem o velet ile yapılamayacak kadar zor bir işlem.

Ona ben de dikkat ettim hocam hatta çeviri hatası mı diye baktım we diyor demek ki var bir grup insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 26 Mayıs 2017; 8:16:44 >

• 5. Sezon

Bu arada instagram hesabında gördüm bu diziyle ilgili paylaşım yapan adamlar clarke'ın kızı olduğunu düşünüyor nightblood olduğu için hızlı büyüdü falan diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 26 Mayıs 2017; 12:27:42 >
  • quote:

5. Sezon

Bu arada instagram hesabında gördüm bu diziyle ilgili paylaşım yapan adamlar clarke'ın kızı olduğunu düşünüyor nightblood olduğu için hızlı büyüdü falan diyolar.

Kimden kızı olacak ki hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

5. Sezon

Kimden kızı olacak ki hocam?

Bana da bu fikir saçma geldi sadece gördüğümü yazdım En fazla bellamydir ama yok yani sanmam

• Acaba ilk praimfayadan kurtulmuş dünyada yaşayan mount weather gibi bir topluluk daha mı var? Mount weather yıkılmasa o gemiyi yapabilecek teknolojileri vardı baktılar 2. praimfaya geliyor buna biz dayanamayız deyip uzaya gittiler ark benzeri yere, sonra bizim ilk sezonda gördüğümüz arktaki gibi problemler yaşadılar onlarda 100 kişi postaladılar dünyanın yüzeyinin tekrar yaşanabilir olup olmadığını kontrol etmek için?
  • Hahahha, 5.sezonda cok back round olur,

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.