Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim düşüncem sonda gelen mahkumlar arc gibi başka bir uzay gemisinden geliyorlar hatta aynı hikaye tekrarlıyor gibi radyasyon geçtikten sonra arcdan gelen 100kişilik mahkum grubu gibi bunlarda aynı şekilde radyasyon geçince başka bir uzay gemisinden gönderilmiş olabilirler.
  • 4.13

Öncelikle aşırı vasat bir sezonun finalinin beni böyle tatmin edeceğini pek tahmin etmezdim. İlk 12 bölüm aşırı derecede kötüydü. Ancak finali dramanın ve gerilimin had safhada olduğu ve gelecek sezona dair yorum yapamayacağız bir şekilde sonlanan bir bölüm oldu. Bölümün birçok sahnesinde gözlerim biraz sulandı. Özellikle Clarke'ın benim savaşım bitti demesinden sonra hüngür hüngür ağlayasım geldi. Tabi nightblood olduğu için hayatta kalacağını kestirebiliyordum. Bölüm gayet iyiydi ama daha fazla uzatmadan son sahneye gelmek istiyorum. Öncelikle ilk başta uzaylı muhabbetine girip gelecek sezonun da mı içine edecekler sandım ama Clarke'ın gemiyi dürbünlüyle incelerken gemidekilerin insan topluluğu olduğunu anlamak pek de zor değil. Gagarin Prisoner Transport yazıyordu. Gene şirket muhabbetleri dönecek gibi. Gagarin esir taşıyıcılık isimli bir gemi. Gagarinden yola çıkarak acaba Ruslar mı geliyor diye teoriler zincirine yeni bir halka eklemek istiyorum. Şaka bir yana Arktaki tutuklular bana saçma geliyor. Muhtemelen Beccada olduğu gibi ilk nükleer patlamalardan sonra uzaya çıkmış başka bir topluluğa ait gemidir ve içinden tekin insanların çıkmayacağı geminin adından belli. Gemiden ne çıkacağı ve kime ait olduğu aylarca tartışılır. Ben sığınaktakiler ve Arktakiler ne yaptı onu daha çok merak ediyorum. Sığınaktakiler sağlamdır da Arktakiler muhtemelen bu gemiyle bağlantılı olarak esir düşmüş olabilirler.

Son olarak ben bu Amerikan dizi sisteminin içine sokayım. Yahu Ocak 2018'e kadar kim bekleyecek? Türkiyede olsa kan çıkar.

Gelecek sezon görüşmek üzere DH The 100 ailesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 26 Mayıs 2017; 16:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zayıf bir sezonu çok güzel bir sonla bitirdiler.Bakalım 5.sezon 2. ve 3. sezon seviyesine tekrar çıkacak mı.Son 2-3 dakika oldukça ümit vericiydi...
  • Leş gibi sezondu ama fena bitirmediler.

Clarke'ın ölmeyeceği bariz belliydi maalesef. TimeSkip olmasını hiç beklemiyordum. Aslında bir nevi iyi oldu. Yeni sezona yönelik birçok soru işareti var.

Gemide olanlar kim? Sığınakta olanlara ne oldu? Clarke'ın yanındaki kız kim?

Umarım 5.sezon iyi olur. Geçmiş sezonlardaki gerilim, merak hissini verebilir.
  • Fena cliffhanger verdi dizi, herkes sorulacak soruları sormuş zaten bana yazacak bir şey kalmadı :D
  • 4.sezon final hakkında
    clarke ve dünyadaki nightbloodlar hayatta kalmış.
    sığınıktakilere ve arktalilere ne oldu belli değil.

dünyayaya inen hava aracının ismindende anlaşılacağı gibi rusların.
    nükleer savaştan önce büyük milletler uzay istasyonlarını kurmuşlar.nükleer savaştan sonrada dünya yörüngesine çıkmışlar dünyanın düzelmesini bekliyorlar.

arktaki populasyon arttığı için dünyaya erken dönmek zorunda kalmışlardı hatırlarsanız.

5.sezon piyasa karışacak.

bakalım Türkler inecek mi uzaydan
  • 4. sezon şimdi bitti. bazıları sönük felan dese de ben beğendim bu sezonu.

gecekanı işe yaradı, luna da önce hastalanıp sonra iyileşmişti clarke da da aynı şekilde olmuştur.
    son sahnedeki gemi "Eligius Corporation" a ait. Bunlar uzayda "mining" yapan bir şirket 97 yıl önce nükleer savaş olmadan önce dünyadaki suçluları uzaya gönderip orada çalıştırıyorlarmış.

clarke kurtulduktan sonra çevrede yaşayanlar haliyle gecekanı olacak bize gösterilen küçük gecekanının ismi madi clarke silahların hepsini doldur dediğine göre yaşayan bir topluluk vs olabilir yada daha fazla gecekanı. özellikle son sahnede enkazları kaldırmaya çalıştık çok fazla enkaz var diyor clarke 2si hayatda yapamaz bunu.

sığınaktakinler yaşıyordur.

raven, bellamy vs arktakinler Eligius a yakalanmıştır. Eligius dünyaya gelmiştir. tabi Eligius da mahkümlar minimum 97 yaşında olacağından gemidekiler hayatda kalan son yöneticiler gardiyanlar vs olabilir.

yada arktakinler yakalanmamıştır sonradan olaya dahil olabilirler.

her durumda clarke ve madi Eligius gemisindeki ister mahküm olsun ister normal insanlarla baş edemez mutlaka hayatda kalanlar vardır.

yeni sezonda sıgınaktan ara ara sahneler görürüz sezon sonuna doğru dışarı çıkarlar, sezon ortasında arktakiler ya döner yada esir durumundan kaçarlar bakalım Eligius kaç sezon daha götürecek diziyi.

becca Pramhedaydı clarke de büyük ihtimal yeni heda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Temmuz 2017; 17:2:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

güzel video olmuş.

yeni başlayanlar, 4 sezonunda tamamını izlemeyenler bu videoyu izlemesin

bu arada videonun sonlarına doğru 4. sezonda görmediğim sahneler var nerden bulmuşlar bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 22 Temmuz 2017; 0:3:5 >

• Lezbiyen gördük gay de mi görücez yeni sezonda bir de murhpy ve monthy mi Haydaa diyorum sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeminle en çok merak ettiğim sezon bu olacak

Nightblood kız: Canavarlar geri gelirse ne olacak?
    Clark: O zaman hepsini öldüreceğim.

Yavaş Clark

Bu Comic-Con'da nedense Eliza ve Bob birbirine karşı tuhaf davrandı, rahatsız gibiydiler ya da ben öyle zannediyorum. Geçen Comic-Con'da daha rahat davranıyorlardı.

Bellarke olsun da başka bir şey istemem. Dizi başladığından beri izliyorum, dizinin başından beri bunu istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 24 Temmuz 2017; 0:32:55 >

• Netflix'ten ilk 3 sezonu izledim. Bugün bitirdim. 4. sezon bir çok saçma sapan yasal olmayan sitede yayınlanmasına rağmen Netflix^te yok. Aynısı Arrow'un 5. sezonunda da oldu. Bunun sebebi nedir?
  • diziye yeni başladım keşke nükleer patlamayla ilgili olayları gösterselerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Netflix'ten ilk 3 sezonu izledim. Bugün bitirdim. 4. sezon bir çok saçma sapan yasal olmayan sitede yayınlanmasına rağmen Netflix^te yok. Aynısı Arrow'un 5. sezonunda da oldu. Bunun sebebi nedir?

netflix türkiye'nin yayınları hemen finansal sebeplerden veya yayın hakları başka platformda olduğundan dolayı alamaması.Arrow 6.sezon başlamadan eklenir herhalde, the 100 'i hiç bilmiyorum.Yayın hakları digitürkte falan olabilir
  • 5nci sezonda türkler geliyor olmasın uzaydan. Bize heryer Trabzon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

diziye yeni başladım keşke nükleer patlamayla ilgili olayları gösterselerdi

3. sezonda konu o, izlemeye devam edin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

2 4 te kaldım bütn linkler kırık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

2 4 te kaldım bütn linkler kırık

Dizilab'den izleyebilirsiniz hocam

• 3. sezonun başlarında bırakmıştım devam etmeye değer mi ?
  • Bob sakal bırakmış Yakışmış aslında. Comiccon'da bunu konuşmuşlardı onaylamışlar demekki. Hala ne zaman çıkacağı belli değil yeni sezonun.

Yeni sezondan ilk görseller

Bölüm isimleri

1 - Eden
    2 - Red Queen
    3 - Sleeping Beauty
    4 - Pandora’s Box
    5 - Shifting Sands
    6 - Exit Wounds
    7 - Acceptable Losses
    8 - Secret Weapon
    9 - Sic Semper Tyrannis
    10 - The Last

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 19 Aralık 2017; 21:59:53 >

• bu sezon , final mi oluyor ??
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.