Şimdi Ara

The 100 (2014-2020 ) The CW | TOPLAM 7 SEZON | DİZİ FİNAL YAPTI (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
42
Favori
67.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi de Clarke'in yatağından geçmeyen kalmadı.Ağzının tadını biliyor kadın haliyle....
  • 4.6

Jasper yine aynı devam bir işe de yaramıyor herif dizide.

Murphy de soldan yumruk yiyor sağ tarafını tutuyor :D

Ark'ın temiz kalan kısımları olmuş, ben sandım her tarafı gitti.

Octavia da sert çıktı abisine, başkası olsa öldürürmüş demek hımm. O da ayrı triplerde zaten iyi oldu mekândan gitmesi.

Ya komedi mi bu şimdi? O kamyonun arkasına bir tane bez mez bir şey çekip kapatamadınız mı yani?
    Çocuk gitti gördü ya qwhehasdhas

Roan ile Bellamy gidince tek ben demedim herhalde Roan'ın elemanlarının yamuk yapacağını?

Haydaa dizide millet iyi çıldırdı Chancellor falan da dinlemiyorlar artık. Tam bir kaos ortamı oluştu.

Roan baba fena atladı heyt be.

Clarke'ın, o kamyonun direksiyonunu tutarkenki hali güldürdü.

Varilin biri gitti ne olacak ki dış hasar %15 değil de %30 olsun suya inince yakıt azlığından. Tabii Raven'ın kafa yerinde olursa.

Dizi bu sezon zaten 13 bölüm ama bana yavaş ilerliyor gibi geliyor. Dediğim gibi konu da kalmadı sanki yeni bir şey çıkmazsa ortaya. Yaptın kanı dağıttın sonra? Roan'ın dediği gibi savaşlara devam galiba. 5. sezon onayı da aldı mutlaka yeni bir konu çıkacak zaten ama ne çıkabilir göreceğiz.

• Octavia denen ergen ölsün artık. Sürekli trip atıyor. Gına geldi. Konuyu uzatmak için bu hastalık olayını ortaya attılar. Sezon finalinde Raven herkesi kurtarır ve ölür.
  • diziye yeni başladım 4.bölümdeyim heyecanlı falan ama çok ergen sahneleri var ilerde değişiyormu bu spoiler vermeden söylerseniz sevinirim tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: splinterfalcon4798

diziye yeni başladım 4.bölümdeyim heyecanlı falan ama çok ergen sahneleri var ilerde değişiyormu bu spoiler vermeden söylerseniz sevinirim tşk

2. Sezondayım bende hala devam ediyor ergenlikler.Konu açısından efsane olacak potansiyele sahip bir dizi aslında ama iyi değerlendirmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    Değişiyor ama trip atıp küsenler var yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S04E07, yine sıkılarak izlediğimiz, saçma sapan bir bölüm. Potansiyele yazık ediyorlar.
  • 4x7

Görmek istediğimiz hareketler bunlar Emori
  • Orada olup Octavia'ı kendi ellerimle yıkayasım geldi..
  • Octavia'nın atarlı olmasının sebebi belli oldu, bildiğin azğın dul modundaymış... Rahatladı bundan sonra şeker kız octavia ileriz artık
  • Demem lazım artık bunu: bu sezon şimdiye kadar çöp.
  • Garibanım Luna'yı haşat ettiler...
  • bölümün büyük kısmını hay dramınızı .. diye diye izledim. Çok baydı
    ama sonunda istediğim beklediğim konuya döndüler, o kısımlar çok zevk verdi. Tekrar ilk sezonlarda olan lost havasını alıyorum ben o konudan. Genel olarak dizi yedi bitirdi kendini ama nedense hala umudum var benim
  • 4.8

Abi dizi çok yavaş gerçekten.

Ahahahah bunlar gerçek mi ya 10bin rem radyasyona maruz kalmak birkaç saatte öldürürken dizide 2500 rem 1dk da öldürdü ilginç.

Jasper da kısmen haklı ama umudu çabuk kesti ölmeli. Bellamy de içti sihirli mantarı :D

Emori cayır cayır yansaydı keşke.

Indra başımıza iş açtı gene.

İçerde insan minsan yok mu yani orda şimdi?

Kimler dışarda kalacak bakalım.
  • Dizi bu sezon final yapmalı bence.

5.sezon onayını almış.Bundan sonra çok iyi bir konu bulmaları lazım devam etmeleri için.
  • Bundan sonraki bölümlerde tempoyu yükseltti yükseltti, yoksa beşinci sezonun izlenecek bir yanı kalmayacak, 8 bölümdür laylaylom.
  • Şu dizide Kane gibi oyuncunun değerini bilmiyorlar.Zaten geçen sezon lexa yı da harcadılar.Konu olarak müthiş bir dizi fakat gittikçe düşüyor.Artık bir değişim gelir umarım. Artıkta herşey anlaşılıyor bildiğin türk dizisi gibi oldu.
  • BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Lost gibi bir dizide mükemmel bir performans sergileşmiş oyuncuyu harcıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Sadece lost olsa iyi adam oynadığı filmlerdede başaralı ve gerçekten oyuncu
  • 27 nisandaymış yeni bölüm.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.