< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 4 Eylül 2020; 15:52:22 > |
Bayan diye yatağa attigin kişi erkek cikti mı hic
Taylant da genelde bu sorunla cok karsilasiliyor |
Kokudan duramadım gittiğimde oraya. Dışarıdan otele geldiğimde hemen duş alıyor kokudan arınıyor, duş sonrası çamaşırları asıp odaya girdiğimde bile aldığım duşun etkisi gidiyor leş gibi kokuyordum. 5 günde zehirlenerek 5 kilo verdim. Tur grubundaki 9 kişinin 6 sı zehirlendi. Tayland ile ilgili söyleyeceklerim bu kadar.
Edit: yazım hataları, konu bütünlüğü |
Bu ne la
Forum ahalisi sapık mı olmuş ? Tek soru sex yaptın mı Te allam ya 9 ay nasıl bisikletle gezdiniz hocam onu anlamadım ;/ Biraz anlatır mısınız |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 4 Eylül 2020; 15:26:1 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 4 Eylül 2020; 15:41:7 > |
Aynen bisiklete çok binmiştir afdjsaıpjdsada |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
10-15 sene önce gidenler çok ucuz diye ezikleyerek dalga geçerdi. Geçen sene gittiğimde maaşların Türkiye'den fazla olduğunu öğrenince baya bi dumur olmuştum. Son yıllarda Tayland bahtı Türk lirası karşısında baya değer kazandı. Grafiğe göre bakarsak 5-6 seneye bizi geçecekler herhalde. Fakat gelişmelerini yavaşlatan en büyük şey monarşi. Kral ülkenin tüm kaynaklarını tüketiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 4 Eylül 2020; 15:48:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoSSiBiLiTY -- 8 Eylül 2020; 17:4:50 > |
hemen hemen kafamda ki turu yapıyorsun. bisiklet hariç. bütçen nedir acaba aylık kalıcak yer, yemek vs vs ne kadar bir bütçe gerekiyor acaba? vizeleri nasıl alıyorsun? thailand bildiğim 1 ay boyunca vizesiz kalabiliryor türk vatadanşları. bunu nasıl uzatabiliyoruz. vietnam vizesi baya zorlu diye duydum bunu nasıl hallettin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Eylül 2020; 16:34:46 > |
iki kadın tüm gece otelde kaç tl tutar yaklaşık olarak? ve bu kadınları nasıl buluyoruz? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |