Bildirim
Th9 a nezaman geçmeliyim ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3 işçiyle iyi yapmışsın köyü, bu şekilde iyisin bence -
Tsk ederim acaba nezaman th9 yapsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaslar acil yardım lütfen sizce artık th9 a geçmelimiyim savunma full askerlerin hepsi 5 seviye destek lütfen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bir iksir deposunu ve teslalarıda yükseltip geçebilirsin. zaten 10 günde halledersin bu dediklerimi. İstersen 1 ay daha kalıp komple siyah duvar yapabilirsin -
her şeyi fulleyince geç iksr toplayıcılarını filan yükselt -
Bende oyle yaptım siyah duvarlara basladım ama zor ve yavas olcak gibi
1 ay gibi bir sürede hepsini nasıl siyah yapıcak ki? -
Herşeyi full yap öyle geç en ufak birşey kalmasın...
quote:
Orijinalden alıntı: dodoruh
1 ay gibi bir sürede hepsini nasıl siyah yapıcak ki?
Valla hocam bende 2 ayda anca yaparim kendim.Ama millet deli gibi oynuyor 2.5 haftada yapan gordum valla.Ama surekli oynayinca benim zevkim kaciyor oyundan.
Biraz taş depolasan olabilir aslında ama 2.5 hafta hayal gibi. -
Her saldırıda ganimet bulabilsem olabilir ama şu anki duruma bakarsak en az 2 ayım var :)
Tüm silah ve ıvır zıvırlar üst köy binası isteyene kadar geçme.
Köy binası inşaatını başlatıncada para biriktir bolbol. x-yayı 3m gold. Hemen dikersin. -
cok fazla oynamama rağmen bir ayda anca tüm duvarlar bitti sana tavsiyem hepsini siyah yapmadan asla geçme çünkü th9 da büyük ganımet sıkıntısı var o duvarlar öyle kalakalır -
Uyarını dikkate alıyorum dostum herşeyi fulleyip oyle geçicem sonra geri dönüşü olmuyor
Geçme th9 a sakın :) dün bina 9 oldu kafayı yicem sabahtan beri dalıyom 3m olmadı daha aramaya verdigin altıgını alamıyorsun oyundan soguttu beni th9
Neden boyle ya bu işin bi çözumu olmalı milleti para vermeye mecbur ediyorlar resmen
TH9a geçmeniz yararınıza olur bence. Çünkü saldırı gücünüz inanılmaz artıyor (Archer Queen-LV6 troops). Gördüğüm kadarıyla sanunmanız bitmiş gibi, TH9da gelecek olan savunma aparatlarıyla daha iyi ganimet koruyabilirsiniz. Duvar için beklerim derseniz bence o kadar onemi yok. Ben level 8 duvarları TH9da yaptım ve su an legolara gectim. İyi farmlar -
Kafam karıştı en iyisi duvarların bir kısmını siyah yapıp geçeyim :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- clash of clans belediye binasına göre yükseltmeler
- clash of clans 17 seviye köy düzeni
- 4. seviye inşaatçı üssü köy düzeni kopyalama
- clash of clans 8 seviye belediye binası ordu düzeni
- en iyi savaş oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X