Şimdi Ara

Th9 a nezaman geçmeliyim ss li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence siyah yapmana gerek yok teslaları ve hava savunmalarını yükselttikten sonra geçebilirsin
  • Ben de siyah yapmadan geçecem bazı savunmalar kaldı onları yapacam. Bizim klandaki biri nerdeyse 7.sev duvar basmadan, savunmaları fullemeden geçmiş. Şu an gayet iyi durumda.
  • Değerli kardeşim 40 liraya kıy iki işçi daha al 3 işçi ile bu iş olmaz zaten sinir bozucu tüm gelişmelerin süreleri..
  • Duvar kasmak isteğe kalmış birşey. Ben th 8 de duvar kasıp 8. seviye duvar tamamladıktan sonra th 9 bastım fakat duvar kasıcak vaktin yoksa savunma fulleyip geçebilirsin.
  • Th9 da ganimet yok diyenlere aldanma dehşet ganimet var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman ben bi ara geçeyim zaten bu duvarlar bitene kadar ömur geçer :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk koyumde duvarları fullememistim th9 a gecince cok pişman oldum zaman alacak ama duvarlarıda fulle cunku ganimet kazancı yarı yarıya dusuyor cok zorlanırsın.x-yayı ve bircok ust kademe bina 5kk dan baslyor savunman guclu olmazsa seni rahat bırakmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 2 Eylül 2014; 16:53:53 >
  • Abi napacağımı şaşırdım siliyorum oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

Abi napacağımı şaşırdım siliyorum oyunu

Duvarların idare eder, savunmaların güzel bence daha fazla beklemene gerek yok bas gitsin TH9'a.
  • Kardeşim karar verdim duvarları bitirip geçicem artık kaç ayda yaparız allah bilir

• TamTurk kullanıcısına yanıt
    Boşa zaman kaybedersin benim duvarlar senden daha kötü durumda ama kimse de gelip öyle kolay kolay köyümü dümdüz edip tüm ganimeti alamıyor. Önemli olan duvarlardan çok savunma binası levelleri.

Th9 a nezaman geçmeliyim ss li

• quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

Kardeşim karar verdim duvarları bitirip geçicem artık kaç ayda yaparız allah bilir

duvarları bitirmeden geçme th9 a ayrıca zaman kaybetmezsin aksine ileride işin daha kolay olur.eğer duvarları bitirmeden geçersen ileride yükseltmek için çok sıkıntı çekersin.
    herşeyi fulle öyle geç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Boşa zaman kaybedersin benim duvarlar senden daha kötü durumda ama kimse de gelip öyle kolay kolay köyümü dümdüz edip tüm ganimeti alamıyor. Önemli olan duvarlardan çok savunma binası levelleri.

Biniciye direnecek bir köy düzeni değil . Tavsiyem dev bombaları 2 şer şekilde dağıtman

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Biniciye direnecek bir köy düzeni değil . Tavsiyem dev bombaları 2 şer şekilde dağıtman

Açıkcası klan savaşları dışında daha hiç binici saldırısı yemedim, maliyeti yüzünden çok az tercih ediliyor. Klan savaşı köy dizaynım ise tamamen farklı zaten.

• Bencede duvarları yükselt,
    Bir yandanda biriken iksirlerle kışlaları geliştirirsin.
    Teslaları TH9 da geliştirirsin. TH9 da savunma birimleri çok fazla altın istediği için ganimet biriktirirken inşaatçın boşta bekleyecek. Bunun yerine teslaları geliştirtirsin.
    Bir hesap yaparsak 225 taş 500k dan 225*500.000= 112,500,000 altın yapar bunuda 30 a bölersen günlük 3.750.000 altın yapman demek.. Kolay değil yani.. 2 aydan önce siyah olmaz hepsi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.