Şimdi Ara

TFSI TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu TFSI teknolojisi benim bildiğim kadarıyla turbo ve kompresörün bir arada kullanılmasımıdır?

• Evet doğru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Evet doğru.

HYR değil kardeşim

Sadece turbo war okadar

Bire şöle bişi war Turbo Fuel Stratified İnjection
  • Biraz Açabilirmiyiz ben pek anlamadım. Mesala bunun türkçesi ne:Turbo Fuel Stratified İnjection
  • FSI vw in güncel motorlarından biridir. eski motorlarına ve diğer motorlarından farkı yakıtı manifolda değil, direk yanma odasına yüksek basınçla püskürtmesidir. TFSI da bunun turboyla güçlendirilmiş, aşırı beslemeli şeklidir.
  • Walla ben Golf gti da birde a4 20.T da gördüm

GTİ çoookk farklı die bilirim yani hızlanması fln tabi sanzumanıda farklıydı (a4 düzdü)

Herneyse bence ii motorlar gti daki hele süper kısa mesafede rahatça 80 den 220 ye seri bir şekilde tımandı

Güzel motorlar para nwarsa alabilrsim ayrıca 220 hp lik birde DTM a4 ile revize edilmiş hali war motorun okadar
  • FSI, Mitsubishi'deki GDI ya da Renault'daki DI (bkz.eski Megané Coupé) direkt silindire püskürtmeli motorlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GDI farklı bişey diye biliyorum ben
  • hayalimdeki motorun kodu
    turbo beslemeli direkt injeksiyon TFSI
    teknolojinin son cocugu

GDI - FSI ayni teknoloji direkt injeksiyon (turbosuz)
  • TFSI yeni leonda da var hem de golf gti gibi 70bin ytlye diil 50bin ytlye veriyorlar arabayı. 185bg canavar alet hem turbo hem kompressor kullanılan model GOLF GT'dir ve 1.4 motordan yaklaşık 170bg güç almaktadır. türkiyeye gelince alınası arabadır
  • Adamlar Güzel teknoloji yapıyolar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.