Bu TFSI teknolojisi benim bildiğim kadarıyla turbo ve kompresörün bir arada kullanılmasımıdır?
Evet doğru.
quote:
Orjinalden alıntı: coxyc
Evet doğru.
HYR değil kardeşim
Sadece turbo war okadar
Bire şöle bişi war Turbo Fuel Stratified İnjection
Biraz Açabilirmiyiz ben pek anlamadım. Mesala bunun türkçesi ne:Turbo Fuel Stratified İnjection
FSI vw in güncel motorlarından biridir. eski motorlarına ve diğer motorlarından farkı yakıtı manifolda değil, direk yanma odasına yüksek basınçla püskürtmesidir. TFSI da bunun turboyla güçlendirilmiş, aşırı beslemeli şeklidir.
Walla ben Golf gti da birde a4 20.T da gördüm
GTİ çoookk farklı die bilirim yani hızlanması fln tabi sanzumanıda farklıydı (a4 düzdü)
Herneyse bence ii motorlar gti daki hele süper kısa mesafede rahatça 80 den 220 ye seri bir şekilde tımandı
Güzel motorlar para nwarsa alabilrsim ayrıca 220 hp lik birde DTM a4 ile revize edilmiş hali war motorun okadar
FSI, Mitsubishi'deki GDI ya da Renault'daki DI (bkz.eski Megané Coupé) direkt silindire püskürtmeli motorlardır.
hayalimdeki motorun kodu turbo beslemeli direkt injeksiyon TFSI teknolojinin son cocugu
GDI - FSI ayni teknoloji direkt injeksiyon (turbosuz)
TFSI yeni leonda da var hem de golf gti gibi 70bin ytlye diil 50bin ytlye veriyorlar arabayı. 185bg canavar alet hem turbo hem kompressor kullanılan model GOLF GT'dir ve 1.4 motordan yaklaşık 170bg güç almaktadır. türkiyeye gelince alınası arabadır
Adamlar Güzel teknoloji yapıyolar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme