Şimdi Ara

Tezahürat,Şarkı Vs Bişeyler Lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arena kuru gürültü ve uğultu doluyor gerçekten hiçbirşey anlaşılmıyor.Başarı için futbolun gerçekleri kadar olayın manevi ve sanatsal yönü de çok önemli bence .Şarkı marş insanlara ilham verir coşturur gaza getiriri.Taklımızıda herşey mevcut fakat bir tek bu eksik hıncalın dediği gibi yav sinir olmaak elde değil hala demode olmuş 20 yılık tezahüratlar o da karışık karışık her kafadan bir ses çıkıyor.Bu camiada hiç sanatçı yok mu hiç besetekar yok mu ?Takımın ruhunu belirten taraftarı coşturan birşeyler mutlaka yapılmalı inanın bu çok önemli...

• lay lay lom lom saldir galatasaray varya, 90 dakka boyunca bunu dinliyoruz....

bu konuda en iyi taraftar besiktas, hem pankartda hem sesli tezahuratda...super organizeler.

• Ya ben Çıldırın marşının stadda neden söylenmedigini çok merak ediyorum. stadda tezahurat edecek bir şekilde yazılsa veya düzenlense bence harika bir marş olur.

• Bu marşımızın üstüne marşımız yoktur.En iyi marşımız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz bekle hocam bu sene bu çalıcak offffffffffffffffff bırakın ben oynayacak gibi oldum.

http://www.youtube.com/watch?v=s9U6yU2-DWY
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

lay lay lom lom saldir galatasaray varya, 90 dakka boyunca bunu dinliyoruz....

bu konuda en iyi taraftar besiktas, hem pankartda hem sesli tezahuratda...super organizeler.

bir de rerere rarara gasray gasray cimbombom var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

quote:

Saldır cimbom okey lets Go yu da unutmamak lazım o da var tabi
    http://www.youtube.com/watch?v=g0ZXZTUNPSs

• quote:

quote:

O rerere rarara dediğin olay, en baskılı anlarda takıma coşkuyu veren bir tezahürat. Saldır Galatasarayyyy diye uzatılan bestelerden 10 kat daha iyi bir tezahürat.

@fullflavor1977

Valla taraftar isterse Dünya'nın en ses çıkaran taraftarı olsun, takımının sahasını bir sezonda 5-6 maç kapattırıyorsa söylenecek başka bir söz yok. Bana göre maç esnasında tezahürattan sonra, top rakipteyken çıkarılan gürültüdür (ıslık-uğultu).

• quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

quote:

Saldır cimbom okey lets Go yu da unutmamak lazım o da var tabi
    http://www.youtube.com/watch?v=g0ZXZTUNPSs

Böyle besteler de yok değil hani.

• Günümüz müzikleriyle de alakalı biraz bu durum, eskiden müzikler güzeldi.

Gideceğim tek yer havaalanı
    Bana lazım yeni yaşam alanı
    Gözünün önünden uçup giderek
    Nasıl da koydu cimbombom mu desinler ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=mksgREKNiMg Ölüm varmış korku varmış
  • bi tane daha beste var aslında çok sevdiğim ama onu buraya koyamıyorum beşiktaşa ve inönüye hitaben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.