< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitritch -- 25 Kasım 2020; 16:25:15 > |
TEV Üstün Başarı Bursu testi

-
-
Aynen zeka testi gibi -
yok sıradan zeka testi fazla matematik bilmene gerek yok ama zaman sınırlaması var dikkat et
-
Matematikse yaparım da diğer dersler de varsa işim nanay -
Ben de tam içeriğini bilmiyorum -
Dil bilgisi, fen bilimleri vs. var mı? -
yok hocam dersle alakası yok internete zeka testi iq testi falan yazın ona benzer sınav olacak
-
ama internettekilerin aksine biraz zorlayabilir sizi beni zorlamıştı süreyi de zor yetiştirdim
-
Proflden tanidim .d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem çöktü 😂
-
Ben de giremedim
Ne yapacaz şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Boomerang070Ben de giremedim
Ne yapacaz şimdi
Saçma sapan sistem yapmışlar. Geçti gibi artık. 30 dk’da yetişmez
-
Sistem yüklenmiyor ki
-
Service unavilable yazısı çıkıyor
Siz girebildiniz mi teste
-
Sınav ertelenmis
En Beğenilen Yanıtlar

Geçemeyen kılıf uyduruyor dediğin insanlar üniversite sınavının içinden geçmiş insanlar. İlk 5k'daki devlet üniversitesi öğrencilerinin başvurduğu ve 5 aşamadan bir oluşan elemede daha skorlarımızın açıklanmadığı 2. aşamada elenmek tabii ki de sorgulanması gereken bir durum ister kılıf deyin ister battaniye deyin. |
Bursu alacaklari cok onceden belli olanlar gecirilmistir direkt.Gerisi de pek onemli degil.Rastgele yapmislardir. Eger testteki dogru-yanlislara baksalar bir ust asamaya gececegimden emindim |
Benzer içerikler
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
- hava trafik kontrolörü maaş
- tyt sosyal nasıl fullenir
- 85 tyt 60 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X