Şimdi Ara

TEV USTUN BASARI BURSU KOMPOZISYON 2017 SORULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
4
Favori
8.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) 80 yaşınızı düşünün ve bıgüne kadar neler yaptınız, neden yaptınız, ne tür engellerle karşılaştınız , bu engelleri nasıl aştınız

2) 80 yaşını düşünün bir davet veriyorsunuz, kimleri davet edersiniz ölü veya diri herkesi davet edebilirsiniz, neden bu kişileri ettiniz ve ne konuşuyorsunuz

3) 2 ağaç arasına çamaşır asacaksınız, arası 4metre
    Elinizde 2 metrelik ipler var, en az kaç ipe ihtiyacınız var?

Soruları böyle hatırladım, biraz farklı olabilir
    3. Soruyu geçmiş senelerin sorusunda varmış, forumda biri yazmış okumuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 22 Ekim 2017; 12:29:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3. cünün cevabı 1 mi acaba ?
  • hocam bu kompozisyonu burs için mi yazdınız inşallah başarılı olursunuz bu burs geri ödemeli mi acaba vicdani yükümlülük diye bir şey varmış da hayata atılınca sende başka öğrenciye burs vermek zorundaymışsın ondan sordum birde 3.cü soruya ne cevap verdiniz acaba çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sidero -- 22 Ekim 2017; 12:55:28 >
  • Hocam kompozisyondan sonra hangi aşama var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. soruya en az 3 tane tane gerekir derdim sonuçta ağaçların yarıçapları da lazım etrafından dolayacağımız için

• 3.sü önemli değil sen davete kimleri çağıracan onu düşün
    HZ.atatürk gelecek mi mesela
  • 3-)

A-)eğer iki tane olursa ipleri birbirine bağlayamayız,yani ipler sadece ağaçlar arasındaki boşluğu doldurur.çamaşır asabilmek için ipleri birbirine bağlamak gerekir.(ağaca sarıcakmıyız yoksa ipi ağaca değdirsek yetermi :D nasıl ağaç bu acaba

B-)eğer ağaçların dalları birbirine uzarsa aradaki boşluğu dallar kapatır bizde ipleri dallara asabiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.soru 5 mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hmm88

3.soru 5 mı

3. soru baya açık uçlu olmuş kesin bi cevap bulunamaz verilen bilgilerle

• hocam çok saçma olabilir baştan söyleyeyim ama belki de tevin 3.soruda istediği cevap değilde duyarlılığımızı ölçüyor olmasıdır çünkü diğer iki soru bireyin hedeflerini fikirlerini ve ideolojisini sorgulatırken bu soruyu sadece sayısal olarak düşünmek yanlış olur bence zaten bu kurum bu sınavı ilk 1k ya girenlere soruyor yani başarılılar zaten neden kompozisyonda sadece böyle bir sayısal soru sorulsun ki bence bu soruda bir kişinin çevreye ve ağaçlara olan duyarlılığını onlara zarar vermememiz gerektiğini falan ölçmek için bu yüzden çamaşırı ağaca asmamak gerektiğini söylememiz için böyle bir soru sorulmuş olabilir çünkü böyle bir soruyu sormak diğer iki soruya göre biraz alakasız böyle bir kompozisyonda tabi bu sadece benim fikrim böyle de olmayabilir hatta baya saçmaladım galiba

• normal üniversite bursuna başvuranlardan mülakata giren varsa ne gibi sorularla karşılaştınız ve elenip elenmediğinizi size söylediler mi mülakattan sonra?

• Sidero kullanıcısına yanıt
    düşünceleriniz mantıklı bence de. dediğiniz gibi ilk iki soruda hangi ideolojiye sahip olduklarını 3. soruda ise hem sayısal akıl yürütme yeteneğini hem de çevreye karşı duyarlı olup olmadığını ölçüyorlardır adayların

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.