Şimdi Ara

FTR VE DIYETISYENLIK SIRALAMALARI NEDEN BU KADAR DUSUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu meslekler bu kadar oldu mu arkadaslar beslenme ve diyetetik agri i.o 230 k ile almis ftr rize devlet 120 binle almış bu sene daha da dusecek gibi eskiden zor girilecek bölümlerdi bunlar niye boyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sence ?

• Up sebebi nedir merak ettim

• Hocam devlette alım çok az atama puanı yüksek millet artık iş garantisine bakıyor 60-70k olanlar bile mühendislik felan istemiyorsa hemşirelik yazıyor garanti diye
  • whycoders3 W kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam onu soruyorum bende

• Hocam madem alım yok niye tercih ediyorlar deli mi bunlar xD

• atama yok ki ondan tek bu yani ftr 40kisi atandi kpssden 90falan alsan bile garanti degil yani.o yuzden kimse yazmak.istemiyor normal olarak diyetisyenler de ayni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her atamada en az 7k hemşire alıyorlar ama ftr diyetisyen kaç tane alıyor bi bak. Rekor alım bu seferdi ve 200 küsür tane aldı. Özel sektörde iş yok bulan da asgari ücretle çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşsiz kalma garantili olduğu için.
  • Şunu unutmayin ki bir ftr hakkini kullanip hemsirelik yapabilir ama bi hemsire ftr olamaz ayrıca hersey para değil ftr nin eğitimi hemsirelikten daha zevkli.

• EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Reis issiz kalma garanti olsa o kadar kisi ftr ve diyetisyenliği tercih etmez

• Diyetisyenlikte calisma alani genis . Issiz kaldiysan o senin cabalamamandan kaynaklidir . Hastanede , spor merkezlerinde , luks guzellik salonlarinda vs calisabilirsin . Kendini gelistirirsen yani sadece o diplomayi almaya yonelik degil de hani sertifikalarla dil egitimleriyle meslegine odaklanirsan cok guzel yerlere gelirsin . Gerci bu bolumu kazanayim da artik 40 sene is bulamasam umrumda degil 😔 .
    Ftr hakkinda pek bilgim yok ama bana 2016'da yaz demislerdi etraftan . Yani is bulup bulmama kisiye bagli birsey . Arkadas is bulamama garantili demis komik geldi acikcasi .

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Diyetisyenliği listeme eklemeyi dusunuyodum hocam ama siralamalarin bu 230 k ya kadas düşmesi fikrimi değiştirdi açıkcası yazmami tavsiye edermisiniz

• RUHSUZturk R kullanıcısına yanıt
    Siralama dusmesi bolumun kotu oldugunu gostermez . Bi Acibadem'de okumak var bi de Bayburt'ta yani oyle dusunun . Eger yapabileceginizi daha onemlisi mutlu olabileceginizi dusunuyorsaniz kesinlikle oneririm .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.