Şimdi Ara

Tethering Paralı mı? Nasıl işliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hat olarak PTTcell'in 14 lük tarifesini kullanıyorum. ayda 16 lira gibi bir miktar, sınırsız internet ama 250 MB akk'li.

şimdi bilgisayarın neti bozuldu, ben de bir deneyeyim diye usb tethering yaptım, telefonu bilgisayara bağladıdm. Telefonda eziyet gibi, saniyede 10 kb çalışan internet bilgisayarda görece daha hızlı çalışıyor, yani öyle fişek hızında acılmasa da hızlı acılıyor, telefondaki gibi fazla bekletmiyor

merak ettiğim bu usb tether işi nasıl işliyor? yani niye telefondakine göre daha hızlandı internet? AKK'yi de aştım yani şu an telefondaki internet 10 kb/s ama pc'de bi 50/60 kb/s hızında çalışıyor sanki. ben de şüphelendim bu yüzden pttcell in online işlemlerine girdim aynı aya ait iki fatura vardı, sizce bu yüzden mi oldu, kapatmalı mıyım, sonra tetherlı şeikilde kıytırık bir 300 400 mb kullandık diye 60 70 lira ödetmesinler?

http://i.hizliresim.com/0yVv3Y.png

bir de fatura detaylarında

"nternet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin paket kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkı saklı tutulur."

yazıyor. anlamadığım şey bu tethering ne yapıyor da daha hızlı çalıştırabiliyor interneti?

• Hocam usb yada Wifi üzerinden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kesinlikle hiç bir şey olmaz. O son fatura tt kaynaklı iki tane gözüküyor arada bende de, bir fatura ödendiğinde ikisi de ödenmiş olarak gözüküyor rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    çok sagolun peki bir de bir soru: sürekli usb ile bağlı olduğundan telefonun şarjı hep %100 de kalıyor sürekli "%100 oldu şarjdan çıkarın" diye uyarı geliyor ekran acılıp kapanıyor. şarj etmesini engelleyebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T_Ice

çok sagolun peki bir de bir soru: sürekli usb ile bağlı olduğundan telefonun şarjı hep %100 de kalıyor sürekli "%100 oldu şarjdan çıkarın" diye uyarı geliyor ekran acılıp kapanıyor. şarj etmesini engelleyebilir miyiz?

Hangi cihazı kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    öyle diye biliyorum . beklenen tarifesi var 16 lira (ben kaydoldugumda 14lük idi adı, 14 oldu 16, ismi de değişti) 16 liraya bence çok güzel. ben zaten pek konuşan biri değilim interneti icin aldım sınırsız olması cok iyi. opera mini olmazsa olmaz, siteleri çok güzel sıkıştırıyor (doğal vpn görevi de görüyor ayrıca)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.