Şimdi Ara

TETANOZ AŞISI SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 Mayıs Pazar günü saat 17:30 da tetanoz aşısı oldum. Tetanoz aşısından sonra sanırım en az 24 saat alkol almamak gerekiyormuş. 5 gün dolunca yani 120 saat dolunca alkol alınabilir mi bunun bir dozu varmıdır ? İnternette detaylı bilgi bulunmuyor. Konu hakkında bilgi alabilirmiyim. Ayrıca sigara da kullanıyorum. Sigarayı 12 saat bekledikten sonra içmeye başladım. Sigara aşıyı etkisiz hale getirir mi ? Aslın sorum aslında alkol kullanımı ile ilgili.Saçma biraz tabi içmemek lazım ama yinede bilgi almak istedim.

şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar , konu hakkında bilgisi olan yok mu yada deneyimleyen ?
  • Valla onu bilmiyorum ama ben de geçenlerde oldum spor salonunda paslı yere kolum sürtmüştü, aşıyı vurulduktan sonra 1 gün omzum kalkmadı neredeyse. Hatırladıkça kötü oluyorum
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    benim tek aşıyı vurdukları yer biraz şişti 3-4 gün sonra tamamen kayboldu aynı gün hafif ateş oldu tek doz vurdular bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

benim tek aşıyı vurdukları yer biraz şişti 3-4 gün sonra tamamen kayboldu aynı gün hafif ateş oldu tek doz vurdular bana
    Bana da tek doz vurdular ama kamyon çarpmışa döndüm
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Benim vücudun silahlı kuvvetleri sağlam bana sökmez onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi hiç içmemek. Alkol gerçekten en zararlı şeylerden bir tanesi. Maddi ve manevi çok büyük zarar veriyor insana. Ayrıca büyük günahlardan bir tanesi. Ben tamamen bıraktım kestim alkolü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.