Bildirim
testla, Çin araçları ve diğer elektrik arabaları çirkin ve itici deyıl mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Deyıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bana çirkin geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Testla değil Tesla 😊
her neyse bana çirkin geliyor
Her şey çirkin sen güzelsin turbocum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
deYil!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Model S Y,çirkin değiller bence,dışarıdan bakınca güzel de görünüyorlar ama sadece dış dizayn değil bir bütün olarak bakılınca aşırı şişirilmiş bir ünleri var.
Gözümüz mü aşina oldu bilmiyorum ancak tesla model y bana çirkin gelmiyor. Keza Togg da tasarım olarak güzel bir elektrikli araç. Ancak bazı modeller gerçekten çok tuhaf ve çirkin tasarımlara sahipler. Rüzgar direncini düşürmek amacıyla olabilir ancak göze de hitap etmeli araç. Diğer taraftan ioniq 5 güzel bir tasarıma sahipken ioniq 6 bence çirkin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsi bi yana (ioniq 5 hariç) ioniqler bambaşka çirkin ya. Toroslar bile ondan yakışıklı duruyo bence.
_____________________________ -
Tesla'ya itici dedin, ekran görüntüsü aldım, seni dava edecem, Elon Musk Artvin'e gelecek helalleşmeye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Konuyu açan arkadaşa kesinlikle katılıyorum.Çin araçlarının hepsinde de birseyler gerçekten eksik duruyor.Bir kere araçlarını tasarımı gerçekten kötü.İç tasarımda bile ön göğüs bazı araçlarında çok tuhaf duruyor.Mesela omoda 5 in önüne bir bakın.Su aygırı kafası gibi kocaman dümdüz ön bölüme sis farı mı sinyal mi ne olduğu belirsiz küçücük far koymuşlar.Araçlarındaki ön ve arka teker arası mesafe,tekerden sonraki uzantılar bile çok dengesiz ve çirkin duruyor.Ben teslaları da beğenmiyorum.Banz göre tasarım avrupalıların işi.Japon,kore,çin gibi çekik gözlülerin ne kendileri ne de arabaları bize hitap etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

Hızlı