Şimdi Ara

Testere 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Testere ismini ilk duyduğumda testere ile cinayet işleyen bir katil var sanıyordum 5. film çıkınca 1-2-3-4 ü izledim bayada hoşuma gitti 5 i daha izlemedim ama özetleri okudum burdan yola çıkarak 6 için tahminler var jigsaw ın karısı ve hoffman ın ortak çalışacağından bahsediyor ama bana kalırsa jigsaw ın karısı ve hofman karşı karşıya gelir ve testere serisinin sonunu testerenin karısı getirir ( yani son testereyide yok ederek ) siz ne düşünüyorsunuz

• Spoiler vermesek
    Daha 5'i izlemedik. Yarın kısmetse
  • jigsaw ın karısı bitiricek olayı bence
  • bence bu seri bitmez. karisi gider cocugu gelir. onun da kocasi cikar. cocugu vs. derken testere75 e kadar gider. Evladiyelik bir dizi sinema..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

bence bu seri bitmez. karisi gider cocugu gelir. onun da kocasi cikar. cocugu vs. derken testere75 e kadar gider. Evladiyelik bir dizi sinema..

Testere dizi olur diyosun
  • quote:

bence bu seri bitmez. karisi gider cocugu gelir. onun da kocasi cikar. cocugu vs. derken testere75 e kadar gider. Evladiyelik bir dizi sinema..

keşke bütün filmlere bunun kadar kafa patlatılsa.olaylar, olayların baglantıları için gerçekten çok kafa patlatılmış senaristler.herşeyi hak eden bi film benim görüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 5 Kasım 2008; 18:27:25 >
  • Jigsaw'ın karısı bitirecek gibi gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Jigsaw'ın karısı bitirecek gibi gözüküyor

zaten kutu mutu bişiler var o işte..
  • Doktoru da unutmamak gerekiyor. O hala karanlıkta biryerlerde.
  • evet doktor da yardım edebilir birde bir iki ayrıntı daha var mesela ilk filmde bir kurban daha kurtuluyor hani polislerin testereyi yakaladıkları yerde matkaplar kafaya doğru geliyordu onu kurtardılar o ne oldu 1,doktor ne oldu 2 , birde 3 . filmin sonunda jeff in kızını bir yere kapattığından söz ediyordu küçük kız ne oldu belki kutuda küçük kızla ilgili bişeyde olabilir
  • tek meraklandıgım ve şaşırdıgım film You roCK
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

evet doktor da yardım edebilir birde bir iki ayrıntı daha var mesela ilk filmde bir kurban daha kurtuluyor hani polislerin testereyi yakaladıkları yerde matkaplar kafaya doğru geliyordu onu kurtardılar o ne oldu 1,doktor ne oldu 2 , birde 3 . filmin sonunda jeff in kızını bir yere kapattığından söz ediyordu küçük kız ne oldu belki kutuda küçük kızla ilgili bişeyde olabilir

O rahmetli oldu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r

quote:

Testere dizi olur diyosun

simdiden 5 bolum oldu bile. dizi diyebiliriz.
    Aslinda ben PhoneBooth filminin devamini bekliyorum. Ama Colin Farrel sanirim cok yogun. Oradaki Sniperci adami yakalayamamislardi.
  • harbi ya şu ilk filmdeki doktora ne oldu, merak etmeye başladım.
  • IV. serisinin dvd fln çıktımı ki buraya sinemaya geldi ama kaçırdık ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

IV. serisinin dvd fln çıktımı ki buraya sinemaya geldi ama kaçırdık ya

4. coktan cıktı :S ben izledim
  • @oktayd hacı ya bizim burdaki sinemaya daha geçen hafta geldi o da fırsat olmadı izlemeye neyse yarın bi sorayım bari geldiyse alayim izleyeyeim
  • 6. da yapılırsa cidden sıkılacam artık.gerçekten çekilmiyor fazlası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirya

6. da yapılırsa cidden sıkılacam artık.gerçekten çekilmiyor fazlası.

o zaman sıkılacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: İ.x.İ.r

quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Jigsaw'ın karısı bitirecek gibi gözüküyor

zaten kutu mutu bişiler var o işte..

aynen finalı karısı yapar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.