Yan Yana (2025)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orijinali varken uyarlaması gereksiz. Eski bir film de sayılmaz, 2011 yapımı. Her türlü izlenir. Özgün bir yapım çekmek yerine ziyan edilen emek ve çaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Orjinalini izlemedim konusunu vs...biliyorum.Uyarlamanın senaryosu ve yönetmeni iyi olursa izlerim.Yönetmeni açıklanmış ben başarılı bulmuyorum o arkadaşı.
Fragmandan belli olur beğenirsem izlerim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
Hocam orijinalini izleyin, keyifli bir yapım zaten izlesikten sonra bu çekilecek filmin ne akdar gereksiz olduğunu siz de göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
Fragman geldi..
NuLook ProductionyoutubeYangın çıktı, cam çerçeve indi, komşular... İlk teaser yayında! @Getir_tr ’in sunduğu “Soyut Dışavurumcu Bir Dostluğun Anatomisi Veyahut Yan Yana” 14 Kasım’da sadece sinemalarda. #GetirxYanYana #nulook #halukbilginer #feyyazyiğit #yanyana #fragmanhttps://www.youtube.com/watch?v=JaTDH55zoHY_____________________________ -
Teaser'dan gördüğüm kadarıyla yapımın havası özellikle Feyyaz Yiğit'ten dolayı orijinal yapımdan epey farklı olacak gibi. Gerçi farklılık iyidir, aynı şeyi izleyecek olduktan sonra zaten gider orijinal yapımı izlerim. Ancak şu Haluk Bilginer'e yazılan "Gerçekten mi?" çok fazla Hollywood'vari Z kuşağı-ergen cümlesi olmuş. Fransız filmini alıp yerelleştireceğiz ayağına Hollywood soslu replikler yazmasalar bari.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı