Bildirim
test kapalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
_____________________________ -
Test yorum
Fiyat???
_____________________________ . -
pm attım
_____________________________ Fatih
ozgur_erdogan(Tekirdag), biri1970(Ankara) ,tano(Ankara),painkiller004(Ankara),javajava(Ankara), wenigma(Ankara), visor(İzmir)...
...İlanlarım hakkındaki her türlü yorum, teklif, eleştiri, öneri ve küfürleriniz için lütfen pm butonunu kullanınız... -
hocam sıfır fiyatı 32 lira
http://www.teknofiyat.com/index.php?search=deneme&altlimit=&ustlimit=
fiyatı indirmeni öneriyorum.._____________________________ referanslar
muho06 ~ YASHUKAWA ~ yanlızkral ~ SkyNeT-06 ~ brtana ~ cengiz_1983 ~ Noname74
matrix37 ~ Confusion ~ bilalarabaci ~ killnOd ~ R@ ~ hadusum ~ ercantopkaya ~ xafer
georgia ~ Donanımsal ~ hadjimurat ~ woxed ~ psy_dreams ~ DjiNN ~ ottoman_solider
Rockford Fostage ~ resrous ~ Helldancer ~ erdemakbıyık ~ kyle007 ~ HaTeFuLL ~ byanti
0544 359 24 56
Manisa -
çok fiyat çekmişin harbiden bu ne böle yaaa _____________________________ -
açık _____________________________ -
bu ne? 
_____________________________ HP Pavilion dv6000 (dv6138ea)-Intel Core 2 Duo (1.73Ghz) islemci , 4 GB DDR2 Ram,Nvidia GeForce Go 7400 256MB Turbocache PCI EXP Ekran Karti,15.4 Brightview HD ekran,100 GB 5400 RPM Hard Disk, 5 in 1 card reader , Lightscribe Double layer DVD-Rom ürün aldıklarım: bitkinjön,çaresiz,demircibu,FATALIST ,Pcdunyasi ,hsn,shbndn;M.KUTSAL
ürün verdiklerim:bitkinjön,çaresiz,FATALIST ,abdurrahimk;gergozen;fLaVa;xpress;M.KUTSAL -
ses A -ses -ses - ses a a a
_____________________________ UZAK DURUN '' berk_coupe '' Bu kişiden uzak durun.Belirttiğinin tam aksine bir telefon yolladı. -
Allahtan yoruma açık
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazeest
Allahtan yoruma açık
_____________________________ RéaL!TyWorLd
"Aptallarla tartışmaya girmeyin; Zira izleyenler aradaki farkı anlamayabilirler." -
ne testi bu ? cidden merak ettim. _____________________________
İbrahim Sarp Doğan
Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Demirköprü Mah. Karşıyaka/İzmir
0-532-7886959
-
quote:
Orjinalden alıntı: nervium
ne testi bu ? cidden merak ettim.
avrupa birliği uyum testi
_____________________________ Sorunsuz Alısverıs Ettıgım kişiler :Musab Bin Umeyr (Amd2800+ Sistem) Limewire (Samsung D500) supremum (Skystar 2.6 D Digital Tv kartı) Limewire (Motorola V3) dertment (P4 makine+17 Samsung monitör) afacankujo (19Kg Salça) gecegezer (ASUS F3SR200DR LAPTOP) arif32 (1tb tasınabılır disk) striker76 (Sony Xperia Z) rapsodisss (2adet Samsung) Alesta18(iphone5) samimim (Lenovo SL500 Laptop) -
quote:
Orjinalden alıntı: honnery
quote:

test için bizim yapacaüımız bişey varsa söyle yapalım arkadaş. _____________________________ alışverişler profilde -
quote:
Orjinalden alıntı: honnery
quote:
bir de ben yazim bakim
TEST TESt TEst Test test_____________________________ iLETİŞİM.05415409876 -
2.elde açılan konuların yazarları bundan sonra bir tik sayesinde konuya yorum yapılmasına izin verebilecek yada ilanına yorum yapılmamasını sağlayacak.
Tabi yorum yapılamaz derken yin kurallar dahilinde yorum yapılabilecek
AYNI NICKLE 4 İLAN ARKA ARKAYA,24 SAAT İHLALİNDEN BAN GELİYO
FİYATTA YAZMAMIŞSIN,EYVAH EYVAH
_____________________________ Alışveriş listeme profilimden ulaşabilirsiniz. Forumda olmadığım zamanlarda cep tel. ile ulaşın lütfen, numaralarım profilimde yazıyor.
Sorunlu Üye : srtsrt07 ( Sattığınız ürünü bozar ve sıkılmadan üste çıkmaya çalışır. Vakti boldur, sürekli taciz eder ama telefonla konuşamayacak kadar yüreksizdir. Asla alışveriş yapmayın, elden veya aracı siteler farketmez. Zaten elden alışveriş zor, birkaç kişi aracılığıyla elden alışveriş teklif ettim derdi neymiş öğrenmek için ama elemanla teslim ettiririm vs. tarzı cevaplar vermiş arkadaşlara.)
http://forum.donanimhaber.com/m_95392259/f_//tm.htm#95558165
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler