@Talonmaster o konu ses ayarlarınla ilgili bilgisayarının ses kontrolünden kulaklığa yada stereo hoparlör konumuna getir muhtemelen 5.1 dir ondan sesleri duyamazsın....
Arkadaşlar oyunun trainerini buldum.Bazı arkadaşlar her arabayı benim gibi alıp kullanmak ister İsteyene pmden trainerin linkini verebilirim
Hileyle oynanan oyunu kim ne yapsın..
Bu arada gözden kaçan diğer özellik TDU1'de camları açınca motor sesi daha çok yükseliyordu, TDU2'de ne yazık ki böyle bir şey yapmamışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
370km/h
383km/h
Bugatti Veyron ile yaptım, ss çektim fakat paint'te siyah gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bayjkartal
@Talonmaster o konu ses ayarlarınla ilgili bilgisayarının ses kontrolünden kulaklığa yada stereo hoparlör konumuna getir muhtemelen 5.1 dir ondan sesleri duyamazsın....
Sorun çözüldü,gerçekten çok teşekkür ederim
Ya bende işlemci kullanımı %40 gösteriyor. Neden öyle az? Bir de acayip kastırıyor ayarlar en düşük olduğu halde.
arkadaşlar şu gölge ayarı hangisi bilginiz varmı..low yapıcam
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
Fps sorunu yaşıyanlar Gölgelendirmeyi Low'a getirsin 15 -20 fps etkiliyor çünkü ultra High 'da . hem low pek bir işe yaramıyor açıkcası gölgelendirme optimizasyonunda sorun var sanırım gölgeler oynuyor çünkü :D ayrıca çok keskin olmasından dolayı A.A kapalıymış gibi duruyor gögelendirmeyi kapatın kısacası.
Golgelendirme dediginiz hangisi?
Beyler araba nasıl satıyoruz ya? Bir ev satın aldım bitti bütün para mustang ve hummerla olmuyor.. :D
Arkadaşlar Haritada hiç motorsiklet bayisi gördünüz mü ? İlk oyundaki motorsikletler : Agusta - Ducati - Kawasaki - Trumph.
quote:
Orijinalden alıntı: venom800
@batuhan15 evet o tür detayları bir kaç sayfa önce yazdığın inceleme de yazmamıştım, daha doğrusu unuttuğum şeyler arasındaydı diyeyim Bir de şöyle bir detay var bilmem oynayanların dikkatini çekti mi? İlk oyunda sequential şanzımanlı bir araç aldığımız zaman G25 veya G27 kullanıcıları otomatikman vites arttırma işlemini direksiyonun arkasında ki kulakcıklardan yapıyorlardı, sequential olan bir aracı H-Shifter modunda kullanamıyorduk ama şimdi bunu yapabiliyoruz. Altı vitesli bir aracı alıp bunu sequential olarak kullanmıştım bir kaç gün önce G25 ile deneme yaparken, bu bence güzel bir seçim olmuş.
bu çok iyi olmuş çok sevindim bu habere
Off-road yarışlara girdimde önümde bir tane araç var alevli felan desenleri var.Yanlarınada ismini yazmış Ryan diye bende kendi aracıma nasıl yazabilirim bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
Beyler araba nasıl satıyoruz ya? Bir ev satın aldım bitti bütün para mustang ve hummerla olmuyor.. :D
Aynen ya her bir araba yaklaşık 50 000 dolarlık garaj yeri kaplıyo satmam lazım 2 tane c4 arabam var. Araba alırken bir daha düşünüyorum fiyatına 50 000 daha ekliyorum.
@Psychø Haritada decal shop mu ne çıkmıştı bende. Ama gitmeye üşendim. Yaptırabiliyorsun yani
@BabyIcey Eskisi gibi biraz geç görünür belki, belkide hiç olmaz :)
Şu resimleri kocaman kocaman koymasanız olmazmı? Birde alıntı olunca uğraşıp duruyoruz. Lütfen dikkat edelim.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcakir
Arkadaşlar oyunu kurdum ve oyuna başlayınca iki sorun ile karşılaştım.
1.El frenini hangi tuşa atarsam atayım el frenine basılı tutmadan gaza basarsam hareket etmiyor.Örneğin el freni "shift" ise,"shift" tuşuna basılı tutmazsam araba sanki boş vitesteymiş gibi ara gaz verip bir ilerleme olmuyor.El frenini farklı tuşlara atadım ama aynı sorun yine var.En sonunda el frenini iptal ettim,böylece sorun düzeldi ama mâlum el frensiz de oynamak biraz sıkıcı. 2.Sola ve sağa bakış komutlarını atadım 1 ve 2 tuşlarına fakat bu sefer de hep sola bakıyor,yani takılı kalıyor.Tuşları iptal edince düzeldi.
Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler. Ayrıca bazı arkadaşlar bu oyun klavye ile mi oynanır diyebilir ama bazı sebeplerden dolayı elimde direksiyon yok.Lütfen "klavye" ile ilgili gereksiz yorum yapmayalım
aynısı bendede oluyor arkadaşlar vamı bi çözümü orjinal değil oyunum söyleyim ama snopy MX-V19 direksiyonuda görmüyo yardımcı oluverin
Direksiyonla oynayanlar memnunmu oyundan? Klavyede güzel olmuyor
arkadaşlar ayarlarda gölge hangisi bunu cevaplayacak olan yokmu acaba..
Nvidia kullanan arkadaşlar Nvidia kontrol panelinden Anti analsisng açan var mı? sonuçlar nasıl.
Ati cataclsyt oluyormuş AA açma.
@Şg Direksiyonla oynuyanlar memnun, çoğu klavye kullanıcısı nefret ediyor oyundan. Şahsen ben klavye ile alıştım, doğru düzgün temiz momo direksiyon bulanan kadar böyle olucak