Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce gittim estetik ameliyat oldum =)) yüzüm gözüm sarılı şekilde çıktım mekandan haha =)) 4400 $ gitti ama değdi bence =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsagon

Biraz önce gittim estetik ameliyat oldum =)) yüzüm gözüm sarılı şekilde çıktım mekandan haha =)) 4400 $ gitti ama değdi bence =)

Çok para gitmiş, ne yaptırdın öyle ya? Bende estetik ameliyat olmuştum ama 2200$ gibi bir şey gitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

Bitiren yada iyice ilerlemiş biri bir save atsın hayrına.

Durun allah aşkınıza ya oyun daha yeni çıktı ne bitirmesinden bahsediyorsunuz Zaten öyle kolay kolay bitecek bir oyun değil TDU2, ilk oyunda kısa değildi bu daha da uzun orası belli Hem ilerlenmiş oyun save ini ne yapacaksınız ya? Oyunun zevki böyle çıkar mı hiç arkadaşlar?

işin güzelliği orada hemen bitmesin tadını çıkaralım

• %95,9 Hala inmesini bekliyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forsagon

Biraz önce gittim estetik ameliyat oldum =)) yüzüm gözüm sarılı şekilde çıktım mekandan haha =)) 4400 $ gitti ama değdi bence =)

Çok para gitmiş, ne yaptırdın öyle ya? Bende estetik ameliyat olmuştum ama 2200$ gibi bir şey gitmişti

=) Ten rengimi bile biraz daha kavruk bir hale getirdim =)) elmacık kemikleri, burun falan derken gitti 4400 $

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

%95,9 Hala inmesini bekliyorum..

sen benden iyisin hacı %94.7
  • Beyler ben bi türlü full screen yapamadım hep pencere modunda çalışıyor ne yapmalı?

Edit: Tamam hallettim, aklıma gelmedi masaüstündeki simgesinden ayarlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 9 Şubat 2011; 12:28:36 >
  • Oyuna acil bir patch lazım
  • %30 oldu inse bari 2 saate. Ortalama : 698 kb/s

Edited

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 8 Şubat 2011; 14:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Beyler ben bi türlü full screen yapamadım hep pencere modunda çalışıyor ne yapmalı?

Edit: Tamam hallettim, aklıma gelmedi masaüstündeki simgesinden ayarlamak.

Alt+Enter kombinasyonunu denedin mi? Bunu yaptığında oyunu tam ekran oynayabiliyor olman gerekiyor.
  • Yahu 45 kere alt+enter yapınca full screen oluyor dediler. Anlamıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

%30 oldu inse bari 2 saate. Ortalama : 698 kb/s

Mesajını yönetici görürse ceza alabilirsin ona göre.. Alt kısmı editlemende yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 8 Şubat 2011; 12:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Kırılmış versiyonla kariyerde ilerledikten sonra key alıp orijinal oynayınca kariyerim sıfırlanmaz inşallah 11 ine kadar bekleyemicem şimdi biraz ilerleyip keyi sonra alıcam acaba nasıl olur

Sürüş felan nasıl ? ilk oyundaki gibiyse bulaşmayacam hiç

Neyse gerek kalmadı, sildim oyunu.

• selektör ü işler hale getirmek çok mu zormuş yine koymamışlar. Araba kirli halde göreve basınca otomatikman temizleniyor bu olayıda beğenmedim. Radyo da çalan şarkılar çok kötü , custom radyo olayının olmaması başlı başına bi facia. Arabaların iç konsol modellemesi de iyi değil. Bunların dışında gece ve gece yağmurlu hava hoş duruyor sürüş zevkini arttırıyor. 4x4 lerin offroad taki farklılıkları bariz farkediliyor buda iyi olmuş.harita çok büyük ve yollar bomboş bu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. G25 ayarlarınıda yaptım profiler dan degree yi 620 ye getirince sorun halloldu oyun içi settings tede sensitve ve bir özellik daha vardı onları tamamen kısmak gerekiyor. Oyunun ilk sahneside çok iyidi Benim son düşüncem beklentilerin altında kalmış bir oyun heleki bunca yıl aradan sonra ama zevk veriyormu veriyor keyifle oynuyorum

• dikkatimi çeken en büyük eksi, adamın eli hiç gerçekçi değil çok yapay duruyor. tırnakları bile yok
  • Sadece banamı oluyor anlamadım.Fps sürekli inip çıkıyor bir 50 bir 18 durduğum yerde.Vsync'i oyundan açtım olmadı CCC'den açtım olmadı fps sürekli oynuyor.Güncel driverıda yükledim.Oyunu tekrardan sildim yükledim Çok oynamak istemiştim oynayamıyorum elim kolum bağlı.
  • Biri (.:Romeo_Redline:.) Koenigsegg CCXR Edition mı istemişti?

Daha galeriden yeni çıktık benzin bitti

• quote:

Biri (.:Romeo_Redline:.) Koenigsegg CCXR Edition mı istemişti?

Daha galeriden yeni çıktık benzin bitti

Dostum, bugatti'nin ve enzo'nun 100 km/saati geçince arkadan çıkan otomatik spoilor'a bayıldım valla

• @batuhan15 evet o tür detayları bir kaç sayfa önce yazdığın inceleme de yazmamıştım, daha doğrusu unuttuğum şeyler arasındaydı diyeyim Bir de şöyle bir detay var bilmem oynayanların dikkatini çekti mi? İlk oyunda sequential şanzımanlı bir araç aldığımız zaman G25 veya G27 kullanıcıları otomatikman vites arttırma işlemini direksiyonun arkasında ki kulakcıklardan yapıyorlardı, sequential olan bir aracı H-Shifter modunda kullanamıyorduk ama şimdi bunu yapabiliyoruz. Altı vitesli bir aracı alıp bunu sequential olarak kullanmıştım bir kaç gün önce G25 ile deneme yaparken, bu bence güzel bir seçim olmuş.

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.