Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snopy direksiyon ile oynayan varmı?
  • Bende oyunda ses çıkmyor.Var mı çözümünü bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

snopy direksiyon ile oynayan varmı?

snopy shiftmaster la oynuyorum tepkileri fena değil ama logitech tabiki daha iyi olurdu bunu kırınca driving force gt almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 8 Şubat 2011; 8:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Fps sorunu yaşıyanlar Gölgelendirmeyi Low'a getirsin 15 -20 fps etkiliyor çünkü ultra High 'da . hem low pek bir işe yaramıyor açıkcası gölgelendirme optimizasyonunda sorun var sanırım gölgeler oynuyor çünkü :D ayrıca çok keskin olmasından dolayı A.A kapalıymış gibi duruyor gögelendirmeyi kapatın kısacası.

katılıyorum gölgeyi medium a çekince vsync açık aa x8 de 60 fps yi yakaladım. görüntüde herhangi bir kayıp gözüme çarpmadı aksine daha güzel oldu gibi
  • Aras De Souza

kardeşim yani PC de oynuyorum. xbox 360 koluyla konsol kullanıcısı değilim. yanlış okumuşsun zannedersem.

hemen yerden yere vurulmuş bakıyorum oyun. 2011 yılında çıkmış bir yapımı baz alırsak ewet akıcı bir oynanış için sistem istiyor.kokpit kamerası gayet keyifli.kontrollere alışamayan kişilere ilk ehliyet lisansı almalarını öneririm.burda oyunun oynanış ve sürüş dinamiğine alışıyorsunuz.ilk başlarda dandik bir lancia ile başlıyonuz tabi.biraz sabrederseniz güzel bir audi çekip oyuna bambaşka bir haliyle başlayabilirsiniz.

sürüş dinamiğini ve kontrollere alışınca oyunun kıymetini anlıyorsunuz. zaten şu sıralar pc de pek de öyle kaliteli yapım yarış olarak yok.

oyunda küçük pachtler gelicektir.bunlar optimizasyonu ve ufak tefek hataları kapatacatır.
    yeni ekran kartı driverları da çıkınca oyun için bir yazılım da gelicektir.en son hali ile oyun güzel olacaktır.

install ekranında ilk başında custom seçeneğini işaretleyip next derseniz oyunu C yada D içine atabilirsiniz.

Nvidia panelden AA ve Doku süzme ayarlarıyla eşyönsüz süzme ayarlarını deneyip akşama yorumlarımı yazarım.daha iyi bir sonuç elde edebiliriz.

• Beyler bu yağmurlu havada bir türlü arabaya spin attırarak fre le dönemedik döndük saniyeden öncede hedefin orada olduk ama yinede başarısız kaldık dün yoğunluktan fazla odaklanamadım oyuna yağmurlu havada fren olayını nasıl hallediyoruz?
  • arkadaşlar server açıldı değilmi? ben oyunda arkadaşlar bölümünde yerli ve yabancı nicklere rastladım sanırım oyundaki kişiler oluyor bu nickler hatta birkaç nick li arabada gördüm yolda ama uzaktalardı yetişemedim. bu arada nickim TuRKaLi oyunda arkadaş listenize eklerseniz sevinirim
  • orda el frenini çekeceksin frenle olmaz.lisans bölümündesin de mi?
  • oyun motoru cok kotu oyunu tavsiye etmiyorum igrenc
  • Grafik optimizasyona bişey dediğimiz yok ,yalnız kontrollere alışmak,kurcalamak lazım

Control ayarlarını default yapma seçeneği yok mu ben mi bulamadım bilen varmı
    Biraz kurcaladık harita açılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Beyler bu yağmurlu havada bir türlü arabaya spin attırarak fre le dönemedik döndük saniyeden öncede hedefin orada olduk ama yinede başarısız kaldık dün yoğunluktan fazla odaklanamadım oyuna yağmurlu havada fren olayını nasıl hallediyoruz?

yagmurda kontroller çok zor evet. spin atıyor araba çoğu zaman. malesef bende cok alışamadım ama yağmur için daha uygun arabalar mutlaka vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

orda el frenini çekeceksin frenle olmaz.lisans bölümündesin de mi?

El freni ile shifte asılıyorum ama dönüyoruzda geçemedik bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

oyun motoru cok kotu oyunu tavsiye etmiyorum igrenc

Oyunu bir süre oynadım, ilk izlenimlerime göre oyun tdu1'den daha akıcı, sürüş hissini daha iyi veriyor, atlama takılma yok, güneş, asvalt, ışık efektleri gayet yerinde görünüyor. Düşük grafiklerle oynuyorsan yanılımış olabilirsin, yanlış bilgi vermeyelim insanlara.
  • layn çıkmış layn yolda geliyor
  • video seçeneğinde 4-5 seçenek var zaten gölge hangisi low a çekicem...
  • Ben bu bütünleşik HD 4200'ün var ya... Ayarları en düşüğe almama rağmen oyun en fazla 5 FPS verdi.
    Ah şu GTX 570'i alabilsem...

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

oyun motoru cok kotu oyunu tavsiye etmiyorum igrenc

yahu süremeyince kötü dersiniz adamlar gerçeğe göre yapmışlar oyunu orda burda spin atarsanız ferrarilerle tabi kötü gelir yoksa gta sa gibi sürseydik dahaz mı iyi olurdu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Ben bu bütünleşik HD 4200'ün var ya... Ayarları en düşüğe almama rağmen oyun en fazla 5 FPS verdi.
    Ah şu GTX 570'i alabilsem...

Valla hacı 3.5 yıldır 8800 GT kullanıyorum, şuana kadar sadece Black Ops da sorun çıkardı.

• ya bu skidrow kaynak bulamadı hala en iyisi bizim cdcilere bir bakayım 3 tl :D:D
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.