Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
615.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayff

Fps bir 55-60'larda bir anda 22'lere düşüyor anlamadım ama uyuz oldum saatlerdir bekliyorum oyunu.Ekran kartının driverınıda güncelledim.Sorunu bulamıyorum

Sadece bendemi oluyor koca forumda nasıl bir şanstır bu
  • quote:

quote:

Fps bir 55-60'larda bir anda 22'lere düşüyor anlamadım ama uyuz oldum saatlerdir bekliyorum oyunu.Ekran kartının driverınıda güncelledim.Sorunu bulamıyorum

Sadece bendemi oluyor koca forumda nasıl bir şanstır bu

bende de var herkesin bahsettiği çok yüksek fpsleri alamadım
  • Oyunda default ayarlarda DGFT için force feedback çok düşük. Kesinlikle high yapılmalı , hatta vibration da arttırılmalı. Diğer ayarları ise daha dokunmadım. Yarın detaylı bir ilgilencem oyun ile.
  • Yağmurr Yağmurr Yağmurr..

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

Ascari,Land Rover,McLaren,Ariel,Ginetta,TVR,Caterham

• Optimizasyon özürlüsü bir oyun yapmışlar tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Logitech MOMO ile oynayan varsa ayarlarını paylaşabilirmi?

ideal MOMO ayarları...bu arda momo tam anlamıyla ralli için hazırlanmış bir direksiyon olduğu için, jiplerle off road nasıl diyim... ; anlatılmaz yaşanır.....

Teşekkür ettim

• quote:

Optimizasyon özürlüsü bir oyun yapmışlar tebrikler

Videolarında bile takılma olurmu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Arkadaşlar Land Rover'ların Showroom'unu bulan var mı? Varsa nerede olduğunu haritanın SS'iyle yollayabilir mi?

ben de aramaktayım,nerede bu showroom,bulanlar bi tarif edebilir mi?

Bulabildiklerim bu kadar oynamaya devam...

Teşekkürler. Land Rover'ı ilk bulan burada paylaşır :) İkinci elde bir tane Range buldum ama, 110'u çok denemek istiyorum. Derdim o. Bu arada sen çok iyi kasmışsın şuana kadar. 294k para, adanın çoğunu gezmişsin.

Sadece A7,C4 ve B4 ehliyetlerini aldım, C4'ün ilk 6'lısını bitirdim. Tabi bolca da para harcadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cridor -- 8 Şubat 2011; 3:17:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar oyunaa girerken ses problemi yaşayan var mı ? Bende sesler gelmiyor da

Ses driverınızı güncelleyin isterseniz.
    ---------------------------------------------------
    quote:

Orijinalden alıntı: Dennisz-

quote:

Orijinalden alıntı: AkinEGE

Arkadaşlar oyunda arabamızı nasıl satıyoruz yardım lütfenn..

evet nerden satılıyor araba?

İlk oyunda garajdan satılıyordu diye hatırlıyorum belki bundan da öyledir daha oynamak nasip olmadı

ingilizceniz varsa haritayı açınca araba satma yeri var. Ben almanca oynadıgımdan şimdi tam olarak ismini buraya yazamıyorum ancak ibizada üst taraflarda 3 lü yan yana dükkan var.

Biraz daha detaylı tarif eder misiniz?

• quote:

Teşekkürler. Land Rover'ı ilk bulan burada paylaşır :) İkinci elde bir tane Range buldum ama, 110'u çok denemek istiyorum. Derdim o. Bu arada sen çok iyi kasmışsın şuana kadar. 294k para, adanın çoğunu gezmişsin.

Sadece A7,C4 ve B4 ehliyetlerini aldım, C4'ün ilk 6'lısını bitirdim. Tabi bolca da para harcadım.

İltifatın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACetin34 -- 8 Şubat 2011; 3:33:28 >
  • 1. oyun bundan iyiydi. Yüklüydü de zaten, yarın bunu silip, 1. oyunu sıfırdan açıp bitiricem.
  • Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU],Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

işlemci kullanımı %80 %95 arası oyunu akıcı şekilde oynadım tam ekran oynamak icin zorunlu cözünürlügü masa üstündeki ayarda ayarlamak gerekiyor oyunun bu yönünü sevmedim 1920 1080 yerine 1280 720 oynasam islemci kullanımı 5-10 düser oyun icinde en sevdigim motor sesleri idi grafikler hezaman gibi aynı kötü degil ama aracların görünümleri daha güzel olabilirdi

• Daha yeni haberim oluyor. Hemen indirmeye koyulmalıyım :)
  • olay budur işte ya
  • benımde sımdı haberım oluyor bende ındırmelere basladım bırcok yenılık gelmıs oncekı oyununa göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.arikan -- 8 Şubat 2011; 4:04:19 >
  • Kankalar A6 klası için Nissan 370Z fena kaçıyor güzel araç haberiniz olsun.
    Hummer berbat düşünen varsa vazgeçsin.
    A7 classı için Alfa akıyor Golf yavaş
    Ferrarilerin fiyatı diğer spor arabalara göre bana biraz ucuz geldi
    Evler pahalı
  • Fps sorunu yaşıyanlar Gölgelendirmeyi Low'a getirsin 15 -20 fps etkiliyor çünkü ultra High 'da . hem low pek bir işe yaramıyor açıkcası gölgelendirme optimizasyonunda sorun var sanırım gölgeler oynuyor çünkü :D ayrıca çok keskin olmasından dolayı A.A kapalıymış gibi duruyor gögelendirmeyi kapatın kısacası.
  • benim oyun korsan ilginç bir sorun var oyuna tıklayınca launcher açılıyor sonra internet kopuyor (modemde değil windows da) geri geliyor play tuşu aktif oluyor ne yapmalıyım?
  • Beyler bir ardaşım direksiyon kamerası yok dedi ama üst resimde gördüm varmış bendeki sürüm zorrentden indirme yani bir sorun yok değil mi iç kamera falan gibi
  • pc' de gamepad ile oynanır mı bu oyun?
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.