Şimdi Ara

Test drive unlimited 1 mi daha iyi 2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önemli olan kriter gerçekçilik.Bana araba sürüyomuş hissini gerçekten vermesi lazım direksiyonla.
    Ve ikisinde de şehirde trafiğin ortasında serbest dolaşabiliyorum değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanoğluinsan -- 27 Ağustos 2011; 19:50:30 >

• Gerçekçilik olarak 1 daha iyi. İkisinde de serbest dolaşabiliyorsunuz.
  • test drive unlimited 1, 2. oyundan çok çok daha iyi. bence. grafik, oynanabilirlik vs.vs. olarak 1. oyun çok daha iyi. 2. oyun resmen oyunu geriye götürmüş. 4 yılda oyunu daha kötü yapıp çıkardılar. ilginç...
  • 1. oyun daha iyi. Mümkünse orjinalini bul online kısmı bile 2. oyundan daha kalabalık.
  • Cevaplayan herkese teşekkürler
  • 1. oyunu indirdim oyun gereği bir araba kiraladım sonra ev aldım ve sonra da bir araba aldım.Tamam buraya kadar güzel.Oynuyorum fakat navigasyon bir yere gitmemi istiyor.Gittim oraya oraya gidince sana start filan diyo donuyo öyle.Hİç bir şeye tıklayamıyorsun.Gerekirse o anki ekranın ss'sini de atarım.Buna çözüm bulabilecek var mı? veya navigasyonu kapatacağım bir tuş var mı? ben tamamen özgür sürmek istiyorum da.

Bir de sinyal tuşlarını far tuşunu ve bir de sağa bakma sola bakma tuşunu bulamadım.Söylerseniz sevinirim.
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

1. oyunu indirdim oyun gereği bir araba kiraladım sonra ev aldım ve sonra da bir araba aldım.Tamam buraya kadar güzel.Oynuyorum fakat navigasyon bir yere gitmemi istiyor.Gittim oraya oraya gidince sana start filan diyo donuyo öyle.Hİç bir şeye tıklayamıyorsun.Gerekirse o anki ekranın ss'sini de atarım.Buna çözüm bulabilecek var mı? veya navigasyonu kapatacağım bir tuş var mı? ben tamamen özgür sürmek istiyorum da.

Bir de sinyal tuşlarını far tuşunu ve bir de sağa bakma sola bakma tuşunu bulamadım.Söylerseniz sevinirim.

Konuya TDU bölümünden devam edebilirsen yardımcı olabilecek kişiler daha fazla olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_6772012/mpage_236/tm.htm

Cd de yarıs dosyaları var oyunu yuklerken bu dosyalar yuklenmıyor ,cd ıcınde bı dosya vardı adını tam hatırlamıyorum ıcınde race dosyaları var o dosyaları oyunun kurulu oldugu yere kopyalıyacaksın sorun cözülecek Benim oyun orjinal tam hatırlıyamıyorum dosyaları.

Bazı görevler alıştırma için oyuna başlarken. Daha sonra istediğin gibi özgürce gezebilirsin.

TDU 'da sinyal yok. İkinci oyunda var.

Aşağıdakileri sırasıyla uyguluyabilirsin.

Sola ve sağa bakış

Farlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

1. oyunu indirdim oyun gereği bir araba kiraladım sonra ev aldım ve sonra da bir araba aldım.Tamam buraya kadar güzel.Oynuyorum fakat navigasyon bir yere gitmemi istiyor.Gittim oraya oraya gidince sana start filan diyo donuyo öyle.Hİç bir şeye tıklayamıyorsun.Gerekirse o anki ekranın ss'sini de atarım.Buna çözüm bulabilecek var mı? veya navigasyonu kapatacağım bir tuş var mı? ben tamamen özgür sürmek istiyorum da.

Konuya TDU bölümünden devam edebilirsen yardımcı olabilecek kişiler daha fazla olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_6772012/mpage_236/tm.htm

Cd de yarıs dosyaları var oyunu yuklerken bu dosyalar yuklenmıyor ,cd ıcınde bı dosya vardı adını tam hatırlamıyorum ıcınde race dosyaları var o dosyaları oyunun kurulu oldugu yere kopyalıyacaksın sorun cözülecek Benim oyun orjinal tam hatırlıyamıyorum dosyaları.

Bazı görevler alıştırma için oyuna başlarken. Daha sonra istediğin gibi özgürce gezebilirsin.

TDU 'da sinyal yok. İkinci oyunda var.

Aşağıdakileri sırasıyla uyguluyabilirsin.

Sola ve sağa bakış

Farlar

Çok teşekkürler.İnen klasör bu dediğin gibi birşey bulamadım.

Önemli değil zaten.Ben hiç yarış yapmayacağım sadece serbest sürmek istiyorum.Onun için ya navigasyonu kapatma ya da o başlangıç görevlerini kapatma benim işimi görür.Bu konuda yardım edermisin?

• 1i oynayıp bitirmiştim iyiydi. 2 pek hoşuma kaçmadı kaldırdım bilgisayardan ne biliym ..
  • quote:

Çok teşekkürler.İnen klasör bu dediğin gibi birşey bulamadım.

Deamon tools ile aç sanal cd 'nin içinde İGE dosyası var yanlış hatırlamıyorsam. O dosyayı al oyunu kurduğun klasörün içine at çalışması lazım. Kurarken bazen o dosyayı yükleyemiyor ve sorun ondan kaynaklanıyor hatırladığım kadarı ile.

İlegal çözümden bahsetmek istemiyorum fakat yinede çalışmazsa oyuna başladığın TDU exe 'yi başka bir yerden indirip kullanabilirsin.

Bulduğun IGE uzantılı dosyayıda (X:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk) klasörüne at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 28 Ağustos 2011; 17:57:39 >

• + Yarış yapmalısınki para kazanıp istediğin araçları alabilesin hile kullanmıyacaksan.

Sonra takıldığın yer varsa ana konudan devam et mümkünse. Daha çok yardım eden mutlaka olacaktır.
  • Tamam ilgi için çok teşekkürler çok işime yaradı
  • 4 yıldır oynayan biri olarak tavsiyem tdu 1 dir
  • İkinci oyun yenilikler sunsa da ilk oyun kadar sevemedim, özellikle sürüş açısından. İlk oyunu oynuyorum hâlâ...
  • zaten grafik ve yenilikler açısından iyiydi tdu 2 oyunu mahveden sürüş dinamikleri oldu keşke hiç bozmasalardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.