Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (706. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ses modları.Tdu central'e de sordum ama cevap gelmedi
  • onlardan cevap gelmez hocam ben yardımcı olayım sana hangi aracın ses modu o
  • Nissan skyline ve ferrari f430 için indirip doğru şekilde yükledim.
  • bazen ses modlarından kaynaklı sorunlarda çıkabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

bazen ses modlarından kaynaklı sorunlarda çıkabiliyor

Hocam tekrar rahatsız ettim kusura bakmayın.Bu oyunda en sevdiğim arabalardan bir tanesi dodge challener super bee.Bu aracın devir saati 7000 devir olmasına rağmen 5000 devir üstüne çıkmıyor.Nissan skyline için 10.000 rpm yapan bir mod indirmiştim.Acaba bu dodge için nasıl yapılır bir bilginiz varmı.Bu araç için gagues dosyası bulamadım malesef ???
  • hocam o araç için redline bir gauges modu benim bildiğim yok şöyle bir şey yapabiliriz modding tools ile 7000 devire çıkartabiliriz aracı ama tavsiyem 5000 rpm de kullanman çünkü rpm çok arttırırsak araçta hızlanmada ve ses de sorunlar çıkmaya başlıyor
  • Yeni sistemimi alır almaz bu oyunda aranızda olmak dileğiyle (: Oyunu videolardan izlediğim kadarıyla harika görünüyor...
  • quote:

hocam o araç için redline bir gauges modu benim bildiğim yok şöyle bir şey yapabiliriz modding tools ile 7000 devire çıkartabiliriz aracı ama tavsiyem 5000 rpm de kullanman çünkü rpm çok arttırırsak araçta hızlanmada ve ses de sorunlar çıkmaya başlıyor

Teşekkür ederim hocam.Bu modding tool'un adını alabilirsem kendim birşeyler yapmak isterim.İyi akşamlar ..
  • tam olarak ismi TDU Modding Tools son sürümü 1.16
  • @romeo

dostum ben bu kamera sorunu hala tam olarak çözmüş değilim. baya bi uğraştım. ama kamerayı sadece yatay olarak değiştirebiliyorum(sol-sağ-orta). yüksekliği değiştiremiyorum. kamera ya koltuğun içinde ya da arabanın tepesinde oluyor. yüksekliği nasıl değiştircez?
  • quote:

tam olarak ismi TDU Modding Tools son sürümü 1.16

Teşekkürler

Bu konuda bir rehber yada kaynak varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

tam olarak ismi TDU Modding Tools son sürümü 1.16

Teşekkürler

Bu konuda bir rehber yada kaynak varsa sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

@romeo

dostum ben bu kamera sorunu hala tam olarak çözmüş değilim. baya bi uğraştım. ama kamerayı sadece yatay olarak değiştirebiliyorum(sol-sağ-orta). yüksekliği değiştiremiyorum. kamera ya koltuğun içinde ya da arabanın tepesinde oluyor. yüksekliği nasıl değiştircez?

rehberlerin çoğu yabancı dil ve yarım yamalak pm den msn lerinizi gönderin TDU Modding Tools konusunda ben yardımcı olurum size

• .:Romeo_Redline: Kardeş Rica Etsem Msn Adresini Verebilirmisin bi :)
  • quote:

forza...

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

Forza
    Yarım saat kadar.

• ordayım

• Bir saat takip ettim seni fakat online bağlanamadık bir türlü.
  • beyler mamunda dan çeksek online oynarmıyık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

beyler mamunda dan çeksek online oynarmıyık?

Orjinal oyun yada key sahibi olmak lazım online oynuyabilmek için.
  • Beyler bu oyunun 2. si çıkmadı mı ya?
  • Slm Arkadalar Ssler ve Videolar cok Güzel Oyun Bendede var ama Sizdeki Kadar Gerçek Degil.Direksiyon Tutuşu Filan cok bozuk bende Lütfen Bi Yardımcı olun.
  • 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.