Şimdi Ara

[ TEST ] 240GB SSD'ler Yarışıyor ! 4 SSD TEK İncelemede Buluştu ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
13
Favori
24.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yinede sağol geçmiş olsun dileklerin için 2 hafta önce sinüzüt olmuştum

• Ama harbi bak bu belli doluluk oranında yapılan rastgele okuma - yazma testleri epey nadir. SSD almadan önce epey araştırdım en son OneTreeHill atmıştı bi link oradan gördüm de Corsair Neutron GTX aldım Samsung Pro yerine
  • eline sağlık hemşerim on numara inceleme olmuş
  • Kangal alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu ben hep diyorum zaten. SSD'lerin doluluk oranlarındaki yazma okuma hızları ve özellikle belli bir yazımdan sonraki değerleri çok farklı oluyor. Bu yüzden Neutron GTX kademe olarak üst seviyede kalıyor. Aslında bir SSD yi test edebilmek için ciddi oranda okuma yazma yapmak lazım ama buna çok gerek yok çünkü SSD performansı Mekanik disklerden her türlü ciddi fazla olduğu ve bizim ülkemizde SSD kullanımı henüz ileri seviyede olmadığı için sıkıntı yaşayan çıkmayacaktır önümüzdeki 2-3 yıl daha

@Supervisor_

Eyw hemşerim
  • güzel inceleme olmuş teşekkürler

benim samsung'un içinden nedense Lite on it diye bir marka SSD çıktı. yalnız buradaki sonuçlara göre baya iyi :) sizinki masaüstü sistem sanırım. benim ATIV TAB 7'nin içindeki lite on it m6m asssd
    içinde 40gb yer kaldı

[ TEST ] 240GB  SSD'ler  Yarışıyor !  4 SSD TEK İncelemede Buluştu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 18 Nisan 2014; 22:44:25 >

• Teşekkür ederim. İnşaallah çabuk bozulup beni uyuz etmez. :)

@Chris Brown
    Şu PCI SSD'ler hiç tutulmadı mı ben mi yanlış biliyorum? Aşırı hızlılar, fakat çok daha pahalılar tabii.
  • @yigit+

Baya iyi değil de iyi diyebiliriz hocam

@J.Maharaja

SSD piyasasının olgunlaşması için bizim bir kaç seneye daha ihtiyacımız var hocam esasında firmalar arası rekabet yeni yeni başlıyor. Üretim arttıkça ve maliyeti düştükçe artık o SSD iyi bu kötü şu daha hızlı öteki daha sağlam vs. gibi muhabbetlere de hazır olmalıyız
  • Üstadlar bir şeyi merak ediyorum, bizde bu aralar bir ssd arayışına girdiğimizden yorumları inceliyorumda,forumda biri kingstonun bir modelinde içerisine sahte ürün koyulduğunu yazmış,bununla ilgili birde inceleme yazmış. kingston bunu yaptıysa ve ileride bunu samsung, sandisk veya corsair de yaparsa bunun önüne nasıl geçilir ya da bu hileleri nasıl anlarız, galiba biraz paranoya oluyor ama forumları okudukça tırsıyor insan...
  • Tam test ortamına sokmamıştım bilgisayarı, açık program vs vardı bi de atto ve hdtune sonuçları daha iyiydi(1.değil tabi)

Bunların İçinde açık ara sonuncu olmaması teselli etti diyelim

O kadar üşendim testleri tekrar yapıp upload etmeye, düşün yani bakayım vaktim olursa koyarım. Lite on neymiş şokunu atlattım en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Sahte ürün derken ? Böyle bir?ey mümkün de?il. Kastedd?iniz ?ey bazy yongalaryn de?i?mesiyse bu mümkündür maliyet açysyndan , zira saty? fiyatlarynda da dü?ü? var çünkü.
  • Aslında aynı olay işlemcilerde de olsa mesela en az 4 işlemci firması olsa pazar daha da kızışır ve son kullanıcı kazanır diye düşünüyorum. Şuanki gibi 2 seçeneğimiz olmazdı enazından. SSD'lerin "level" atlaması gerek bence, enazından 1TB SSD alacağımız günler hayal olmasaydı iyiydi. :)
  • ?uanda öyle bir?ey görünmüyor malesef
  • Görmeyenler için yukarı.
  • Crucial M500 240Gb için sonuçlarım bunlarda.

[ TEST ] 240GB  SSD'ler  Yarışıyor !  4 SSD TEK İncelemede Buluştu ! [ TEST ] 240GB  SSD'ler  Yarışıyor !  4 SSD TEK İncelemede Buluştu ! [ TEST ] 240GB  SSD'ler  Yarışıyor !  4 SSD TEK İncelemede Buluştu ! [ TEST ] 240GB  SSD'ler  Yarışıyor !  4 SSD TEK İncelemede Buluştu !

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar için teşekkürler.
  • Rica ederim
  • Görmeyenler için bir yoklama çekelim
  • İnceleme için Teşekkürler
    Sandisk gerçekten başarılı.Şuan kullandığım SSD den biliyorum.Tanıdık birine sistemi götürmüştüm.Bu ne hız demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

İnceleme için Teşekkürler
    Sandisk gerçekten başarılı.Şuan kullandığım SSD den biliyorum.Tanıdık birine sistemi götürmüştüm.Bu ne hız demişti

Bir noktayı atlama yalnız, Sandisk Performans olarak başarılı , Fiyat/Performans olarak şu fiyatıyla çok başarılı sayılmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.