Şimdi Ara

[ TEST ] 240GB SSD'ler Yarışıyor ! 4 SSD TEK İncelemede Buluştu ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
13
Favori
24.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben de aldım memoright stm 240gb 310tl'ye buldum indirim kuponum vardı acımadım valla :) isteyenler buradan bakabilir...

http://www.idolmarka.com/240-gb-memoright-stm-plus-sata3-senkr-ssd525460.html
  • İnceleme çok yararlı olmuş teşekkür ederim, bu farklı marka ssd leri nereden aldınız rica etsem link atabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 120 gb bi ssd arıyorum fiyat 350'yi geçmezse 240 da olabilir.
    Depolama için zaten 1 TB HDD var + 1,5 TB da USB external HDD var.

Nasıldır acaba ?
    Her yazılan rakam gerçeği yansıtmıyor.
    Örneğin Kingston v300 serisi SSD'ler.
    "Hem Kingston hem de uygun fiyat" diyorsun ama gel gör ki; millet feryat-figan: "uzak durun, almayın, aldırmayın, performansı rezalet" diye haykırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Chris Brown Memoright STM PLUS 240GB ya da Samsung 850 Evo 250 gb düşünüyorum. Sizin güncel f/p ssd öneriniz nedir? bütçe 300-350 lira civarı.
  • welowis kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajdaki önerim geçerli hocam.
  • Tesekkur ederim, uygun fiyatlidan bir adet siparis geceyim

• Merhabalar, kafam çok karışık fikir verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

5 ay önce iyisinden olsun diye 3000 tlye Asus i7 | 4gb gtx850m | 8gb ram bir bilgisayar aldım. Fakat Photoshop, Autocad vs açıkkeni çizim yaparken öyle kasıyor öyle takılıyor ki aldığıma çok pişman oldum.

Ardından kafamda bir soru oluştu, buna masraf edip SSD mi takmalıyım? Yoksa masraf etmeden kafa kafaya i5 retina 128gb SSDli bi macpro mu almalıyım? hangisi daha iyi olur karar veremedim.

• 250TL ye 2.el bölümünden sıfır kıvamında bir SSD alıp keyfinize bakın.
  • İnceleme için çok teşekkürler emeğinize sağlık. Şu an için iki bilgisayarımda da Samsung 850 evo kullanıyorum ve çok memnunum. Kesinlikle 850 evo hem benchmark değeri olarak hem fiyat olarak çok üstün bir ssd.
  • İnceleme tarihinde dolar 2.10 muş. Yani 240gb giriş seviyesi bir ssd ye 1GB başı ortalama 0.75 Dolar ödeniyormuş. 6 sene geçmiş aradan şimdi 1GB başına 0.15 Dolar ödüyoruz.

6 yıl önce 375TL ye 240GB ssd alıyormuşuz, şimdi de 275TL alıyoruz.

6 yıl önce asgari ücret 390 dolar yapıyormuş, şuan 325 dolar yapıyor.

Vay be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

İnceleme tarihinde dolar 2.10 muş. Yani 240gb giriş seviyesi bir ssd ye 1GB başı ortalama 0.75 Dolar ödeniyormuş. 6 sene geçmiş aradan şimdi 1GB başına 0.15 Dolar ödüyoruz.

6 yıl önce 375TL ye 240GB ssd alıyormuşuz, şimdi de 275TL alıyoruz.

6 yıl önce asgari ücret 390 dolar yapıyormuş, şuan 325 dolar yapıyor.

Vay be.
    $ = 2.10 muş...

Buradan sonrasını da okudum ama pek okuyasım gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 29 Nisan 2020; 2:12:56 >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Seneye de yazdığım o gün dolar ne kadarmış diye bakıp iç geçirmezsin umarım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat olun dolar 10 lira olunca sıfır atcaz 1 liraya düşecek ülkecek zenginiz sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Seneye de yazdığım o gün dolar ne kadarmış diye bakıp iç geçirmezsin umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Rahat olun dolar 10 lira olunca sıfır atcaz 1 liraya düşecek ülkecek zenginiz sonra
    Çok mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.