Şimdi Ara

test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

media player, bsplayer gibi farklı oynatıcılarla hiç sorunsuz filmler seyredebiliyorken, birkaç tane indiana jones filmimde, ki .avi formatındalar, ses neredeyse hiç çıkmıyor.. bilgisayarımda ffshadow codecte yüklü.. yani ses konusunda ilk defa sorun yaşıyorum..

100 üzerinden sonuna kadar da açsam sesi 5 değerinde gibi çıkıyor.. duyulmuyor bile.. ne yapabilirim ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 15 Ocak 2023; 16:13:41 >

• o zaman filmden kaynaklanıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: winix

Merhaba,

media player, bsplayer gibi farklı oynatıcılarla hiç sorunsuz filmler seyredebiliyorken, birkaç tane indiana jones filmimde, ki .avi formatındalar, ses neredeyse hiç çıkmıyor.. bilgisayarımda ffshadow codecte yüklü.. yani ses konusunda ilk defa sorun yaşıyorum..

100 üzerinden sonuna kadar da açsam sesi 5 değerinde gibi çıkıyor.. duyulmuyor bile.. ne yapabilirim ki ?

"ac3 filter" ayarlarına gir. belirtilen film için kullanılmıyorsa "system" sekmesinden kullanılması için ayarla. daha sonra da "main" sekmesinden "master" volume'u arttır.

• test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 1:29:29 >
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 1:29:36 >
  • alemsin
    quote:

ehehehehe Fransızca konuşuyorar yalnız... neyse buna da şükür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Merhaba,

"ac3 filter" ayarlarına gir. belirtilen film için kullanılmıyorsa "system" sekmesinden kullanılması için ayarla. daha sonra da "main" sekmesinden "master" volume'u arttır.

Teşekkürler, direkt açıldı ses

• Konu biraz eski ve hort gibi olacak ama aynı sorunu senelerdir anlamsız şekilde yaşıyoruz. Neden bu kadar düşük bitrate veya volume ile encoding yaptıkların anlam veremiyorum. Yok AC3 Yok VLC gibi ek imkanları devreye sokmak bile bir yere kadar yetiyor :(
  • Bir hort da benden olacak ama aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Sadece yüksek çözünürlüklü filmlerde oluyor bütün seslerin kısıklığı? Herşeyi de fullesem olmuyor. Var mıdır çözümü?
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 1:29:47 >
  • peki android media box larda film izlerken ne yapacağız. 5.1 sesi 2.1 stereo ya dönüştürmek için bir yöntem olmalı?
  • 1.5 senedir şu sorunu çözemedim, Bluray filmlerde dış sesler çok yüksek iken konuşma sesleri çok kısık geliyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

USB, Taşınabilir HDD ve son olarak Laptop'u bile HDMI ile TV ye bağladım hala aynı.
  • Aynı sorun bende de var. Televizyonda izlediğim filmlerde konuşma sesi çok düşük.
  • Bendede aynı oluyor yokmu ozen senelerden berı
  • test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 1:29:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VLC Playerdan araçlar-etkler ve süzgeçler-ses etkileri- ön güçlendirma max getirin ;)
  • Yil 2018 ve hala ayni sorun ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sıkıntı bende de tv de izlerken var,

efektlerde ses gayet iyi ama konuşma başlayınca sses kısık geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

aynı sıkıntı bende de tv de izlerken var,

efektlerde ses gayet iyi ama konuşma başlayınca sses kısık geliyor.
    Bende de bu sorun var en son Venom filminde yaşadım. Çözüm var mıdır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.