|
Tesla sahipleri dikkat: Tek seferlik FSD satın alma dönemi bitiyor! İşte son tarih
-
-
Almanya'da bir kullanıcı buna benzer bir konuda üreticiye dava açtı ve kazandı. Arabasına koltuk ısıtma olduğu halde bunu kullanmak için ücret talep eden markaya dava açmış ve haklı bulunmuştu. Milleti soymak için ne yapacaklarını şaşırdılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hayat birler ve sıfırlardan ibaret değil! -
aynı şey sayılmaz tam olarak .
_____________________________ -
Bu tür şeylere çok dikkat edin. Herşey aboneliğe dönüştürülüyor. Satın alma ve sahip olma durumları giderek azaltılmaya çalışılıyor. Gelecekte muhtemelen araç satışı da ya olmayacak, ya da çok üst düzeyde para kazanabilen insanlar için bir ayrıcalık olacak. Kirala ama asla sahip olma.
Düzenleme: "asla" yerine "sala" yazılmış. Düzeltildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudemre -- 7 Mayıs 2026; 0:6:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok farklı şeyler, bunu şöyle düşün: bilgisayarın windowslu ama excel, powerpoint vb için office lisansı alıyorsun ya da tablo, sunum yapabilmek için microsoft 365 aboneliğine geçiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 7 Mayıs 2026; 00:20:17 >
-
Ben bilgisayara Windows kurduğunda Windows ile birlikte ofis uygulamaları gelmiyor. BMW'de koltuk ısıtma sistemi üzerinde geliyor ve ben bunun için para ödüyorum ama bunu kullanmak için benden ayda 18 euro para talep ediyor. Yani gerçekten sırf bana mı saçma geliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hayat birler ve sıfırlardan ibaret değil! -
Aracın üzerinede zaten fsd için gerekli donanım var. Bana göre araç sahiplerini yolmak için yapılan bişey.
kullandığımız telefon ve pc vs dede donanım var ama netflix,amazon,spotify vs ücretli :)
10 yil once biz abonelik kotu dedigimizde herkes "Daha ucuz abi, tabii ki bunu sececegim" "Sen geri kafali olmaya devam et" falan diyordu. Is isten gectikten sonra istedigin kadar dikkat et, bir b*k olmaz.
水善|土強|火烈|气和
-
Bu konularda tüketici bilinçli davranıp toplu tepki vermeli, eğer bir marka sattığı üründe olan bir özelliği kullandırmak için ücret talep ediliyorsa o ürünün tercih edilmemesi herkesin ortak ve bilinçli davranması gerekiyor. Ama satılan araçlar arasında bu marka neredeyse 1. mesela böyle yaparsak pedala full abandın 2 euro yazısı cıkar ekranda yakında...
Hala riskli... FSD kesin olarak Türkiye'de kullanılabilecek mi belli değil. FSD gelmediği durumda para iadesi yapacaklarsa ne ala. Yoksa kırmızı ışıkta dursun diye o parayı vermek mantıklı değil.
-
Onların hepsi 3. Taraf.
21 mayıs sonmuş bakalım aylık ne kadar olacak
Merak ediyorum bunu TOG yapsa tepkiler ne olurdu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: djtomcat
Ben bilgisayara Windows kurduğunda Windows ile birlikte ofis uygulamaları gelmiyor. BMW'de koltuk ısıtma sistemi üzerinde geliyor ve ben bunun için para ödüyorum ama bunu kullanmak için benden ayda 18 euro para talep ediyor. Yani gerçekten sırf bana mı saçma geliyor?İçten yanmalı arabayı alırken motoruna da para verdin ama kullansanda kullanmasan da her sene yağını değiştirmek zorundasın
Bmw ninki hatalı onda hemfikiriz ama bu yazılımı yapay zeka temelli yükseltme aboneliği ve bu sürekli geliştiriliyor. Bu işi sadece sensör ve lidar seviyesinde yapan firma olsa yine haklısın derdim, donanım ve bilgisayar var neden ücretli diye ama dediğim gibi Teslanın yapay zeka destekli sistemi daha farklı, milyonlarca araç eğitiyor ve bu devasa verinin işlenip düzenlenmesi gibi konularda maliyet.
Bu arada yakana yapışıp almak zorundasın demiyorlar , isteğe bağlı. Kamera ve bilgisayar otopilot adas özellikleri için çalışmaya devam ediyor
Daha anlaşılabilir olması adına örneği güncelliyorum, playstationım var ama sony neden oyunları parayla satıyor / psn aboneliği var demek gibi bir şey.
2016 yılında yaptığı sistemden bir kısım sergiliyor.
bu ülkeyi yönetenlerde az buçuk vizyon olsa, şimdiden gidip alıp bu çocuğu bu ülkeye 1 yıllığına da olsa getirirler. peşine sağlam bir yazılımcı, ekeltkronikçi ekip koyarlar ve bir taban yetiştirirlerdi. 10 milyon $ mı istiyor. Ver! 100 mü istiyor ver. yeterki sana bir çekirdek kodlamadan bir sistem geliştirsin ve sadece sana açık olacak bir sistem.
sonra al bunu çin alman çakması TOGG'a koy, olmadı bir başka araç daha üret ona koy. tankına topuna tüfeğine koy.
ama işte o görüş açısı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Tablo yapmak için Excel, sunum için Powerpoint kullanmak zorunda değilim. Ücretli, ücretsiz ve açık kaynak sürüyle bu işleri yapabilen başka yazılım var. Ona bakarsak aynayı katlamak için, bagajın otomatik açılması için, telefonumuzu multimedyaya bağlamak, hatta araç sürerken arama yapabilmek veya sms alabilmek için de abonelik alalım.
Tesla bunu yapsın, alacağım varsa da artık Tesla almam. Tüketiciyi sağılacak inek olarak görüyorlar. Bunu PC ve Android dünyasındaki aboneliklerle ya da satın almalarla karşılaştırmayın. Neredeyse her şeyin ücretli satın almalı, ücretli abonelikli, ücretsiz ve açık kaynak ücretsiz seçenekleri var. Ama ben Tesla'ma BYD'nin otopilot sistemini kurabiliyor muyum? Hayır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 7 Mayıs 2026; 10:32:25 >_____________________________ -
ABD hükümeti TR'deki araçları kapatın kararı alınca ve araçlar kıpırdayamayınca ne yapılabilir? Yerli TOGG için de aynı şeyler bir süre sonra geçerli olacaktır. Tam otomasyon, daha fazla esaret
-
Uzaktan müdahale edilebilir her şey risk demektir. Ve bunu sana sormadan yapabilir. Türkiye'de FSD'yi kullanan bir kullanıcı vardı. Onun aracına uzaktan müdahale edip kapatmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben bilgisayara Windows kurduğunda Windows ile birlikte ofis uygulamaları gelmiyor. BMW'de koltuk ısıtma sistemi üzerinde geliyor ve ben bunun için para ödüyorum ama bunu kullanmak için benden ayda 18 euro para talep ediyor. Yani gerçekten sırf bana mı saçma geliyor?
|
|
Bu tür şeylere çok dikkat edin. Herşey aboneliğe dönüştürülüyor. Satın alma ve sahip olma durumları giderek azaltılmaya çalışılıyor. Gelecekte muhtemelen araç satışı da ya olmayacak, ya da çok üst düzeyde para kazanabilen insanlar için bir ayrıcalık olacak. Kirala ama asla sahip olma.
Düzenleme: "asla" yerine "sala" yazılmış. Düzeltildi. |
|
aynı şey sayılmaz tam olarak . |
Benzer içerikler
- telegram numarasız giriş
- whatsapp web giriş masaüstü
- iphone zil sesi yapma
- adres sorgulama
- whatsapp durum süresi ayarlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt