Şimdi Ara

tesla nın hic kız arkadası olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hic kızla takılmamıs.millide olmamıs.bekar oldu gitti.cocuguda yok
    niye bunlar boyle.einstain bile kadınlarla gecinemez.ateist oluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesla isteseydi tüm hatunları kaldırırdı. Aseksüeldi kendisi. Uğraşmamış. Uğraşsa olurdu. Hatta belki de kızlar ona gelmiş o istememiştir.
  • Şimdi ovv yea teslanında yokmuş benimde yok bende zekiyimciler gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden biliyorsun bence olmuştur biz bilmiyoruzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

Tesla isteseydi tüm hatunları kaldırırdı. Aseksüeldi kendisi. Uğraşmamış. Uğraşsa olurdu. Hatta belki de kızlar ona gelmiş o istememiştir.

Kızlar hiçbir zaman gelmez. Kızların ben var ya.. Buraya yerleştirin işte bir şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

Tesla isteseydi tüm hatunları kaldırırdı. Aseksüeldi kendisi. Uğraşmamış. Uğraşsa olurdu. Hatta belki de kızlar ona gelmiş o istememiştir.

Kızlar hiçbir zaman gelmez. Kızların ben var ya.. Buraya yerleştirin işte bir şeyler.

Ahahahaha sana gelmiyorlarsa biz ne yapalım? Övünmek için söylemiyorum ama bana çok sayıda çirkin ve şişman kız yavşadı, dediğim gibi övünülecek bir şey değil üzülünecek bir şey. Az bir şey yakışıklı olsaydım güzel kızlar da gelirdi. Kızların da gittiğini çok gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 23 Şubat 2017; 0:38:17 >
  • tesla nın hic kız arkadası olmaması

Newton'un da oyle oldugundan bahsediliyor. Newton çok dindar bir kişilikmiş zaten.

Yalniz Einstein oyle degil. Iki kere evlenmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 23 Şubat 2017; 0:45:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesla'nin 700 sayfalık biyografisini okuduktan sonra agzimdan çıkan ilk söz:

"Bu adam olağanüstü"

• Kadın-Erkek ilişkileri o kadar saçma sapan kılıklara bürünüyor ki, aslına bakılırsa olması gereken oluyor.

Tesla'nın 20 yaşında evlenip parasızlık yüzünden karısından ağır laflar işittiğini düşünsenize. Anasını sattığımın evreni deyip her şeyi bırakabilirdi. -Tabii o Tesla, o yücelikle asla bırakmazdı.-

Ancak Steinbeck mesela çok erken evlenmiş ve karısından sürekli destek görmüş. Çok çocukları olmuş, mutlu mesut yaşamış.

Çok zor konular.
  • masturbasyon sayesiyle kıvırcımı bulması ve sonucunda elektrik bulmasına neden olmuştur.
  • ratch kullanıcısına yanıt
    eşini 18 kez aldatmış diye okumuştum. adam hakkını vermiş aldatmanın.

• Dünyanın %10'u tesla gibi olsa dünya 1000 yıllık gelişimini 10 yılda tamamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

Tesla'nin 700 sayfalık biyografisini okuduktan sonra agzimdan çıkan ilk söz:

"Bu adam olağanüstü"

hangisi
  • Olm adam karı kızın boş iş olduğunu bildiği için kendini bilime adadı insanlığa adadı işte ne var bunda garip karşılanacak. Asıl garip karşılanacak olan bu adamın bulduğu kablosuz elektrik iletimi neden günümüzde hala kullanılmıyor sorusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: Nusr-et

Tesla'nin 700 sayfalık biyografisini okuduktan sonra agzimdan çıkan ilk söz:

"Bu adam olağanüstü"

hangisi

Nikola Tesla Bir Dahinin Biyografisi
    Yazar: Marc J. Seifer

Resim:
    tesla nın hic kız arkadası olmaması

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Olm adam karı kızın boş iş olduğunu bildiği için kendini bilime adadı insanlığa adadı işte ne var bunda garip karşılanacak. Asıl garip karşılanacak olan bu adamın bulduğu kablosuz elektrik iletimi neden günümüzde hala kullanılmıyor sorusu.

çarpılırız olm deli o adam.
  • wntd1903 kullanıcısına yanıt
    Yani 1 kere aldatmanın pek bir anlamı yok adam da hakkını bari vereyim demiş

• Nahrime94 kullanıcısına yanıt
    Hepimiz özümüzde deli değil miyiz zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Hepimiz özümüzde deli değil miyiz zaten?

Hayır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nahrime94 -- 23 Şubat 2017; 15:59:45 >
  • Tesla elektrikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.