Şimdi Ara

Tesla Model Y Standard tanıtıldı: Daha ucuz Model Y’de neler eksik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Modeli y
    Fakirim ama zengin imajı veriyorum edition

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 bin vermek istemeyen 40 bin verir, firma insanlara alternatif sunuyor.. Togg'unda buna bakıp örnek alması lazım.. Boydan boya ekranı azalt, ses sistemini değiştir, maliyet düşür ki bir şansı olsun!!

• Bütün piyasa böyle değil mi? Tesla'da buna dayanarak maliyeti azalttım demiş, buna benzer kırptığı özelliklerin fiyatı 15bin gibi duruyor fakat karşılığınında fiyat etiketinde sadece 5bin$ 'lik bir düşüş olmuş, adamlar tüketicide açlığı gördüğü için böyle bir haml yapmış, şimdi burada insanlar kızıyor ediyor ama uygulamada herkes bana ne yahu ben niye prensipli davranıyor gram rahatım bir milim menfaatim dünyaya bedel deyip gidip alacak... bunu bildikleri için istedikleri gibi kırpıp basıyorlar fiyat etiketini.

iphone almak için böbreğini satan insanların olduğu dünyamızda bunun 5bin indirimine tamah edip gidecek yeterince tüketici bozuntusu var...

• O kadar çıkarılan donanıma karşılık sadece 5k indirim. Saçma olmuş.

• grafman09 kullanıcısına yanıt
    45'i vermek istemeyen 40'ı da vermez. 40 çok gelene 45 de çok gelir. Dünyanın donanımını çıkartıp sadeleştirip 5k indirim yapmak tüketiciyi keriz yerine koymaktır. Ama yine alanlar olacak. Telefon pazarında Apple kullanıcısı neyse otomobil pazarında da Tesla kullanıcısı aynısı olmak yolunda ilerliyor.

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Tesla'nın o fiyata en iyisi olduğunu nereden çıkarıyorsunuz ki? Ayrıca ben, bizim milletteki her şeyin yenisini kullanayım kafasını da anlamıyorum. 0 alınca ne oluyor mesela. O fiyata 6 ay kullanılmış birkaç bin km yapmış o kadar çok seçenek var ki. 2 milyon lira verince seçenek bir tek Tesla mı oluyor ?

• Bu sadeleştirme değil bildiğin traşlama olmuş 😁 Radyoyu bile çıkarmışlar. Tablet ekran olmasa diyecemki kartal SLX 😁 şaka bir yana 5bin çok az indirim. çakallık yapmış Elon Musk aklınca. çıkardığı özellikleri opsiyon olarak koyup satsa 10-15 bin dolar tutar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 5k dolarlık bir indirim kesinlikle yeterli değil çıkarılan donanımlara bakınca

Bu ne demek ben tam anlamadım da

• Çıkardığınız için 5 bin dolar indirim yaptığınız özellikleri eklemek isteyenden 5 bin dolar mı ek ücret istersiniz? Tabi ki hayır en az 10-15 bin fiyat farkı olur, aracınıza şu özellikleri eklemek isteseniz, ama çıkarınca 5 bin düşüyor fiyatı.. Yersen.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • senged kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan bakınca cam ama içeride o camdan dışarıyı göremiyorsun kumaş kaplı. Bir nevi şuankilere tavan perdesi eklemişsin gibi.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.