en guzel rengi almissiniz hayirli olsun, fiyat farki cok diye ben onu tercih etmedim |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (120. sayfa)

-
-
Hocam merhaba, hangi banka aradı ve bankaya gitme gereği oldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapi Kredi ile anlasmalilar sadece diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı cuma teslim alacağım kasko işinde tıkandım kaldım. Neye dikkat etmem lazım arkadaşlar . Hangi maddelere hangi durumlara göre kasko seçmeliyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cok tesekkur ederim. Araci esim kullanacagi icin o secti rengi. Su an kullandigi aracin disi mavi, ici de bej oldugu icin degisiklik yapmak istedi. Icini ozellikle siyah istedi Allah'tan, acik renk dosemeden bikmis, o da isime geldi. Kirmizinin fiyat farki veya ilave bekleme suresi gibi hususlarini da ben dile getirmedim.
-
Tesla uygulamasi uzerinden krediye basvurdugunuzda Yapi Kredi Bankasi Kazasker subesi sizi ariyor. Kredi basvurunuzu telefon uzerinden aliyor. YKB mobil bankaciliginiz varsa tum dokumanlari oradan onayliyor ve krediyi kullaniyorsunuz. Subeye gitmeye gerek yok, ben gitmedim. Baska subelerin hicbirisi yardimci olmuyor. Tum Turkiye'nin Tesla kredilerini tek subeden hallediyorlar anladigim kadariyla.
-
Yakin zamanda kasko yaptiran arkadaslar fiyatlari belirtebilirler mi? Ona gore goruselim sigortacilarla bizde..
Aracını bu dönem teslim alan ve alacaklara hayırlı olsun. Keyifle sürsünler
-
Aslinda en doğru kullanım yöntemi bu.
Istanbul’u örnek alalım 30km/h ortalama hız ile günlük 2,5 saat trafikte kalsa 75km günlük ortalama
bu yolculukta 15kW tüketim olsa, 32Amper monofaz elektrik hattı üzerinden alabileceğiniz max 7,4kW/h ile zaten günlük hayatta harcadığınızı max 3 saat içinde şarj ediyorsunuz.
Bizdeki şarj anksiyetesi, sanki şarja takar takmaz dünyanın sonu gelecek hemen 400km uzun yola çıkacağız…
Misal Togg, 22kW AÇ şarj destekliyor,
ama tamamen pazarlama amaçlı,
kaç adet evde/ofiste 3faz şarj var garajda…
kaç adet evde/ofiste yeterli topraklama var…
kaç adet yerde 22kW AÇ şarj cihazı var?
sadece pazarlama için 22kW desteği verildi, ancak bunu yapacak alt yapı yok denecek kadar az araç bu durumda “enerji arızası” vererek şarj olmayı tamamen bırakıyor.
kısacası batarya ömrü, bataryanin isinmamasi, tekrar soğutmak için fan açmaması vs göz önüne alındığında en verimli günlük şarj zaten 7,4 monofaz ya da 11kw trifaz alt yapısı varsa…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk aracım Anadolu dan 20.000.000 imm, ikame yok,5 yıl batarya kaybı düşülmüyor, orijinal cam , yetkili servis, çekici hizmeti, eskisi yerine yenisi
Yaklaşık 18.000 3 taksit
poliçeyi paylaşabilir misiniz hocam, ben de aracı alırken ekletmem gerekenleri ayarlıyorum, bilgi amaçlı.
-
Bulursam çıktısını atarım tabiki
Yukarıda yazdıklarım belirleyici oldu kaskomu yaptırken
Üç firmadan teklif aldım istediklerim harici Geri kalan klozların neredeyse hepsi aynı geldi.
Merhaba arkadaşlar,araç teslimi 2 ağustos,kaskomu bugün yaptırdım axa sigorta 19950₺,trafik sigortasıda 5130₺ ye temmuzda yaptırmıştım
Şuan vın lar en son hangi tarihte ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
7 mayıs tarihinde standart menzil siparişi verdim.
temmuz 11de fiyat sabitleme yaptık halen teslimatla ilgili Vın ataması yapılmadı.
Araç standart beyaz olarak alındı.
bu tarihlerde sipariş veren arkadaşlardan vın ataması yapılan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Csarlar -- 2 Ağustos 2024; 9:3:45 > -
YKB sigorta %60 indirim 5 mlyn imm dahil 9000tl civarı teklif etti, ayrıca da 600 TL worldpuan veriyordu. Ben 9900 e Allianz, kendi sigortacimdan yaptırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlasilan kasko fiyatlari korkulacak durumda degil, cok sevindim buna.
Selamlar,
Bu hafta toplamda 785 km yol yaptim. İstanbul-Dedeagac arasi. Cok keyifliydi. 14.7 kw ile bitirdim. Bazi yerlerde pek tuketime takilmadim. Acikcasi max 15dklik Dc sarjlar ile devam ettim. Boyle yapinca ekstradan bir beklemede yapmadim. Max %85 yapip yola devam ediyorum. Aracini yeni alacak herkes icin hayirlisi olsun.
-
Hiç bilmediğimden sormak isterim. Ne kadarlık krediyi kaç ay ve hangi faiz oranlarıyla veriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X