Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.290
Cevap
350
Favori
477.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28 temmuz itibariyle aracı alalı tam 1 ay oldu ve 5383 km yol yaptım. Bu yolun 3000 km.si Yunanistan seyahatinde, 1393 Kmsi, Yolculuk A sekmesinde görülen, İstanbul-Antalya arasında toplamda yaklaşık 4400 Kmsi uzun yol, yaklaşık 1000 km.si de İstanbul şehir içinde yapılan seyahatleri içermekte. Ortalama tüketim 16.5 Kwh/100 km oldu.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...
  • damdanakar D kullanıcısına yanıt
    Hocam cok ciddi bir mesafe ilk ay icin tebrik ederim. Benim merak ettigim. Sehirler arasi yollarda hangi hizda gitmeyi tercih ettiniz genelde? Soruyorum cunku 70km/s hiza kadar oldukca az elektrikle 100km/s ustundeyse dramatik artisla elektrik harcadigini dusunuyorum. Bu bilgilerim kesinlik tasimiyor. Su ana kadar oyle hissettim sadece.
    Bunlar dogruysa sehirici kalabalik trafikte maks 70km/s, sehir disi ya da 3-5 serit akici trafikte de 100-110km/s hiz ideal menzil sunacak diye hesapliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xedos. kullanıcısına yanıt

Şehirlerarası yolda ekstrem bir durum olmadığında 110Km/saatin altına düşmedim, sollama vs hariç 130'un üstüne çıkmadım. Bir kaç kez süre/alınan yol hesabı yaptığımda 100 km/saat ortalamayı tutturdum ki bunda gişelerden geçmek için, yol yapımı vb sebeplerle yavaşlamalar da dahil. Önceki aracım Tiguan'da da bu güzergahlarda 100km/saat ortalamayla seyahat etmiş oluyordum. Yani benzinliyi sürdüğüm gibi sürdüm diyebilirim.

• Bora Akıllı Ev kullanıcısına yanıt

Benim siparişim 20 Mayıs, en geç Ağustos sonu alırım diye plan yapıyordum ama anladığım kadarıyla Eylül sonu ancak alabileceğim. Halbuki teslim tarihi olarak Temmuz-Ağustos verilmişti. Alternatifi olsa 1 dakika düşünmeden geçeceğim ama bu aracın bu fiyata alternatifi yok maalesef.

• Dun odemenin tamamini yaparak fiyati sabitledim, bakalim ne zaman teslim alabilecegiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Hadi hayirli olsun. En kisa surede vin nonuzun atanmasi dilegiyle. TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt
    Eylül sonu olmaz hocam

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt
    Hala nisan ayında verilen siparişlerin yoğunluğu geçmedi gibi. Önümüzdeki günlerde teslimatlar muhtemelen daha hızlı ilerleyecektir. Yine de beklentiyi çok yüksek tutmamakta fayda var. Bu arada ben mavi renk seçtiğim için bu kadar beklediğimi düşünüyorum.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Haklısını hocam sanırım fiyat sabitlemediğim için ancak sipariş tarihine göre keşke ilerlenseydi, sonuçta ben parasını ödesem de bir sıram var ayrıca kredili olunca geriye atma durumu varsa da yine Tesla'nın iyi bir fizibilite çalışması yapmadığını gösterir çünkü; sen bana o seçeneği kurduysan bu işlemlerin alt yapısını da hazırlaman gerekir çok edebiyat yapmayayım ama ufak bir mağduriyet var gibi neyse gelen cevaplara da teşekkür ederim hayırlısı....

• zorlamadan06 Z kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Cok haklisiniz. Ancak klasik Tesla! Yani sasirmiyorum boyle seylere. 6-7 Mayis’a kadar sabitleyip vin atanan bircok kisi oldu. Bence bir Tesla satis danismaniniz ile gorusun. Bakalim ne soyleyecekler.

• Ben Tesla satış danışmanına ısrarla sordum, "fiyat sabitleme yapmak teslimat tarihini etkileyecek mi" diye. "Kesinlikle hayır" dediler. Böyle bir şey varsa büyük ahlaksızlık olur, en azından "fiyat sabitleme ve teslimat süresini öne alma" işlemi olarak açık açık beyan etmeleri gerekirdi. Bakalım ne olacak.

Teslim tarihini 5-10 günlük bir süreç içerisinde de olsa verebilseler iyi olacak, insanların işi gücü var, çoluğu çocuğu var. Ona göre plan yapabilelim.

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

Umarım olmaz, okullar açılıncaya kadar hiç acelem yok ama okullar açılırken araç lazım. Umarım Ağustos sonu gelir.

23 Nisan 20:45 siparisime 3 hafta once fiyat sabitleme geldi. Kredili secenekle birlikte fiyat sabitlemeyi kabul ettim. Kredi onaylandi ama VIN olmadigi icin kredi kullandirilmadi hemen. 1 hafta kadar sonra VIN atandi. Satis fiyati - kredi miktari = havale miktari'ni Tesla'ya gonderdim, sigortayi yaptirip belgeyi yukledim. Bu arada banka da arayip krediyi kullandirdi. Ertesi gun randevu acildi, 12 Agustos'a arac teslim randevusunu aldim.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph27 -- 31 Temmuz 2024; 11:24:3 >

Kesinlikle haklısınız. Yanlış uygulama var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joseph27 kullanıcısına yanıt
    23 Nisan için geç bile kalmışlar size teslimata. 21 Nisan benim. 1 ayı geçi arabayı aldığım. Sizin teslimatın fiyat sabitlemeden dolayı yapıldığını düşünmüyorum.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Tesla TR iyi niyetli yönetilmiyor. Müşteri adayları ve müşterilerini üzmekte pek mahirler. Std RWD model duyurusu yapıldığı günden beri aynısını yazıyoruz, söylüyoruz. Tesla Global ve bizdeki Tesla TR'nin müdürü görünen Tesla N.V. pek sorunlu olmayabilir ama Tesla TR bakkaldan hallice tutumlar sergiliyor. Burada kesinlikle daha kurumsal bir yapıya ihtiyaç var.

muhtemelen arac rengiyle ilgili bir durum

Haklisiniz, ilk parti gemi ile gelemedi siparisim. Belki ucundan kacirdim (22 Nisan siparisini ilk parti gemi ile alan oldu, biliyorum), belki de renk kirmizi oldugu icin bu kadar gecikti, bilemiyorum.

• joseph27 kullanıcısına yanıt
    Evet muhtemelen renkten dolayı. Neyse zam yemeden aldınız. Önemli olan o. Güle güle kullanın.

Cok tesekkur ederim, hepimiz guzel gunlerde keyifle kullanalim araclarimizi.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.